Відео службової камери на затопленій ГЕС у росії

Автор Golem, 05.10.2009 16:26:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 2 Гості дивляться цю тему.

Golem

Дігери всіх країн єднайтеся!

Dimi4


zelja


inkognito

    На основі Правил Форуму обовязкових для всіх, а саме пункту 4.7 прошу дописувача Dimi4 замінити ПІДПИС на такий, котрий не містить, цитую "назву інших сайтів, носити рекламний характер". Також прошу змінити у профілі графу "Розташування", негарно там таке писати  ;) :(
  Проти UASC нічого немаю, популярний і цікавий ресурс, щастя та процвітання - але використання банерів сторонніх сайтів у якості підпису на форумі заборонено!
Resistance is futile

Golem

Підтримую. Якби ти використав, наприклад, банер "Спілкуйся рідною" Я б нічого проти не мав. Бо він би підтримував Українську мову яка є офіційною на нашому форумі, плюс це є некомерційний ресурс і на його популярності заробляє лише Українська держава. Чи якби ти рекламував свій власний сайт я б теж зрозумів і ніц проти не мав. А UASC - явно комерційний ресурс який не має жодного відношення до тематики форуму.

Буду вдячний за розуміння.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Akella

з якого то дива так затопило??греблю прорвало,чи шо??? :o
Akell me nice!

zelja


Golem

ya-ya. Відео є з Аварії на Саяно-Шушенскаій ГЕС Як виявилося, причина аварії, в якій загинула маса народу - звичайне словянське розпіхвуйство :) При керуванні різко міняли тиск води на турбіну + не всі гайки були на ній закручені. Шо перше шо друге робити категорично заборонено.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Dimi4

Можна було і в приват повідомити) Вибачайте за офттоп, але:
ЦитуватиА UASC - явно комерційний ресурс який не має жодного відношення до тематики форуму.
На разі це ані крапельки не комерційний ресурс, який спрямований на підтримку українсього)

Проте як бажаєте, ваш монастир) Підпис змінив

inkognito

Resistance is futile

Golem

Гм, може і некомерційний. Я не придивлявся. Але шось сходу він мені симпатії не внушив. Напевно тому шо згори великий напис "Порнолаб" а всюди навколо - якісь лінки на статті про хакання і дири в системах. В любому випадку дякую шо забрав :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

274 Гості, 0 Користувачів