Кнайпа "Діґґерська"

Автор Golem, 07.10.2009 22:37:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roy

Маю наувазі типу портретів і бюстів леніна,...а решта предметів того часу будуть актуальні, будь якого періоду. Головне щоб створювало відповідну "атмосферу", без конкретної привязки до політичного минулого.
Meine Ehre heißt Treue

yar-79

Я думаю, то не принципово. Хоча не поділяю думки деяких громадян, про те, що всі згадки і пам"ятки того часу тре демонтувати. Мене лякає, що теперешні школяри не знають кто такий Ленін, я якщо і знають- то декілька сточок з вікіпедії. Історії притаманна така риса-як повернення. і я вважаю, що всі мають знати кто такий Ленін, Сталін і Гітлер. Головне знати, що значить відстояти чергу за молоком в дві години, їсти морську капусту бо в магазині більше ніц нема, ходити в однакових вашкелезних пальто, в чоботях на яких полюбому розходяться замки, їздити з горок на однакових санчатах. Боятися піти в церкву, та сказати щось зайве.То всьо я відчув на своїй шкурі! -Не тре того забувати, а то може прийти ще один "товаріщ і вождь" Не требя відбивати носа Леніну-хай стоїть той пам"ятник, нехай діти цікавляться-шо воно було! Як це і робиться в цивілізованій Європі. А стосовно нашої кнайпи, я повністю з тобою згоден, якщо вона не буде нести історичної нагрузки, а буде зроблена "для своїх", то тре знайти такий підхід до тої справи, щоб усім там було зручно і затишно!

Самая рыжая

Маю знайомих в МР + знайомих  архітекторів-дизайнерів які проектували Криївку, Мазох, Масонське кафе і т.д. СНиПи і ДБНи то все дрібниці, викрутитись з того можна (дякуючи знайомим в МР) Чим зможу, допоможу. + Ми з Чугайстром таки майбутні архітектори.=)))))  Ідея просто мего бомбова!!! Підтримую!!!!!!  :) :) :)
:[

Caesar

Ех, заглохла тема.

А є дуже навіть хороший обєкт який знаходиться на території яка продаєтся... Біда що 20 хв від центру

Хочу ще додати що можна трішки сталкера докинути. Уявіть ви спокійно пєте пиво тут заскакує "снорк" і починає шастати по залу забігає дядечко і ефктоно одним пострілом в голову кладе снорка а потім за ногу витягує з залу при цьому на підлозі залишається тріки мозку і потік крові)

При вході є маленькі кімнатки в яких можна посадити дядечка з арсеналом) Час від часу влаштовувати "виброс"

Ви далі сидите пєте пиво , до вас підходять Монолітовці і з криками це він спер наші артефакти заберают вас геть ...
І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

inkognito

  посміхнуло...оосбливо як за столом буде неТверезий Зеля сидіти(за умови наявності лому), я чи Yar-79(останній воріянт практично неможливий, але все ж таки), я чи будь-хто в кінці-кінців. Можливі масові побиття "Оноліту" із усякими витікаючими наслідками відти. Окрім того далеко від центру, отож вбухати бабла в розкрутку як мінімум тра буде супер багато.
  Краще накопати тунелів та зробити Львів діґерською Меккою світового маштабу.
Resistance is futile

Roy

Ідея дуже, дуже тру! Але гроші...і це є саме той чинник, який спиняє реалізацію ідеї.
Все може бути, можливо хтось прочитає та й втілить нашу тему в життя...
Meine Ehre heißt Treue

228 Гості, 0 Користувачів