Військові частини в Кам"янці-Бузькій

Автор jony, 28.09.2009 11:12:28

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

jony

Привіт усім. може хто чув про військову частину в м. Кам"янка-Бузька в напрямку на батятичі? Вона була розформована і звідти все позабирали. будівлі стоять пусті і здається охорони немає. також кажуть що під однією з будівель (ген. штаб здається) знаходиться бункер в який можна спуститись якраз з приміщення цієї будівлі. Хтось щось чув таке?

inkognito

   Ти про ту військову частину, котра власне знаходиться на території міста, ще до джелізнодорожного переїзду у напрямку Батятич? Коли останній раз коло неї був то все було на місці - солдат багато було, військові склади тощо. Шо там зараз твориться я не знаю нажаль. То була частина ракетних військ.
Resistance is futile

jony

так. я саме про неї.
а коли ти там був? я просто родом з того міста от і десь місяць тому там поряд блукав. Військових не було видно і все закинуте і заросше. може якось виберусь туди полажу, якщо не зловлятЬ:)

inkognito

 йой, давно там був. Мабуть у році так 2001 чи 2002 востаннє. Обов'язково йди туди, пофоткай усе гарно.
Resistance is futile

jony

ок. ну це або на ці або на слід. вихідні буде. бо тут після першого походу в Лощину уже народ напрошується ще раз сходити:))

jony

до речі її розформували десь роки 3 тому так що.:)

dead cat

Військову частину на вул. Ярослава Мудрого справді розформували, західну частину огорожі розібрали бо планували здавати величезні складські приміщення в оренду "Кроно-Львів". Є можливість зайти і через головний вхід, але можна натрапити на охорону, якщо хочете подивитись на генштаб чи казарми то він вам і потрібен. Якщо пройтися в сторону Газопроводу то можна вляпатись в болота, там навіть якісь шлюзи були і ряд водоймищ, які зараз заболочені і знаходились на різних висотах та використовувались мабуть для осушення території. Можливо їх зараз навіть спустили.

Ще є одна військова частина, давніше навіть розформована, біля Комсомольського озера. Нічого про неї не знаю, чи то навіть не пам"ятаю бо бувала там в 5-6 років. Здається не охороняється, можна зустріти лише колишніх офіцерів-алкоголіків.

Ну і звичайно ближче до Батятич - це "Кам"яна гора". Діюча військова частина, з радарами величезними, по всій території насипи з дверима, два з них точно склади для продовольчих товарів, що в інших не знаю бо колючим дротом були обнесені. Увійти туди важко, лише через КПП. Але місцина хороша, час від часу гуде сирена, навколо пустир, в зарослях можна знайти ще якісь споруди з бетону, круглої форми, не памятаю де там у них вхід є, але потрапити всередину неможливо було.

jony

ну про останню віськову частину з радарами я от чув, що там радари вже майже не працюють. А ті будівлі, що ти бачила, це дзоти і в них можна заходити (сам лазив). в середині в них є приміщення і в деяких навіть є колодязі з водою. Мене якось багато років тому водив по тих місцях вояка один. було цікаво.

jony

та от уже не пам"ятаю. Давно це було. пам"ятаю уривками. але те що заходили в середину, то точно, і те що криницю знаходили - також пам"ятаю.

Golem

Найімовірніше це С-200, дивіться тут
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

 може на позначеній території шось є, але я про це я не в курсі. Віськова частина була точно на території самої Камянки-Бугської, на території самого міста. Якшо заїжати із Львова - то по ліву руку від локального Автовокзалу. Радари ймовірно були у напрямку Батятич...
Resistance is futile

dead cat

стовідсотково в напрямку Батятич. кілометри за 3 від Кам"янки-Бузької. якщо там стояти то ті самі Батятичі видно.

Golem

Оооо, то Камянка та шо Бузька кульний район! Якшо аж два обєкти є. А шо відомо про ту другу частину в Батятичах?
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Хто знає ці місця порадьте, шо воно і до чого.

"SLOD ?(19:20):
біля Камянки-Бузької є велика ВЧ або навіть невеликий полігон. Не знаєш такого?

Andrijko ?(19:21):
Знаю, чи не це? http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,788.0.html

SLOD (19:2й):
хм... у напрямук на Батятичі знаю. Там ще 2 роки назад РЛСники стояли, зараз не знаю що там. Але це не воно Є і на південний схід, є і на схід... Чутики про якісь "полігон" строго на схід. Тому і така кількість РЛС частин навкруги
"
Дігери всіх країн єднайтеся!

slod

... додам... там авіаполігон на схід від Камянки-Бузької.
Цікавить, чи він зараз діючий.

explorer

Цитата: slod від 20.11.2009 20:41:25
... додам... там авіаполігон на схід від Камянки-Бузької.
Цікавить, чи він зараз діючий.
майже місцевий житель підказує, що на територію ходять відкрито спокійно. Але війсьові зустрічаються. Бтв, як розумію мова про той полігон, територія якого  чітко обведена на 50к мапах.

onyx

 Я щось не пойняв, зенітний монстр за координатами 50° 2'24.63"N 24°18'26.06"E ще живий?

explorer

Цитата: onyx від 19.11.2010 21:27:28
Я щось не пойняв, зенітний монстр за координатами 50° 2'24.63"N 24°18'26.06"E ще живий?
http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,31.0.html от він

onyx

Ага, ясно, дякую. Хоча, здається недовго йому жити лишилось, наразі він годен воювати хіба з цивільною авіацією...

Yaka

Досить довгий час жив там, і знаю багато чого про ці частини. Кому цікаво в приват.

103 Гості, 0 Користувачів