Книжка зі звітами з Експлорера

Автор Golem, 14.07.2018 23:05:39

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрій74

Най го качка копне...

Dima_Bear

Класна розповідь, я на жаль так і не встиг побувати в Нашому Криму. Будемо чекати, історія пам'ятає різні варіанти розвитку подій.

Golem

Ура! Книжки вже в мене.

Збираємося сьогодні о 19-00 на Чайковського 19, BeerЛін



Хто не зможе прийти - нічого страшного. Я відкладу їх примірник. Його завжди можна буде забрати на Луганській 20 де я працюю.

Думаю дійство протриває десь до 21-00. Так що підтягуйтеся!
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

Йой, Тарас t309. 100 літ його не бачив.

Resistance is futile

YserL

Нажаль сьогодні не зможу, заїду на Луганську.

Golem

Все було супер! Дякую всім хто прийшов і всім хто хоч і не зміг, та попросив підписати йому книжку.


Було тепло і душекно. Згадав як то класно бути з експлорером і постановив робити це частіше.

Сьогодні запощу офіційну презентацію книжки для всіх на ФБ і  Екслорері. Що за книжка, зміст і де можна її дістати\купити. Будемо пробувати всім разом просувати і рекламувати нашу спільноту через це видання. Маємо хорошу нагоду залучити до нас ще більше нових та цікавих людей. А значить мати ше більше несподіваних вилазок і крутих звітів!

Ось тут продовження теми


Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Рівно рік тому я був створив цю тему. Першу після довгого мовчання. Далі було моє повернення на форум і неочікувано бурхливий рік.

Тоді, щоб троха оживити форум, я зробив три речі:

1) Почав писати сам і заохочувати інших теми в плани, а не в телеграм. Це показало нашу відкритість світу. Погоджуюся, незручно, - але дієво.
2) Почав з кожної вилазки тут же писати звіти. А не десь там може через рік... Це привнесло динаміку в життя форуму. Але багато хто харився через цю оперативність і  ще запал обєктів. Так, всюди є плюси і мінуси.
3) Привніс усмішки і толерантності на форум. А люди тягнуться до позитиву. Хоча це дало їм змогу харитися і мене критикувати.

Хоч всі мої плани вже виконано, але я старатимуся продовжувати в тому ж дусі.

Я вважаю що в нас є дуже стимулюючу атмосфера на форумі. Наявність конкуренції та співпраці, конфліктів та дискусій, емоцій стимулює людей діяти.  То ж зявляються нові плани, звіти, приходять нові люди. Вони спочатку вивчають нашу субкультуру, а потім і привносять щось своє.

Власне ця субкультура (чи "ідея Експлорера") і є нашою найбільшою цінністю. Не форум, не телеграм чат, не фейсбук-сторінка і навіть не користувачі,- а власне ідея такої спільноти якою є Експлорер. Якби раптом катастрофа знищила форуму і ядро учасників, то я впевнений інші люди його б дуже скоро відновили. Вони згадували б який був класний сайт , мандрівки, звіти і хтось би сказав "А давайте його відновимо!". Бо Експлорер вже став невідємною частиною Львова. багато в кого ранок починається з новин, Експлорера і фейсбука :) Або просто без новин і фейсбука :)


Дігери всіх країн єднайтеся!

32 Гості, 0 Користувачів