Я ще минулого року хотів лишитися того Експлорера. Так Вергазу і казав коли зимою
йшли разом в Полтву. Та якось не склалося завязати… І не шкодую. Рік вийшов дуже позитивний та продуктивний.
![]()
Спочатку пішов пост
«Підземний хід під Фантомною Залізницею», 30К+ переглядів. Це заохотило писати ще.
![]()
Потім, завдяки моїй популярності через яку багато хто мене не любить,
вдалося першому з Експлорера попасти на антени Залочева. ![]()
Далі
правдиве пиво,
печера Оптимістична і на початку березня до Експлорера приєднався Андрій. Він показав
Криївку коло Миколаєва за яку я йому дуже вдячний!
![]()
![]()
Несподівано для мене
книжка про збиті літаки стала черговим хітом. А раз вже написав книжку то треба і літаки шукати. Чим ми і займалися цілий рік. Свого піку це досягнуло на пошуках
HE-111. Тут я пообіцяв створити музей.
![]()
![]()
![]()
Під час вручення книжки Stanislav згенерував ідею зробити
пиво Експлорер. Пиво вийшло годне! На мега-пянці я потоваришував з Цезарем. А за
дегустанцією пива на Запрещьонці ми з Вергазом, Ваньою і Таріком схрестили старий Експлорер і новий KLR в «eKspLoreR-811». Так з двома хорошими компаніями і почав літній сезон.
![]()
![]()
Далі були
Кізі-Увлоги,
Радіотелескоп в Шацьку та
Одеса в Стилі Експлорера! Решту літа непомітно пройшло в басейні коли RZDS то приїжджало шось зичити, то привозило це назад. Джиммік майже не пострадав.
![]()
![]()
![]()
![]()
За серпень з цікавого було хіба що
Мукачівська РЛС. А так то одні пянки, цікаві гості та покатушки.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потім я взяв нового Джима, якраз гарна нагода завязати. Але здалося б прокатати на ньому всіх хто їздив на старому. Тому пішов
Новоявірівськ,
Теребовля і так далі.
Закінчилося все в Зоні з ящиком Рево. І взагалі: якби не RZDS і Джимміки то цей рік був би такий же унилий як і фізіономії деяких учасників форуму.
![]()
![]()
![]()
![]()
Осінь пройшла в
облаштуванні музеєю. Робота йшла легко і в задоволення. За пять років що я живу в Хоросно, гості в мене ще так часто не жили. Було дуже душевно і я щиро вдячний всім за цей час. Потім мега відкриття і перші кілька тижнів навала відвідувачів. А далі стало легше і ми змогли подорожувати на
Топас і
Гостру.![]()
![]()
![]()
![]()
Потішили вибори.
Зубра, до якої Експлорер безпосередньо причетний, була розтиражована сотнями тисяч агітлистівок різних кандидатів. Кращого просування ідеї очищення річки не придумаєш. Тепер всі Сихівчани знають що є така проблема і що її потрібно вирішити. І мені приємно що я до цього долучився.
![]()
![]()
Ну і Полтва само собою.
Лазив туди цілий рік безперестанку, писав звіти. Що, між іншим, всіх закликаю робити. Водив і депутатів і Блогерів, і RZDZ і фотомоделей. Нічого погано Полтві не сталося. Бо вона була залочена ще в 2019 році акурат після зустрічі водоканалу і делегації ГО. Навпаки, такої уваги як в 2020 році вона ще ніколи не мала.
Не Сус, але троха переглядів набрало
http://www.youtube.com/watch?v=qGs5H7ehOdQ![]()
![]()
Під кінець, за заслуги перед Полтвою і Зуброю мене потішили «людиною року». Вихідець з Дрогобича який мешкає в селі Хоросно став Львівянином яким можна пишатися

) То ж тепер я коронований «дігер в законі»:) Лазити, хабарити і ламати мені вже не можна. Максимум світить Полтва, природні обєкти та розвиток урбан-туризму. Але є й свої плюси.
![]()
То ж чим рік почав тим і закінчую

Тобто постом про ще один
залізничний тунель. А також роздумами що давно вже пора завзязати. Ну може хіба що під Цитадель і на Високий замок зацікавить…. Легально

![]()
![]()
(с)Рой
Насправді я щиро вдячний всім хто цей рік був зі мною і проти мене. Потрібні і ті і ті. За 2020 рік на Експлорер-і зявилося багато нових учасників, в тому числі і дівчата. Це мене тішить.
З побажань – щоб в 2021 ще й Нові адміністратори додалися!
Слава Лому! - Бахілам слава!
![]()
З новим ЕксплоРоком Вас!
http://www.youtube.com/watch?v=u_1SEAAoqxs