Ревіталізація Полтви

Автор Prometey, 27.05.2019 12:40:21

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Prometey


Golem

Я от нині прогулювався Стрийським парком і помітив що Джерело, яке живить озеро, значно повноводніше ніж зазвичай. Напевно тому що дощі. Ну і подумав собі: а що буде з тими всіма природніми потічками в серпні-вересні місяці? Чи не пересохнуть вони? В горах, наприклад, це типове явище. багато потічків літом пересихають.

Якшо уявити собі шо Полтва вже є відкрита. То влітку в жарку погоду ми  можемо мати не річку, а пересохле дно з мулом, жабами та комарами.



Дігери всіх країн єднайтеся!

Prometey

Ви перебільшуєте? Час від часу ходжу в гори, в найбільшу спеку на Чорногірському хребту, в неочікуваних місцях б'є джерело, озера не висихають, я такого не бачив, може наведете конкретний приклад глобального висихання озер річок? Багато минулого літа висохло? Я не знаю, тому питаю.

Golem

На мармаросах і боржаві є струмки які навіть на карті підписані що пересихають в вересні
Дігери всіх країн єднайтеся!

ІНТРОВЕРТ 997

Виділити б кошти на марафет в Полтві шоб хоча б косметично припинила бути клоакою (примусовий збір олії з закладів харчування на біодизель) бо задрало вже по змащеному хіднику кататися. Нарішайте петицію про зміну особового складу водоканалу на дігерів.
Тут могла бути ваша реклама...

Khimik

Цитата: Prometey від 29.05.2019 13:05:19
такого не бачив, може наведете конкретний приклад глобального висихання озер річок? Багато минулого літа висохло? Я не знаю, тому питаю.
Аршицькі озера, Гича, Грофа, Яйко І. Або повністю пропали ддерела або пусті більшість часу

279 Гості, 0 Користувачів