Щирець 27.10.2018

Автор STALKER, 28.10.2018 23:21:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

STALKER


Bottlehunter

Гарний звіт.

Череп і кістки під ногами Ісуса означають перемогу над смертю, воскресіння. Цей сюжет часто зустрічається на довоєнних хрестах з розп'яттям.
Най жиє Гуцулія!

Golem

Я там додав про печери під церквою в Щирцю. ХЗ чи то правда, Але Андрій Книш серйозний чувак, фігні би не писав. Ну і там нечсно чи то печери були коло Хороснянського монастиря чи коло Щирецького
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

До речі, виникла вчора ідея але було вже запізно. Щоб не тратити час на безперспективні обєкти які діючі і під охороною можна було б просто мені туди скочити ввечері у вільний час і глянути одним оком з машини. Це так на майбутнє щоб перед тим як ломитися на обєкти з Вікімапії файно по можливості подзвонити "мєсним" і попросити глянути шо і як. Нас на експлорері багато, завжди хтось знайдеться шо живе недалеко. Та сама історія і з Бориславом і ВЧ, t309 запросто міг глянути її перед нами.
Дігери всіх країн єднайтеся!

STALKER

На наступний рік потрачу кілька днів на дослідження тої місцевості в плані докладної фото, відеозйомки, накладання старих карт на нові, позначення точок, спілкування з місцевим населенням, краєзнацями в місцевому музеї. То вже коли тепло буде.

Rufus

ЦитуватиЧереп і кістки під ногами Ісуса означають перемогу над смертю, воскресіння.

Є ще інший варіант, не метафоричний, а набагато банальніший. Голго́фа - грец. Γολγοθᾶ від арамейського Gûlgaltâ — череп. Вікіпедія
Be friendly to bats!

maxiWELL

Цитата: Golem від 29.10.2018 12:04:34
Щоб не тратити час на безперспективні обєкти які діючі і під охороною можна було б просто мені туди скочити ввечері у вільний час і глянути одним оком з машини. Це так на майбутнє щоб перед тим як ломитися на обєкти з Вікімапії файно по можливості подзвонити "мєсним" і попросити глянути шо і як.
Це якщо є місцеві знайомі.  ;D

А взагалі добре, що є така самоорганізованість. Заздрю вам.
Срака байрака!

STALKER

Цитата: Golem від 29.10.2018 12:04:34
Щоб не тратити час на безперспективні обєкти які діючі і під охороною можна було б просто мені туди скочити ввечері у вільний час і глянути одним оком з машини. Це так на майбутнє щоб перед тим як ломитися на обєкти з Вікімапії файно по можливості подзвонити "мєсним" і попросити глянути шо і як. Нас на експлорері багато, завжди хтось знайдеться шо живе недалеко. Та сама історія і з Бориславом і ВЧ, t309 запросто міг глянути її перед нами.
Абсолютно жодного потраченого часу. Треба їхати і провіряти. Оце буде діло.  А так якби я всюди мав "мєсних" я б напевно в жодне місце не попав- бо там не цікаво а там ще щось і пішло поїхало, знайшов би купу причин.  Навіть якби ти поїхав і провірив, це б ніц не поміняло принаймі мені.  Це моя особиста думка яку я постійно притримуюся.

121 Гості, 0 Користувачів