Ми, Полтва і поліція!

Автор Іван Акімов, 02.12.2020 13:46:25

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Іван Акімов

Все почалось з того, що мені зателефонував vlad_vergaz , та попросив щоб я з _pen_ta_gon_ та _kostia.sk_ зняли на відео, як він разом з illya_ief будуть вилазити з люку .



Порахували так, що в 00:30 ми їх маємо зустріти біля люку, та зняти на відео як вони вилазять!

00:30 ми біля люку, їх не має, вирішили що ліземо до них, та ідемо на зустріч! Під час того як залазили, до світлофора під'їхала машина та з квадратними очима дивилась на те що відбувається.

00:40 ми пройшли в міру своїх можливостей, до не прохідної місцевості, та вирішили що вертаємось назад, зробивши пару фото.





00:50 - вилазимо з люку, та ловимо на собі не аби який здивований погляд двох молодиків через дорогу від нас!

Закривши люк ідемо в їхню сторону аби розказати що до чого, і що ми там забули. Як пізніше вияснилось, вони перед нами злізли з даху біля люку! На що ми не довго думаючи одразу ж полізли!

Залаз на дах був легкий, по риштуванню. Декілька фото з даху:








_pen_ta_gon_ приклеює наліпку!


Зробивши декілька фото на даху, збираємось злазити, і тут ми бачимо як під самий залаз, підїзджає поліцейська автівка!


Виходять з машини патрульні, та починають навколо світити ліхатириками, після чого сіли назад в авто. Сидимо хвилин 15-20 та чекаємо поки вони звалять, і тут Кості приспічило посцяти!! Встає та робить свою справу обличчям до будинку та спиною до поліцейських, в цей же час, патрульні виходять з автівки покурити та замічають Костю, після того як ми зрозуміли що у нас запал і вони нам кричать «Ану злазьте н@хой!!» Ми вирішили не гратись з вогнем та спускаємся! Спустившись до них вони беруть Костю за шкірки і кажуть «о, ти поїдеш з нами до відділку, а ви двоє (Я і Андрій) ідіть до машини. З обуренням ми запитуємо «Чого Костя поїде до відділку?» На що вони з здивовованістю відповідають «В сенісі Костя? Ми ж Дмитра шукаємо»

По їхнім словам ми зрозуміли що пропав хлопчик Дмитро, який у розшуку, і надійшов виклик «підлітки ховаються по люкам» (швидше за все це нас спалила машина як ми залазили), на що поліція зразу подумала що то Дмитро... Пояснивши їм що ми фотографуємо Львів з дахів та лазимо по Полтві, вони у нас запитали «А що ж ви робили в тій Полтві щойно???» На що ми відповідаємо «Та двох друзів  мали  зустріти біля люку» і НЕ ПОВІРИТЕ! Зразу після цих слів піднімається кришка люку і звідти вилазять vlad_vergaz , та  illya_ief .

Що нас дуже здивувало, так це те, що поліція ніяк на то не відреагувала, і без емоційно продовжила з нами вести діалог. Зрозумівши ситуацію що попалась «ПОЛІЦІЯ» а не «мусора» я кричу Владу «Іди сюди, менти нормальні, нічого не буде!» На що він подумав що це якась замануха і побіг з Ільєю в іншу сторону від нас. (При зустрічі розказав що перепригнули два забори, та заховались в під'їзді)



Після цього ми попрощалися з патрульними та пішли далі шукати пригод на свою ass.

284 Гості, 0 Користувачів