Як ви придумали свій нікнейм

Автор Bottlehunter, 31.05.2019 23:44:33

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Нещодавно ділилися спогадами на цю тему в нашому Телеграм-чаті. Опублікую тут, і буду дуже радий почути історію як ви придумали свій нікнейм на Експлорері.

А щоб особисто познайомитися з усіма цими непересічними персонажами, приходьте, будь ласка, на ювілейну десяту річницю, яка відбудеться зовсім скоро:
https://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,8133.0.html

Bottlehunter:
Я свій придумав на п'яну голову, коли повернувся зі свого першого експлорерського походу, з Центру космічного зв' язку і хотів зареєструватися на форумі. Дивно, бо слово Ботлхантер до того взагалі не вживав)

Lesyk:
Мене так мама кличе( попсово

Golem:
Я Голем 14 з однойменного твору Лема. Тому прохання не дивуватися і не будувати очікувань.

Romchick:
Мене так ше зі школи всі вчителі кликали.

Stinger:
В той час, коли я реєструвався, я часто бавився в іграшку Joint Operations, там мені подобалось бігати з пзрк Стінгер та збивати ворожі гелікоптери) ну якось так банально  :) :)

Зелена миша:
Десь у 10 класі я прокинулася ранком з твердою певністю, що я зелена миша. І назвала так свій мейл,який досі юзяю. А вупше, мене мишею бабця кликала.

DeZer:
я з cs1.6 брав назву

Svyatodiy:
Я просто в друга на телефоні був записаний як СвятоДен. Потім ми щось почали коверкати це з музичними термінами типу свядодієз, а потім дійшли до святодіяння. Так і придумав собі кличку) святодій

Блондинка в кедах:
Хм... В дитинстві була світловолосим дівчам з косами нижче пояса. Дівча виросло і з блондинки стало русявкою. Все б нічого, але часто можу натупити, як справжня блондинка: електрочайник на газову плиту поставити, благо не ввімкнену, залити чай холодним "кип'ятком", авто запаркувати і забути номер сектору парковки, з останнього: зупитинись на вимогу поліції: Водій Шевроле, прийміть вправо і зупиніться! Зупинитись, думати що я порушила, ображатись чому до мене так довго не підходять, а потім ще довго сміятися, бо в мене не Шевроле і ніколи на Шевроле я не їздила...
Іноді складається враження, що усі анекдоти про блондинок придумали вони ж самі.
Так от, якщо я іноді і туплю, як блондинка, то чому б не стати нею, бодай метафорично))) А в кеди я її взула бо Блондинкана підборах то явно нік для іншого форуму ;) якщо серйозно, то була в той час взута якраз  в кеди.
Р.S. були ще інші варіанти, не пам'ятаю вже які, але хтось їх вибрав вже до мене

Electri4king:
Electri4king бо чіпляв електрички з 2013. Так і приїлося то.

Rufus:
Rufus означає рудий по латині. А ви чудово знаєте,  що я не брюнет)) і Рижим мене кликали з дитинства.

Yserl:
Як User но по іншому, увайзер ) А чого L навіть не пригадаю.

Driver:
Здавна читав форум, і думав шось просте із ніків придумати щоб легко ідентифікуватись, нік мав бути не з ігор (шутер, трупер і інші мортал комбати). Був на форумі Diver але я ближче до моторів і іншого автохламу тому скоренько зареєструвався як Driver))

Khimik:
Там були окремі кімнатки для дітисок, на три, чи на 4, вже не памітаю, і які мали гачки зсередини на дверях, би вітер не відкривав. Ну але ввечір вожаті робили обхід, і тра було вставати, відкривати той гачок, щоб нас порахували, чи всі є. Що було, лінь, звісно: вставати з-під теплої ковдри. Діставши з Єрмака моток дроту, пару саморізів, викрутку і т.д. я протягнув до свого ліжка систему дротиків, які відкривали той гачок. На шо і була реакція - ну ти і хімік.

Най жиє Гуцулія!

Андрій74

А моє з дитинства прізвище було орел. На форумі якось не пасувало з таким гордим ніком ходити. Тому без фантазії Імя+ рік народження. Мабуть міняти вже щось пізно!!!
Най го качка копне...

explorer

Не хотів лишати стандартне для новоствореного блогу а потім і форуму "admin",  і вирішив, що непоганий варіант переіменувати акаунт на назву домену. Якось так :)

Ростислав

Ну а я просто написав своє ім'я. Оскільки я першим зареєструвався на цьому форумі, то зрозуміло, що такий нікнейм був вільним. Понад 12 років минуло з того моменту, а здається що це було ще зовсім недавно :)

Sorborn

А я колишній геймер. Одного разу, коли мені необхідно було придумати черговий нік для чергової онлайн-гри, я намагався придумати щось пафосне, в результаті мені в голову прийшло це слово - Sorborn. Звісно ж тоді я його так і не використав, а придумав інший нік, але слово твердо засіло в голові, от і знайшов, власне, де його використати :)

_Tarik_

А мене так всі кличуть, плюс гарно, як на мене, звучить. В мене все просто
Das Leben ist kurz - lebe mit Würde

S853

Коли вперше потрапив на експлорер,був в мене телефон Алкатель S853,вигадувати щось було лінь,тому заюзав такий нік)

249 Гості, 1 Користувач