Місце для пейнтболу

Автор Extreme, 29.09.2009 12:08:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Extreme

Цитата: slod від 01.10.2009 09:17:32
Шановний Extreme, та інші члени xball.
В першу чергу раджу навчити всіх ваших "бігунів" ТЕХНІЦІ БЕЗПЕКИ!
Близько місяця тому в брюховицькому лісі стався прикрий інцидент. Ви розпочали свою гру не перевіривши наявність людей в зоні поля бою. Гра призупинилась тільки хвилин через 5 з того моменту, як хтось з ваших помітив людей. А цими людьми виявились двоє працівників органів. Добре, що це був вихідний і їх позаробочий час, та й не хотілось псувати настрій.
По друге, Брюховицький форт є історико-архітектурною пам'яткою фортифікаційного будівництва, який тільки один з одинадцяти дожив до наших днів, і тому НЕ  ТРЕБА НА НЬОМУ ЗАЛИШАТИ написи, зроблені під трафарет, з координатами вашого клубу!

В свій захист можемо сказати, що техніці безпеки приділяємо максимум увагу як ніякій інший клуб. Ну а працівникі органів як ніхто інший повинні знати які пошкодження може нанести пейнтбольна кулька і дотримуватись безпечної відстані. Але разом з тим ми слідкуємо щоб на поле не виходили "зеваки".
На рахунок памятки архітектури в принципі погодужюсь, але в наш захист знов ж таки наведу аргументи -  на початку року наш клуб придбрав там повністю територію. До цього моменту, якщо ви там були, то повинні були бачити, що творилось як навколо так і в середині даної памятки архітектури. Зараз в нас якщо чесно сил не вистачає з тим боротись - сміття можна машинами вивозити і 5 зображень трафарету з нашими координатами це найменше, що може зашкодити даним фортифікаціям.

Якщо я в чомусь не правий чи ми щось зробили не коректно прохання вказати. На мою думку ми себе ведемо максимально коректно як по відношенню до даного місця так і по відношенню до людей, які проводять там час.

Golem

Та й зрештою. Фарба зникає набагато швидше, ніж сміття. А хлопці і справді нічого поганого обєкту не роблять. Навпаки, використовують для боїв, себто майже по призначенню :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

Romchick

Цитата: Extreme від 01.10.2009 16:07:27
на початку року наш клуб придбрав там повністю територію. До цього моменту, якщо ви там були, то повинні були бачити, що творилось як навколо так і в середині даної памятки архітектури.

От тепер я знайшов тих підерів нехороших людей ;D, на розтяжці яких я "підірвався" і мусив йти в помазаних зеленою фарбою штанах через центр.
Якщо купили територію, то обгородіть сіткою, або хоча б після себе позабирайте все!!!!!

inkognito

   Маркувати чи не маркувати пам'ятки архітектури - ось в чому питання, думаю я утримаюсь від відповіді. Ні за, ні проти - це конкретно від об'єкту залежить. Але респект та уважуха, що там поприбирали. Думаю, це гарний приклад та практика. Ось шойно подумав, ми б могли якось зібратись, скринутись грошима на машину, котра вивезе сміття. А перед цим звісно поприбирати дружною командою територію, і це не тільки Брюховичі можуть бути! Хто за?
Resistance is futile

Stinger

А як вам форт номер 2 на цитаделі? теж як об'єкт оборонного значення можно використати для гри... тіки от фарбою не хочеться псувати споруду, може як варіант страйкбол? заодно і поприбирати там...

Golem

Я звісно за прибирання. Починати з Цитаделі чи Лощини. Колись Бескид прибирав і Лощину і Стрийський парк. Було зачотно. Просто не хочу сильно виступати, тому шо я ні на тому ні на тому заходах не був. Один раз німці приїхали, інший - ше якісь справи були. Тому й боюся, шо якшо таке шось знову організовуватиметься - то проффтикаю через брак часу :(
Дігери всіх країн єднайтеся!

ponchyk

Шановний пане Extreme, колего, так сказати. Я також завідую пейнтбольним клубом. Чи не могли б ви детальніше розповісти про місцезнаходження легендарного Брюховицького форту, щоб я і мої клієнти, також змогли насолодилися атмосферою другої світової під час гри.
Наперед дякую.
Wasssssaaap!!!

Psihov Master

кілька фотографій з Брюхович..

Golem

Гм. Цікаво буде прослідкувати чим закінчиться суперечка. Я розумію, шо пейнтбол це не тільки гарний відпочинок, а ще й комерція. А де комерція - там і конкуренція. Головне шоб вона була в конструктиваною і сприяла не сваркам за існуючі, а відкриттю нових обєктів.  В загальному вважаю правильним, що хто перший освоїв - того й обєкт. Тим більше ДОТ в Брюховичах  - це далеко не єдиний обєкт. Є ше руїни будинків на Кортумовій Горі Одні в додатку. Ше одні внизу попри дорогу як їхати по Вінницькій Вулиці, де колись Євреїв розстрілювали. Шкода фоток нема. Місце широке і безлюдне. Такод На стрілецькому полі ше є справжні рови та траншеї, внизу зарослі закинутих дач. Бери і освоюй.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

  і закинуті дачі, що стартують від вул. Дж. Леннона, гарно описані dali_bude тут
Resistance is futile

ponchyk

Цитата: Golem від 02.10.2009 22:32:29
В загальному вважаю правильним, що хто перший освоїв - того й обєкт.

Наскільки я зрозумів, то першими обьєкт освоїли німці.

Пане  Golem, порадьте дорогу, а то сильно вже фотографіїї фортифікації зацікавили - думаю клієнтам сподобається.
Wasssssaaap!!!

inkognito

   Шановний пане Ponchyk'у, на багатьох форумах є така дивна функція пошуку. У разі її застосування вона б привела Вас сюди. Нема за що  :)
Resistance is futile

ponchyk

Дякую, але мене цікавить не Кортумова Гора, любьязно вами запропонована, а саме місцезнаходження Брюховицького форту.
Можливо у Вас, пане inkognito, випадково завалявся лінк на координати?
Wasssssaaap!!!

Romchick

Форт на г. Скочня  >:(

ponchyk

Цитата: Romchick від 02.10.2009 23:31:24
Форт на г. Скочня  >:(

Нажаль не інформативно  :(
Wasssssaaap!!!

inkognito

Цитата: ponchyk від 02.10.2009 23:27:45
Дякую, але мене цікавить не Кортумова Гора, любьязно вами запропонована, а саме місцезнаходження Брюховицького форту.
Можливо у Вас, пане inkognito, випадково завалявся лінк на координати?

Лопухнувсі, вибачайте будь-ласка (пятниця як-не-як)! Ні, там власне ше не мав честі бути, тому не можу із цим допомогти.
Resistance is futile

Akella

а чим Винниківський ліс коло чортовмих скель не догодив?
правда є один ньюанс-не шмаляти по скелелазах які на тих скелях тренуються)))
Akell me nice!

inkognito

 думаю це через Техніку Безпеки --> матрацуючих багато. Окрім того усім відоме місце, тому нецікаве для кулєг (мабуть давно встигли там побувати)
Resistance is futile

Akella

тоді розформована ВЧ коло Брюховицького лісу(щоправда на її території находяться квартири офіцерів)
Akell me nice!

ponchyk

Цитата: Akella від 02.10.2009 23:53:49
а чим Винниківський ліс коло чортовмих скель не догодив?
Ліс то воно звичайно добре, але важкувато вести бій прикриваючись тільки самими деревами, тим більше такому пончику як я  ::)
Пряма видимість у всі сторони перевищує 200 м., а прицільна відстань стандартного пейнтбольного маркера не перевищує 40 м. - клієнту такий стан речей не дуже подобається.
На четових скелях часто відпочиваю і не хотів би бачити там ніяких пейнтболістів.  ;)

Wasssssaaap!!!

231 Гості, 0 Користувачів