Питання на розгляд ГО

Автор Golem, 27.11.2018 05:23:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Привіт Всім!

Швидше всього на наступний тиждень відбудеться чергове зібрання ГО. Якшо хтось має питання до обговорення - пишіть сюди, ми їх обовязково розглянемо і повідомимо про результат.

Наприклад, хтось хоче стати Своїм. Запросто, якраз є нагода! Просто напишіть будь-ласка сюди аргументоване "подання" що Ви підпадаєте під необхідні вимоги згідно правил пункт 5.2. І якшо Ви не "обгадили коврик коло дверей" в когось з адміністрації то рішення швидше всього буде позитивне.

Також дуже вітаються ідеї щодо розвитку форуму. Особливо як мотивувати писати та викладати фотки тих, хто лаззить і має чим поділитися, але просто влом...
Дігери всіх країн єднайтеся!

Svyatodiy

Розгляньте мене за пунктом правил 5.2. Дякую.
Крутіть колесико!

Golem

Цитата: Svyatodiy від 27.11.2018 17:28:58
Розгляньте мене за пунктом правил 5.2. Дякую.

обовязково розглянемо! Щоб полегшити нам роботу як будеш за компом кинь будь-ласка пару лінків на твої звіти і в яких вилазках брав участь та що організував сам. Зазвичай на зборах ГО ми за дві години не встигаємо і половини питань обговорити. Тому це зекономить нам час.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Svyatodiy

Організоване мною: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Теми, створені мною: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Вилазки у яких брав участь мабуть не буду писати бо всього і не згадаю.
Крутіть колесико!

Golem

Дякую, читав і мене жаба душила скільки я всього цікавого пропустив. :)

Попередньо збори перенесли на 10 грубня щоб всім підходило. Так шо є ще час на подання пропозицій!
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Результати зборіг ГО за 10 грудня

Сьогодні важлива подія.

По перше, ми затвердили правила ГО. Roy скоро їх викладе. Тепер всі можуть бачити що і як ми робимо. А також вступити в наше ГО.

Так як правила вже діють , то ми згідно них прийнали в склад ГО двох нових учасників Андрій74 i Electri4king. За них практично одноголосно проголосували всі учасники зібрання. Привітаємо нових членів! :) Ну і користуючись нагодою нагадаю що ГО це не стільки привілеі як обовязки. То ж є прохання не розслаблятися :)

Також ми розглянули прохання Svyatodiy і він тепер стає "своїм" учасником. Свят це гарний приклад для інших. Бо він не тільки лазить сам, а ще й організовує інших і все детально фоткає і описує. То ж пишіть, виконуйте умови і теж станете Своїм і матимето доступ до закритого розділу форуму.

Тепер по Важливих питаннях: ми хочемо зробити єдину локальнеу базу даних фотографій. Шоб не пропали. Тому шукаємо програмістів готових за це взятися.

Ну і також розглянули дуже бангато технічних питанб життя форуму. Про них всіх ви дізнаєтеся обовязково. Більшість в темі Плани ;)

Дігери всіх країн єднайтеся!

245 Гості, 0 Користувачів