Кращі звіти які запамяталися

Автор Golem, 31.08.2018 23:50:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Привіт Всім!

Давайте тут викладати звіти які Вас особисто вразили чи запамяталися за останній час.

Наприклад то шо я згадую прямо зараз:
Джагирлач
ЛАЗ
Кривий Ріг
Ну і звісно що ЛЕП
Звіт з зони відчуження з гієнами, ночівлею на даху будки і патрулями :)

Я не впевнений що це вдасться відобразити в паперово-друкованому вигляді, цей формат потроху здає свої позиції. Але якщо спростити до рівня фейкбуку, чи як інтеравтиний проект для e-book чи як презентація нового форуму в неті - цілком може підійти і бути корисним.

Наприклад, до нас з Роєм нещодавно звертався п Роман з будинку Інвалідів, просив зайти до них і провести презентацію нашого форуму. Для цих людей ми можемо дати надію, ціль щоб боротися за виздоровлення. Тобто просто їм помогти і набратися доброї карми шоб потім не було запалів на серйозних обєктах. І саме такі відібрані матеріали цьому поможуть, тобто ми будемо знати що дійсно варто презентувати загалу.

Я не впевнений що зараз згадав всі статті шо мене дійсно вразили, щось міг забути а шось міг умисно пропустити як от наприклад статтю про подорож рейл-стопом залізницею, просто має бути цензор часу. По ходу додаватиму якшо шось згадаю. Що ви також робіть! Тобто це не має бути "найкраща" стаття, бо по яких критеріях її судити неясно. Просто то, що сподобалося, запамяталося і вразило. Як твори Подеревянського наприклад, ніби ніколи їх і не вчив, а памятаються краще за вірші Шевченка які зубрив у школі. Так само і звіти, є такі що зачіпаються за тебе і не вже відупскають
Дігери всіх країн єднайтеся!

Indigo

А мені запам'яталась підбірка звітів зроблених до конкурсу, що був на форумі восени 2015 р. Там різні за тематикою і якістю звіти. Та все ж вони трохи пожвавили тоді форумчан, спонукали до активності.

229 Гості, 0 Користувачів