Японська Заправка Львів

Автор Golem, 27.12.2018 14:43:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Чи є в когось фото Японської заправки у Львові? Бо з Києва в неті зустрічаються. А от Львова нема  :(

Для тих хто не застав - вона стояла коло ДАІ на кільці Кульпарківська - Володимира Великого.



Дігери всіх країн єднайтеся!

Sorborn

А роки, в які вона там знаходилась відомі? Наскільки я розумію, приблизно 80-і р.р.?

Golem

Працювала до початку 90 х. Далі через зношеність і низьку якість тодішнього пального їх модернізувати. Щоб не ламалися зачасто...
Дігери всіх країн єднайтеся!

atlas1975

мені колись двоюрідний брат приносив від тої заправки певний електронний блок керування - в металевому корпусі, болти мали отвори під пломбування (були й пломби цілі), всередині були здається два плати, весь блок був заповнений кулькоподібним силікагелем. На жаль, фоток я не мав чим тоді зробити. Щодо фоток того місця - тра найти старих знайомих по шкільному профцентру який був поруч, або серед старих дайців попитати - може заправка їм попала в кадр..

atlas1975

Додам ще трохи по історії тих заправок.. Спершу мене на англомовному форумі вивели на виробника (ієрогліфи на червоних коробках, з яких звисали шланги..) насосних агрегатів в цих заправках - японська компанія Татсуно, потім вже самостійно найшов цитату:
ЦитуватиПредставительства и сборочные производства TATSUNO размещены по всему миру — в Азии, в Африке, в Австралии, в Америке, в Европе и в евроазиатской России.
Немногие знают, что в СССР оборудование TATSUNO впервые появилось в олимпийском 1980 г. на 20 АЗС. Жители крупных городов до сих пор вспоминают космические проекты таких станций с уникальной технологией верхней подачи шлангов. Спустя много лет эти АЗС продолжали называть в народе «японскими».
http://www.sovazs.com/showarticle.phtml?id=1690

на головному сайті компанії, в розділі "історія", є малюсінька фотка схожого дизайну - можливо (але на факт), шо то  було знято на Експо в Осаці в 1970 році:

https://tatsuno-corporation.com/en/about-us/history/

RottenDeath

Hічого собі, я відчуваю себе настільки старим, це було так давно, якщо я правильно пам'ятаю, в останній раз я її (АЗС) бачив це був 1988 – 89 р.р.
...fidelis ad mortem...

269 Гості, 0 Користувачів