Всім доброго здоров'я! Ближчі пару років не зможу ходити в дальні багатоденні походи, бо максимум шо мені можна ближчим часом на собі таскати, то тільки свою тушку і пошвидше позбуватись її жирної частини...
В зв'язку з цим спродаю майже все своє спорядження крім взуття і флісок)
Почну з основного рюкзака, свого золотка...
Рюкзак армії Австрії REDO 60.
Стан на 5, без прорізів, розривів і інших не хороших речей які ріжуть око) По замках фастексах і тд, то все на місці все відремонтовано, фурнітура по можливості замінена на кращу фірмову 2М.
Є тема де я все показав, все розказав:
https://reibert.info/threads/rjukzak-redo-60l.1004653/Система швидкого скидання функціонує!
Робив все для себе, тому старався від душі, можливо в мене десь шовчик і получивсь кривий, зате надійний)
І так, що є:
- Сам рюкзак, клапан правда від іншого редо;
- рамка в спинку;
- пояс з пластино;
- два підсумка по 10л;
- кавер вудленд від дощу.
Хочу за нього 2500 грн.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще один рюкзак виготовлений фірмою стс груп, дуже якісне пошиття, матеріали та фурнітура.
Об'єм 30л.
Фурнітура 2М.
Ціна нового була 1400 грн.
Носив в місті до магазину, тому стан нового.
Хочу 700 грн.
![]()
![]()
![]()
![]()
Сподні в камуфляжі mtp - 400 грн.
Розмір 82/100/116
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сподні fjallraven - 450 грн.
Суперлегкі, літні, можуть перетворюватись легким рухом руки в шорти
50тий розмір
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бонусом докидатиму фляги армії США 1кварту, 2 карты, сухарку армії Австрії, набір столовий бундесу (ложка, вилка, ніж, відкривашка) і ще всяке різне на ваш вибір, фотки бонусів доклею.
Оскільки я кардинально міняю хоббі з лазання по горах і урбан туризму, я облаштовую свою маленьку майстерню.
І мені підходить обмін мого спорядження на інструмент в т.ч. станочний, радіолампи.
І ще цікавить добра дорожня сумка)