неДитячий табір Артек коло Києва

Автор Golem, 05.11.2020 16:50:28

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

MaxiWell запостив з десяток різних закинутих дитячих таборів Київщини. От нам з Vergaz стало цікаво порівняти їх з діючим!

Артек!


Нам Вафлі!


Якщо ви думаєте що ми отак взяли і після ЧорноБля спокійно доїхали до Львова то помиляєтеся. Ми ж Експлорери! Батьки заточили нашого друга Пентагона в дитячий табір Артек. Сказали що йому там вафлі! Відвідувачів до нього не пускають, дітям в той день надвір взагалі виходити не можна було. А курити ж йому то хочеться! От Пентагон і замовив нам три пачки Вінстона. А що такого: змогли доставити ящик Рево в Зону, зможемо і сіги в дитячий табір.

ЗдарОва другАн!


Спочатку ми хотіли по хорошому. Підїхали на КПП і попросилися культурно всередину. І так же культурно були послані на ...  Не було там навіть з ким говорити. Після цього ми переоділися грибниками і пішли у ліс. Доволі скоро втоптана стежка вивела нас до дирки в паркані. Ця ж стежка продовжувалася і по ту сторону забора і вела далі до будки Чопа. Будку, звісно що, ми обійшли лісом і опинилися на величезному та абсолютно пустому подвірї. Дощ, як не як, періщить навколо і все таке. От вони і переживають що діти простудяться. Потім почнуть кашляти і вихователі, чого доброго, вкакаються та побіжать здавати тести на коронавірус. Робота табору завмре. Тому всі сиділи в приміщенні а ми гугяли ззовні.

Залаз


Ах ось яка вона - Пачка Артеку


Гонорово обходимо весь корпус табору


- Охорона! Що ви тут робите?


- Та от друга прийшов навідати...

Друг: "А давай я вам покажу свою кімнату? ;)"


Екзистенцією пофігізму стали відвідини кімнати Пентагона. А це ж потрібно було пройти десь кілометр через весь-весь цей будинок, який аж кишів дітьми! І нам це вдалося!!! Головне йти впевнено і робити вигляд що все ок.

Кімната виявилася стандартна, заставлена двоповерховими ліжками. Ну ми поздоровалися з пацанами, перетерли про те і про се. Показали що в нас Єбарні з добром всередині. Аж тут як не почнуть надходити піонервожаті та виносити нам мозг. Прийшлося йти на перший поверх і там добровільно прийматися. Правда ми ще мали хвилин з десять щоб поприпиратися з місцевими пацанчиками. Напевно хотіли в нас сіги віджати. Але про це напише Влад.

Йдемо по Артеку!


Кімната Пентагона! При цих словах СБУ, на тому кінці дроту, насторожила вуха і почала ще раз уважно перечитувати звіт спочатку.


Нас вивели на ту саму прохідну де ми щойно були на машині і попросили показати документи. Щоб записати в журнал відвідувачів. Документів у нас, само собою, що "не було". - В машині лишили аби не мокли. ;) Тому охоронці нам повірили на словах та записали «Зацепін Владислав» і «Шатайло Андрій». :)

А ПентаГон був в той день царь і бог. Всі дівчата, які хотіли покурити, тепер мусіли йти до нього ;)
Дігери всіх країн єднайтеся!

maxiWELL

В санаторій дитинства, який, на відміну від санаторіїв знайомих сталкерів, не закинули і досі працює, ще кращі залази — взагалі не треба перелазити: з боку поля бетонна огорожа, а з лісу — сітка, в якій купа дірок і стежок.
Причому, коли я там відпочивав нудився, виховательки водили на екскурсію через дірку в паркані.  ;D

А в тому "Артеку" є закинутий корпус і будівлі. Чесно кажучи, думав, що полізли заради них.

Срака байрака!

Golem

Може тут Пентагон відпише за закинуті. Він там жив.

Бо нам, після Припяті, закинуті будівлі сам розумієш. Цікаво було просто побачитися.
Дігери всіх країн єднайтеся!

269 Гості, 0 Користувачів