ТернопІльська Вежа

Автор Golem, 15.12.2020 17:10:59

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Саме так, з наголосом на третій склад. Бо вежа знаходиться в селі ТернОпілля, а не в місті Тернополі. І як ще досі Васіч на ній не був :)



Ця вежа є одним з трьох монстрів які забезпечують зв'язком навколишні села. Поруч ще стоять Деревацька вежа і вежа коло Красова. Зараз вже таких високих рідко ставлять. Залишилися з старих добрих часів. Є де полазити недалеко від хати після тяжкого музейного дня.

Вежа. Будинок внизу для масштабу висоти


Шатай ушатане!


Ця вежа без проблем витримала трьох молодих пацанів і одного пожилого Голема. Ми зависали всі разом на самому вершечку.


Лізли ми вночі, «по наружці» як кажуть в RZDS. Бо Всередину вежі ніхто з нас не вмістився. Були Вергаз, ВанічкаКостя та я. Ми домовилися що я почну викладати фотки знизу. А вони докинуть зверху. Тепер і там красується наша Наклейка! Ну а потім ми вдень ще дофоткали все для звіту.



В треп тапках заліз на сам верх!




Наступного разу треба буде пофоткати все з вежі вдень. Тому що сіре поле це не місто. Вночі дивитися навколо немає на що. А фоткати тим більше. Але скочити туди-назад як атракція щоб протрезвіти то якраз годно!

Віка нагору лізти не хотіла. Прийшлося нести на спині


Стартуємо


Сьогодні Влад вже в тактичних білих кедах. Щоб менше взимку паліва  було




До, під час і  після полазки!


PS. Мав на увазі що було весело ;)
Дігери всіх країн єднайтеся!

Vergaz

Оце я виліз туди в своїх треп тапках. Було достатньо холодно, і ті, хто лізли перші про тапки не знали, тому були троха шоковані. (відос)
ушатаю твою колодку

225 Гості, 0 Користувачів