Куплю або обміняю прецизійні (високоточні) резистори та конденсатори

Автор akazukr, 09.07.2020 13:01:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

akazukr

Всім доброго здоров'я! Потребую для ноуки в тому числі для провірки свого fluke, прецизійних резисторів і конденсаторів (максимальне відхилення від номіналу від 0,05% , для конденсаторів можна побільше). Шукаю різні номінали і типи, тому розгляну всі пропозиції. Готовий купити за адекватну суму, або помінятись на ті які в мене вже є в кількості. Ще на обмін є пару сбм-20тих і багато іншої електроніки.

П.С. Чому створив на даному форумі цю тему? Бо тут багато толкових і знаючих осіб в техніці і електроніці, можливо ви такими деталями користуєтесь, плюс вам могло таке попастись або ще попадеться на об'єктах. Львівський радіоринок вже не той...Був на ньому недавно, Остання цікава будка яка залишилась, то закрита постійно( Враження , що тепер всі тіки продають китайський хлам і крадені телефони. А там де ще можна було поритись в пошуках цікавого сують резюки з допустимим відхиленням 1-5% і кажуть що то метрологічні)))
Нижче викладу фото того, що маю і можу обміняти, та фото для орієнтування того що хочу.














лиш би не гірше...

YserL


akazukr

Цитата: YserL від 12.07.2020 13:24:42
О, треба пару прецензійних резисторів для Ц шки)
Недавно мені один барига пропонував такий резюк, в рази два дорожче від Ц шки типу 4341)))) Якщо хтось таки за таку вартість купляє...то я мабуть обрав не ту професію..
лиш би не гірше...

YserL


ddyxkolja

в мене є цілий мішок всякого можу фотки скинути на вайбер мі ном 0677408546

225 Гості, 0 Користувачів