Газоаналізатори

Автор Golem, 09.10.2019 12:07:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Коли я спускався в шахту Калуша то внизу відчувалася нестача кисню. Також були гнилі дошки і міг виділятися сірководень. Під час дослідження Полтви теж бувають вузькі місця де є сумніви в якості повітря. Аналогічно може бути в старих підвалах.

То ж я зрозумів шо без газоаналізатора нікуди.


Міряє кисень, СО, сірководень і метан. Працює дуже шустро, в реальному часі. Батареї вистачає на 8 годин. Якщо хтось йтиме в потенційно-небезпечні місця то з радістю позичу. Безпека перш за все. Та й сам піду якось еко-інспекцію Полтви проведу. По злачних місцях ;) Троха опису є тут
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Газоаналізатор успішно пройшов апробацію Полтвою. Звіт тут



З газоаналізатором психологічно значно комфортніше. Коли ти йдеш по коліна в гамні, на ходу відшкрябуєш з хімзи прилипші прокладки, відбиваєшся палицею від всюдисущих лимончиків, стіни навколо вкриті синюватим грибком що світиться- то потрохи підсвідомо починаєш втрачати свідомість. Але кинув оком на газоаналізатор – а він тобі каже що «ніфіга ніфіга, рано ще помирати". 😊

Перевірити газоаналізатор чи він не залип відносно просто. Хукнув на нього і рівень кисню впав. Запхав під гермокуртку і рівень СО чомусь виріс. Чому не знаю, але ефект повторябельний. Тож знаючи що він працює йдеш собі далі в безпеці.


Дігери всіх країн єднайтеся!

akazukr

Golem, вибач що вклинююсь в твою тему, але думаю то буде цікаво всім. Маю в доступі аналізатор кількості ртуті в повітрі агп-01:
http://granat-e.ru/agp_01.html
Є тіки блок самого аналізатора+ курочений такий самий блок на донорство, немає блоку живлення, батереї і паспорта, щоб пойняти, що він їсть. Великим плюсом є велика чутливість цього приладу, мінуси - відсутня документація, бж, батарея, на цілому блоці битий жкі, на донорі цілий жкі, ну ви зрозуміли)
Основна проблема, я добре петраю в хімії і початках радіотехніки, цього мало щоб порихтувати цей аналізатор.
Технічне завдання: змастирити бж на 18650 з можливістю зарядки батереї напряму від 220 і, щоб сам прилад міг працювать через той бж, напряму від 220.
Хто має добрі знання в радіотехніці, має натхнення і час, зможе найти доки на цей прилад, з мене детальки. Розрахунок за роботу за домовленістю. Яко, щось треба точно поміряти є fluke 187.

П.С. Ну і звичайно з можливістю позичати прилад на вилазку.
лиш би не гірше...

YserL

поставити звичайний steap-up на 12в із 5 які брати з павербанку. Споживання всього 5ВА.
https://www.gazoanalizators.ru/tech/agp-01-2m-re.pdf

а не це новий. Старий https://www.gazoanalizators.ru/AGP-01--AGP-01M.html

akazukr

лиш би не гірше...

304 Гості, 0 Користувачів