Ми на Туристичному Ярмароку в Калуші, 6 квітня

Автор Golem, 19.03.2019 16:40:23

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

6 квітня в суботу відбудеться туристична виставка в Калуші!



Дивитися з 5:43


О 14-00 ми матимемо там виступ. Розказуватимемо про наш форум та індустріальний туризм загалом. Буде також стіл з нашими візитками, книжкою та листівками.

Покишо їдемо я та Рой. Приєднуйтеся! Це чудова нагода гарно провести день та познайомитися з цікавими людьми. Це можливість завести контакти для майбутніх вилазок! Бо ж Калу? Ша! як Полтви -  забагато не буває :)

Я планую виїжджати від себе о 7 ранку. Щоб встигнути розкластися до 12-00. Також добре було б перепостити цю подію на ФБ. Тому що нас читають не тільки у Львові. Люди матимуть змогу прийти і познайомитися вживу.


Дігери всіх країн єднайтеся!

STALKER


Golem

Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Як Ви думаєте, що є спільного між водопадом «Кам'янка» що коло Сколе і туризмом в Калуші? Справді нічого? 😉 Якраз навпаки! Водопад Кам'янка це один з найменших та далеко не найкрасивіших водопадів Карпат. Він знаходиться глибоко в лісі, донедавна туди навіть дороги не було. Та місцеві його активно розкручують от уже останні двадцять років. Як наслідок, бідна Кам`янка перетворилася в мега-туристичну точку. Мало який автобус з відпочиванцями минає її стороною.



Те саме може статися і з Калушем. За нього взялася команда креативних та енергійних людей. Вони розробляють різні напрямки туризму починаючи від Дзвонів, вікових дерев та історичної спадщини і закінчуючи індустріальним туризмом. Додаємо сюди зручне розташування попри трасу і бінго! Треба вже бігти купувати там квартиру в центрі під Хостел, поки вони дешеві.

На фестиваль було запрошена багато пердставників преси. Вони професійно все описали та відзняли.





Я ж хотів би закцентувати на людях та їх сприйнятті мене. Раніше, коли я розповідав про Полтву, Лощину та індустріальний туризм загалом - то на мене, зазвичай, дивилися квадратними очима. В кращому випадку казали «А що там може бути цікавого?», а деколи навіть крутили вказівним пальцем в районі свого мозку. Зараз же навпаки. Типовими запитаннями були: «А скільки Ви берете за екскурсію?», «Чи можна привезти вам автобус людей?», «На які об'єкти Ви водите?» і тому подібне. Я з радістю всім відповідав та запрошував приєднуватися до нас.



Назагал враження від фестивалю дуже позитивні. Багато нових знайомств, ідей та й просто приємно проведений день. Дякую Віктору Павліву за старання та організацію! Не дочекаюся наступного разу 😊









Дігери всіх країн єднайтеся!

223 Гості, 0 Користувачів