Деревацька вежа

Автор Golem, 01.10.2018 22:28:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem





І справді вежа дуже влучно названа, бо вона може поДеревачити низ літакам. Особливо Натівським, які люблять літати на низькій висоті над землею і можуть її не помітити при заході на посадку. Адже все світло з 73-и метрової вежі зрізане і вона вночі темна темна. А буває ж і туман! Мова тут піде про доволі масивну і нетипово-красиву вежу мобільного зв'язку. Зазвичай ці вежі це просто вертикальні стовпи на розтяжках з яких хоча і є краєвид, але сама споруда нудна як реклама мобільних операторів що її юзають.

А тут - витвір мистецтва, по конструкції вона дуже нагадує вежу коло Церки Юра, тільки з кутника а не труби. Ще її особливість це унікально-красиве розташування посеред лісу на горбку, далеко від цивілізації. Лізеш собі спокійно, ніхто тебе не рухає. Ну і драбина наверх починається не десь в повітрі, а від самої землі, дуже зручно.





До речі, вежу одночасно юзають всі наші оператори. І коли пропадає «світло» то приїжджає мужик на Жигулях, дістає три генератори і живить кожну з будок від свого генератора і заправляє їх від своєї каністри. Що цікаво, на вершечку вежі нема випромінювання взагалі, тягнув тільки Едж хоча внизу був і 4Г. Бо всі антени напрямлені на трасу з якої, між іншим, вежа чудово проглядається.

73 метри це фігня, от тільки наверху троха цю вежу розхитує. Напевно тому що раніше тут до 50-х років стояв триангуляційний знак. Відповідно це місце видне з усіх сторін не тільки радіохвилям, а й вітру. На вершині закріплюємо наклейку Експлорера, правда без знежирення і фену, багато фоткаємося і п'ємо Сангушко Васіча. Все таки є щось в цьому, бачити вежу багато років підряд зі свого вікна і нарешті вилізти на неї, і не просто вилізти, та ще й з пивом, і подивитися на своє вікно ззовні. «Коли ти дивишся у вікно то вікно дивиться на тебе», як писав Ніцше.





Наостанок робимо класичну фотку всіх руферів коли вони стоять на самому піку і фоткають себе зверху вниз селфі-палицею. Місця вистачає якраз якраз на трьох, спертися крім як на свої крихітні ступні нема на що, вітер дужчає. Васіч та Електрічкін мене тільки нині по суті і побачили. Але не боялися так ризикувати життям, бо в нас є спільна частота яка, прориваючись в ефір поносом пережитих вражень, заважала нам спокійно лізти наверх і насолоджуватись скрипом рукавиць об металеві прути драбини.

Тому ми без напруження і остраху фоткаємося на вершині, неочікуючи нічого неочікуваного від своїх напарників. Це там внизу ми виглядаємо троха неадекватними в середовищі інших ніби то «адекватних» людей. Ага, бачив я поведінку цих адекватів в нештатних ситуаціях. Краще вже бути або самому або серед своїх 😊

На Електричкіна чекала Електричка якою він мав керувати, інакше пів Новоєврейська лишилося б у Львові ночувати на вокзалі. Тому ми відклади водопровід на інший раз і щодуху помчали на приквокзальний.




Вежа знаходиться тут на краю чудового лісу.


Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Ну і ще троха фоток





















Думаю хлопці докинуть ше багато якісних фоток, нараз це все з мого телефону.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Стінгер, зелена Миша і Голем вирішили гарненько підготувати до дня незалежності весь пустомитівський район. Тому ми вивісили на його найвищу точку прапор! Як це було дивіться у фоторепортажі

Результат


Затарабанити прапор наверх виявилося не так просто. Лізти приходилося лише одною рукою


Ура, ми встигли на Захід сонця


Ця наклейка пережила рік непогоди під відкритим небом. Буду сподіватися решту наклейок також. Такі от наші горокракси


Наверху затишно і душевно. Хоч бери і домашні тапочки вдівай


Моє обійстя


Деревач


База відпочинку Чаверед і хата Андрія Книша


Миші зазвичай так високо не забираються


Well Done!


Під час спуску нічого загублено не було


Експлорер це місце сили!


Горді своєю роботою!


Вдалині видно Високий замок і телевежу


Чого ж він не світить?


Точно, його треба заживити геніальними думками!


темніє, спускаємся додолу. Насправді це дуже неправильно і потенційно небезпечно що ці лампочки не світяться. Більше про це в окремій темі




наступного ранку сфоткав готову роботу!



Дігери всіх країн єднайтеся!

Stinger

Докину пару кадрів від себе :)



















Svyatodiy

В зими є один мінус - мінус десять.


Цього року зима видалась аномально теплою. В зв'язку з цим, популяція білих мух в наших широтах різко скоротилась. Якщо вони і прилітали - довго не затримувались. Але було буквально декілька днів за всю зиму, коли вони таки робили тривалу посадку. В один з таких днів, я вирішив видертись повище, щоб в кадр попало як можна більше представників цього рідкісного виду. Навіщо? Я поняття не маю!




































Крутіть колесико!

Golem

Провідали наш "домашній" об`єкт під час дегустації пива Експлорер

Впевненим кроком до знайомої огорожі


"А хулі" як сказав би Lesyk


Видно ліхтар який повісили з нашої подачі і Хоросно звідки ми щойно приїхали


Лого на місці. Зроблено на совість, приклеєно з любовю


Львів і навіть трішки Високого Замку


Лесик на черзі


Сихів і труба Фак парку


тут я зранку бігаю


Все, тепер маємо тест для біноклів і підзорних труб. Побачити наклейку з моєї хати.


Тут нас чекає пиво Експлорер


Використав "цифровий зум" в телефоні


Жовту букву Х видно здалеку :)

Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Були там минулого тижня з Vergaz i _Vani4ka_ Провідали домашній об'єкт. Все на місці, наклейки тримаються. Краєвиди просто бомба!

Чистий, міцний залаз наверх


От там Запрєщьонка


На самому вершечку


Нове рево, смачне!


Просто краєвиди




Моя перша наклейка експлорера. А сьогодні якраз рівно два роки як я повернувся.


Нео






Фоткаємося на память і гоу вниз ще за рево.

Дігери всіх країн єднайтеся!

_Tarik_

Одним літнім днем я і 2руфс пішли покататись на товарних поїздах. В голову прийшла ідея їїхати до Андрія. Зробивши сальто в щебінь на швидкості і впавши в  2 метрову яму, накінець-то ми в вагоні. Попалась руда, як не дивно, приїхали ми червоні. Про це трішки пізніше. Проїхавши станцію Скнилів, почали нормально фоткати і дивитись види:



Пустомити і вугілля в сусідніх вагонах:



"Я у мамкі супєрмєн"



Далі під'їжджаючи до станції Щирець-2, ми подумали, що доведеться "просити" зупинки у машиніста. Але потяг сам скинув швидкість через те, що на станції проводили ремонт колії. Зійшовши з потяга пішли до Андрія в джимік:



Де відчистившись поїхали на саму вежу, попутно розглядаючи різні об'єкти.

Приїхали, зайшли через двері, почали лізти. Тут я сиджу і пояснюю, що зараз я зайнятий і не маю бажання ні з ким розмовляти:



"Які мєнти, де ?"  :) :



От і сам вершечок:



Наклейка експлорер:



Три машини  ;D :



Далі руф заправки і чіл вдома у Андрія. Від себе можу сказати, що вежа дуже класна і вид з неї просто чудовий. Не дивлячись на її легкодоступність, там не має різних написів, а-ля "тут був Вася, Пєтя" і т.д. Тому вона отримує заслужених 10/10  8) Андрію вдячний за екскурсію, а 2руфсу за компанію.
Das Leben ist kurz - lebe mit Würde

241 Гості, 1 Користувач