Кнайпа "Діґґерська"

Автор Golem, 07.10.2009 22:37:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 3 Гості дивляться цю тему.

Yuriy

Ідея дуже прикільна!!! Тільки яб краще замість мінта на вході поставив чувака в ОЗК і противогазі з дозиметром типу ДП-5, який би тіпа провіряв прихожих на їх радіаційний фон. І ніби казав, що ваш фон дозволяє пройти, пройдіть будь ласка в карантинну зону. А грошенят можна для початку, як мені здається заробити на екскурсіях. Все ж таки у нашому місті туристів не бракує, от і зацікавити їх індустріальним туризмом. Показати як ви знаєте є що!!!
Історія мого життя складає частину історії моєї Батьківщини

ADVENTURE

Golem

Так, чувак з дозиметром це навіть краще :) Більш ідейно. Та будь-яка кнайпа в межах центру досить прибуткова структура. Принаймні я ше не бачив шоб якісь закривалися, тільки все нові й нові відкриваються. А справді добрих і оригінальних не так вже і багато.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Yuriy

Тему бомбосховища можна ровивати на скільки хватає фантазії, є ще дуже багато хороших ідей, тим більше, що такого ще у Львові не було.
Історія мого життя складає частину історії моєї Батьківщини

ADVENTURE

yar-79

Чувак в ОЗК і в протигазі- це дійсно круто, хоча чисто по людськи, мені його шкода, особливо влітку...Ідею з Добробутом відкидати зарано, бо Бабло завжди перемагає зло, просто треба взнати ціну питання. Чув про мужика, який в Києві на своїй лодці поставив мотор від німецького юнкерса і з паперами все добре :o

Yuriy

Можна полекшений варіант, ОЗК залишаем, а на морду совецкий респіратор і з боку табличка "СТОЙ".
Історія мого життя складає частину історії моєї Батьківщини

ADVENTURE

inkognito

   А себто це означає, що перед проектним планом (читай бізнес-планом) має пройти передпроектне дослідження.Дійсно чувака в ОЗК літом жаль і то дуже...
Resistance is futile

wanderer

Як завше лишається головне питання - хто дасть на це тон так 40-50 грошей :-)

inkognito

 для того і є бізнес-план, щоб із ним залучати інвестора.
Resistance is futile

Golem

ya-ya, за ідеї дехто гроші бере. А тут безплатно.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Chuhaystur

Нууу, якби не настільки паскудна фінансово-економічна ситуація  в країні, то я б написав, шо можна взяти кредит в банку, під власний бізнес. . . Але. Кредити зара походу є ризикованою справою :-\ + Перш ніж брати гроші тре собі все те точно уявляти. тобто знати конретно місце, мати дозволи  всеможливих структур (від міліції і аж до санстанціїї) + питання з постійним постачанням харчів + персонал. Ехх, непроста справа!)))  А на рахунок худ. оформлення, то, скажімо, сидіння-фільтри банально теж треба десь дістати ( не тягати ж їх з Лощини та інших львівських бомбікув))))))))) ;D
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

Yuriy

inkognito правий потрібно все почати з бізнес плану, а там буде видно.
Історія мого життя складає частину історії моєї Батьківщини

ADVENTURE

Akella

чуг,за персонал тут по-моєму не варто переживати,багато хто з учасників форуму пішов би працювати тудия думаю))
особисто я,якщо все пройде  добре і дозволи з бабосами будуть на руках піду помогати робити ремонт і антураж,а потому лишусь там працювати в якості офіціянта або бармена))
можна звісно і менеджера,але думаю шо мені такої посади не довірять))))
Akell me nice!

Stinger

Я теж з радістю би приєднався до проекту в якості робочіх рук, та при можливості залишився на роботу, адже це було би зроблено своїми руками, і стало би часткою нас самих) я за проект!

Golem

Шо цікаво, таматичні кнайпи є у Льотчиків на Аеродромі Цунів, у байкерів зараз на Рогатці раніше біля Макдональдса. Правда всі вони не у Бомбосховищах, просто обстановка відповідна.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Akella

хех))там же казали в темі що якшо поверх ЦОКОЛЬНИЙ то можна робити кнайпу!)))
зверніть на це увагу!))
з таким самим успіхом можна орендувати або викупити підвал ,який по документації являється ЦОКОЛЬНИМ поверхом і зробити в ньому інтер"єр бомбосховища
принаймі так менше буде тяганини з паперами
доречі на рахунок атракія яко ночівлі в кнайпі прийдеться забути якщо нема лишніх грошей,ібо то вже виходить готельний бізнес за який набагато більший податок гребуть
Akell me nice!

Chuhaystur

До речі, я яко будущий архітектор теж міг би долучитися до організації внутрішньго антуражу, та й руки робочі ше одні! ;D Тіки залишитися працювати не зможу, бо ше вчуся)))) Хех, але ж я там буду гроші потім спускати)))))))))))) Виручка гарантовано буде!
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

Golem

шось дуже далеко подібне зробили в Києві. Знайшов Петро Ландер.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Dexter

    Ухххх ідейка хороша.навідь дуже..але як хтось сказав в цій темі що потрібні гроші і за гроші вирішується все.тобто потрібно інвестора.так само потрібно бізнес план(це основне) тому думаю краще його почати складати а тоді вже думати хто що буде з нас там робити чи як і коли=)то му що як я вже казав шо ідея дуже хороша.і я дуже надіюся шо вона вийде(і як зможу так буду помагати тому) але якшо вона не получеться,представте наскільки ми себе обламємо(адже зараз ми себе онадіюємо, а надія помирає останьою.але наскільки боляче коли вже і вона зникає)
    Такщо я б пропонував починати складати план і шукати інвестора в першу чергу адже приблизно ми знаєм як це все буде виглядати.а за фінансову справу ще ніхто не брався.жаль що в плані з паперами не зможу помогти(бо скорше нахімічу лишнього)

Roy

Цитуватишось дуже далеко подібне зробили в Києві. Знайшов Петро Ландер.
Так, ідея подібно зреалізована. Це для Києва. В нас б пасувало трохи менше совкових елементів, менше простору і світла, ну і загадковості більше. ;)
Meine Ehre heißt Treue

yar-79

На рахунок совкових елементів, поясни? Я щось у бомбіку окрім совкових нічого ніколи не бачив, чи ти хочеш німецький бомбосхов?

130 Гості, 1 Користувач