гора Тетерівка, бойня ПСВ

Автор yar-79, 28.09.2009 23:58:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

yar-79

Взявши карту у Golema виїхав зі самого срання...Гору знайти досить просто, дорога з під гори веде майже до вершини. Але крутий підйом дався в знаки моїм нозям, до вершини я вже доповзав! Трішечки полежавши та оглянувши краєвиди, взявся до лопати:
















Місцина копана перекопана, тільки цього року спустили звідтамти 29 "підсніжників", але там ще є...
По битві можу сказати-земля показала таке:
Російська армія обстрілювала гору шрапнельними та розривними снарядами досить довго. Потім зачався штурм. Висотка була взята за декілька днів, величезною кількістю жертв, яки лишились лежати на схилі через наказ Російсько головнокомандувача-царя відступити.(Вирішили підтягнути лінії залізниці та боєприпаси). Через що своїх там полишили. З російської сторони стріляли з трьохлінійок, Австрія відстрілювалась маузерами та манліхерами та кидала гранати захистного типу. Це все показала земля- а вона не бреше. Ось такий звіт.

inkognito

 Вав, ото ти накопав. Цілий арсенал! +
Resistance is futile

YserL

+, прикольна лопата, стільки років пролежати в землі і пристойно виглядати.

Golem

Ухти, дякую. Особливо за реконструкцію шо там і як. було цікаво почитати :) + Треба буде якось на ту гору просто так злазити, побродити по тих окопах, по навколишніх вершинах. А рюкзак в тебе явно замалий, на ту кількість знахідок що ти накопуєш за день ;)
Дігери всіх країн єднайтеся!

Dark Wind

ех часу би побільше :'(

yar-79

Golem ти трішки зачекай, там цього року 29 солдат викопали і перепоховали, і запах там до сих пір не дуже...
Тому я по війні і хожу дуже рідко, в основному я люблю історичні місця та покинуті хутора.

yar-79

Душі померлих патронів:

Golem

гарно! Вручну підерасив, чи по якійсь технології?
Дігери всіх країн єднайтеся!

yar-79

Можна вручну, також непогано зрізати під конус стару зубну щітку і почистити використовуючи "туалетний утьонок актівний", гарно чистить любу латунь (гільзи), та радянські копійки, які більшість громадян помилково вважали мідними ;D

inkognito

    Щира правда, перевірено на мому патроні (Манліхер як здається його yar-79 класифікуавав, першої світової). Від себе додам, що спочатку легка механічнка очистка, далі у банку де сі наливає не тілько "Туалетна Качка", але будь-яка срань для активної чистки кльозету + 2 частини H2O - туди ж патрони на час від години до доби (тут треба візуально пильнувати та трясти суміш час від часу).

    Протестив "Domestos" (фруктова свіжість курде, більш густа формула - як на банці писало) та HarPic MAX (тож супер сильний). Єдина спільна риса - наявність у складниках <= 5%гіпохлориту натрію - це саме та зараза, котра виділить кисень, кортрий активно окислить всяк заразу на поверхні. Теоретично дана штука мала б спрацювати також при полосканні у аптечному пероксиді водню, але то нечекнуто.
Resistance is futile

box10

лимонна кислота травить і чорне і кольорове, ціна - 1,5 грн за пакетик, є в любому продуктовому магазині

304 Гості, 0 Користувачів