Підземелля на Лисенка 23а

Автор Roy, 18.10.2009 18:25:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 2 Гості дивляться цю тему.

Roy

Вхід туди знаходиться на території будинку колишнього Стрілецького товариства, зліва від нього, розташований в напівзруйнованій башті. Будинок (зараз на реставрації) і башта поєднані в архітектурному стилі. Можливо це є погріб, сховище. Недалеко є вентиляційна труба. Видно сліди електропроводки на вході. Донедавно був закритий гратами. Всередину не заходив. Можливо хтось бував там?
Meine Ehre heißt Treue

Golem

Шось Стінгер колись розказував мені про нього. Я вже ві Львові. МОжн якось ввечері туда сходити.
Дігери всіх країн єднайтеся!

zelja

Я звами :)
До: Роя 
Всередину заходив(залазив)?

YserL


Stinger

так, теж так і не залізли туди, останній раз проходив там тиждень тому в ночі, але був бухий як сволота, тому не зміг розвідати... як будете йти, то я з ломікусом теж з вами!

Roy

Тоді ліземо! Всередину теж не заходив, не мав світла. Цікаво, яке там приміщення.
Meine Ehre heißt Treue

Fenriz

то є погріб теж давненько думаю про нього) може там є в середині який замурований підземний хід до будинку.. а оже ше куди) тре дослідити!

Golem

Від Petr Lender одержав повідомлення наступного змісту:

"
На Лисенка був тир. Нижній зал - там ходили міняти мішені, через нього стріляли, стрілки знаходились в верхньому, за 30 років я вже деталі не пам"ятаю. Якісь приміщення зайти, перевдягтись. Знайомий там працював, має пам"ятати ліпше. Зараз там якісь склади. Стрілковий тир незалежній Владі не потрібен.
На Чернігівській пацани залізли в підвали мешканців, я вчора дівчині, в якої там квартира, сказав що туди є вхід через з люк з вулиці, вона якась невесела стала :) Хоча хлопці, які там живуть, про той люк знають. Але вони в інших під"їздах, відповідно полізуть не до них.
"
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

ЦитуватиНа Чернігівській пацани залізли в підвали мешканців, я вчора дівчині, в якої там квартира, сказав що туди є вхід через з люк з вулиці, вона якась невесела стала  :) Хоча хлопці, які там живуть, про той люк знають. Але вони в інших під"їздах, відповідно полізуть не до них

Ну дівчина  може не переживати. Хід закінчується гермою заржавілою дуже, а головне із сторони підвалу гарно замурованою товстим шаром цегли. У підвал на Чернігівській попали завдяки кулєжанці Roy'a, котра нам його відкрила (а там не одна пара замків та дверей) та усе показала. Happy End  :)
Resistance is futile

Golem

Підземелля виявилося звичайним погребом на 2 кімнати. Досить красиві, але засрані Бомжами. Потім пішли пофоткали підїз на Лисенка 12, "Бурса Інститута Нородний Домь" чим здивували мєєєєсних. Ломіки і ліхтарики довіря не додавали. Під кінець троха помісили гімно в "бомбіку" біля Юзера. Підвал куда виведена каналізація. Ужосс. Але великим позитивом було те, шо нові учасники перезнайомилися між собою і з дідусями форуму. :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

228 Гості, 0 Користувачів