Фото поваленої стели з «Монументу Слави»

Автор Golem, 03.03.2019 16:46:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

«
Минуле вб'єм ерзацом слави
Якщо там слави не було
»

Це Грицько Чубай писав напевно саме про цей монумент. Він стояв на одному з головних в'їздів у місто і зображав радянських окупантів повішених на височенному стовпі. Для незаангажованого совєтською пропагандою іноземця такий ракурс виглядав як мінімум дивним.

Усі Фото клікабельні, в хорошій якості.


Не стоїть :(


А ця стела куда симпатичніша


Навіть від падіння вона не зламалася. Зроблена була на совість! Могла ще стояти купу років!


Яка то мала бути сила щоб так проламати землю!


Краса все переможе


"
А всім крикливим на догоду
ми подамо ерзац "Свободу"
"

Звісно що партія «Сволота» та інші борці з комунізмом мусіли перед виборами показати свою потрібність і знести цей символ. А на його місці потім поставлять інший. Питається для чого? Чому не можна було перевикористати існуючий бетон та арматуру та довішати на нього ще й сепаратистів та депутатів-корупціонерів?

Можливо ця стела заважала ставити сцену коли тут проходили концерти, а можливо комусь просто хотілося зробити великий «Бах» у Львові. Бо й справді, стовп при падінні на добрих півметра примяв під собою землю. Місцеві мешканці казали шо було відчуття наче землетрус. Та й Львівській Сейсмоцентр мав би шось зареєструвати...

Скромненько так
























Завдяки чудовим комунікаційним якостям Блондинки в Кедах ми попали всередину за паркан. Як колись мій батько брав камінці на память з Леніна, так само і я прихопив троха зі Стелли Артуа. Ця сторінка Львівської історії впиралася як могла добрих штири дні. Та зрештою таки була перегорнута за допомогою перфораторів, болгарок і лебідки.












Був невеличкий землетрус як вона падала






Вся правда про красну армію!




Вставай, Стела вже лежить!


Ну і відео наостанок щоб все в одному місці було

Дігери всіх країн єднайтеся!

Олесь

А самі фігури теж знесуть?      У нас в Самборі на 50 метрах якимось чудом мирно уживаються щось коло 6 -7 пам'ятників.    Там і подібна стелла з фігурою "матері- батьківщини" ,    за 20м. пам'ятник Степану Бандері,    10м. праворуч  монумент афганцям ,    10м. ліворуч два бюсти діячам УПА,    збоку  величезна " хрест-булава"присвячена галодомору (по ній циганчата як по гірці лазять),  ну і ще щось там стоїть.      Просто поле чудес,  бо кожен сра...  мер хоче після себе слід залишити.
Добрим словом і пістолетом ви можете домогтися набагато більшого, ніж одним тільки добрим словом. - Аль Капоне

Блондинка в кедах

Цікаво, а що з тим всім добром далі робитимуть?! ОбіСцяли в музей віддати... Хм, хочу глянути, як ту дуру в музей будуть волокти ::) і скільки на цю всю фініталякомедію потратили наших грошей!
Не кидайте тапком, але особисто я проти того, що Стеллу знесли. Так, це радянський символ, який вже не актуальний, але зроблено його було на совість і на віки. Невже не можна було просто зняти комуняцькі знамена і замінити їх нашими, актуальними, українськими, рідними, незалежними...
У нас є багато пам'ятників, які з сталіналеніна перетворились на Франка та Шевченка: голову зняли - голову поставили

Коротко: 3 дні пиляли


Потім тягли


Нарешті гепнуло


Всі глобальні проблеми вирішили. Залишилося лише прибрати паркан


The end!

Khimik

Так би може і не рухали, якби не було ризику отримати туристу по голові 100кілограмовою гранітною плитою. Я в себе з балкона теж періодично простукую і відбиваю плитку, яку хтось придумав клеїти вертикально.
А в музей передали барельєфи, звісно, а не бетонну основу

274 Гості, 0 Користувачів