Святкуємо Halloween

Автор Sunkatalano, 29.09.2009 00:06:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Sunkatalano

Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween  Halloween  Halloween  Halloween  Halloween  Halloween   Halloween   Halloween  Halloween  Хто за те,щоб відсвяткувати Halloween на Лощині?
Halloween   Halloween       Halloween   Halloween    Halloween    Halloween   Halloween  Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween    Halloween    Halloween    Halloween   Halloween   Halloween   Halloween    Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween   Halloween  Halloween  

Golem

Вже традиційно починаючи з 2005 року святкую Хелловін в горах. Вітаючи Любка з Днем Народження :)



Але ідея зачотна! Розпалити вогень в Лощині, посмажити ковбаски, бухати до 3 ночі, поспівати Роксоляну :) За народними віруваннями, диявол виходить на землю часе в цей час, а не в 12 як прийнято вважати.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Fenriz

розпалити вогень в лощині і задихнутись))) незачот)))

zelja

Я непроти справити хеловвiн в лощинi
а коли вiн ???

Кшися

цікава ідея...навіть дцже=) але дійсно, коли хеловвін? ???

inkognito

31 жовтня, субота  :)
Resistance is futile

Dexter

  А мені здається ліпше б було справити хеловін на надземному обєкті (наприклад як найбільша будівля на Черлянському аеродромі)там коридори довгі і в ночі там досить сцикотно=)Просто з Лощини доведеться виходити щоб розпалити вогонь.

Golem

Або на Даху Сірки в Новояворівську. Відчуття як на Чорнобильському реакторі. Хто був - підтвердить. І переночувати теж є де.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Fenriz

підтримую варіант з Сіркою))) але шоби з того даху не чкурнути в вільному польоті)))

Dexter

Ооооо а за Сірку я навіть не подумав.суперово...заодно буде нагода її оглянути=)Я тож за той варіант=)

zelja

Підтримую сірку !!! ;)

Golem

Я перейменував тему з "Хелловін в Лощині" на "Святкуємо Хелловін" :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

Dexter

Ну до хеловінна ще далеко=)такшо можна шось надибати і поблище до Львова=)От наприкла як та споруда біля якої Голем грав пейнбол намою думку досить не погана=)
   (заодно вибачаюся якшо шось не так...бо точного місця положення не знаю)

Самая рыжая

А я вже кілька років святкую Halloween в центральній частині міста або в театрі ім. Леся Курбаса. І дуже навіть непогано! Як на рахунок того, щоб десь на площі Ринок зустрітись? А далі вже будемо бачити..
:[

zelja

Я думаю краще на якомусь обєкті відсвяткувати а не в місті.Ми й так цілими днями харимся в тому місті,їздимо туди  сюди.А так все таки "дігери"  ;)

inkognito

 я також проти міста, на природі якось приємніше, органічніше чи шо...
Resistance is futile

Golem

Як альтернативу - пропоную закинуту споруду хімсільмаша на Шевченка 357. Читати тут. Можна вилізти аж на сам дах. Завод охороняється, але даху знизу не видно. Плюс якшо вести себе помірно тихо і далі будівлі не заходити - взагалі ніхто не помітить. А якшо і побачить - сам боятиметься підходити. А взагалі то сам завод - цікавий індастріал обєкт. Тіко йти туда треба по кілька чоловік і крадькома, жеби не бути спаленим.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Самая рыжая

Як можна поводити себе тихо на Halloween??????  ;D ;D ;)
:[

Jackal


Dexter

Хотілося б десь за містом так як в Бродах тіко з палатками=)

288 Гості, 0 Користувачів