Знак радіаційної небезпеки: туторіал

Автор Vergaz, 26.03.2021 07:04:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Vergaz

Взагалі, певно мало хто знає, но я дуже захоплююсь і кайфую від такої собі старої рядянської естетики. Тим більше - від бомбарьного стилю. В мене по всьому будинку - таблички «Заражено», красиво розвішані противогази та пів кімнати всякого дрібного, але цікавого хабара. :-( Звісно ж, з протоколом про адмін порушення про умисне незаконне проникнення на території, що зазнала радіоактивного забруднення :-).Скільки вже обіцяю, все не можу дописати свій звіт з походу в Прип'ять.

Так ось, вирішив я собі якось винести це все в підвал, бо уже реально нема де труси складати :)

Облагородивши собі підвал, дивлюсь на порожню стіну і розумію - тут не вистарчає здорового знаку радіації!



Оперативно знайшовши в інтернеті схему, кличу Ваню, і під предлогом «на рево», змушую його помогти мені затягнути пару ящиків гнилих ГП5. Бахнувши ревка для ривка, ми приступили до діла!



Поки Ваня з десятого разу взяв цвях в руки, щоб вбити посередині і намалювати ниткою рівний круг, я поняв, що рева вже йому достатньо.

По схемі все наглядно зрозуміло, ділимо коло по 60*, радіус ядра - Х, радіус цілого кола разом з лучем - 5Х, відстань від ядра до лучів Х/2.



Поклеїли малярний скотч, щоб вийшло хоч +- рівно



Дивно, що я п'яному Вані дав в руки балончик з фарбою, і на якійсь стіні поблизу не з'явилось слово з троьох букв:/



А може і з'явилось, хто його зна





Фінальні штрихи, і все готово! Збоку виглядає бомбезно, аж хочеться тут перечекати ядерну війну під сталкерські пісні і фляшку Дідової самогонки. ЇЇ, по легендам, він десь заховав в цьому підвалі і ще досі ніхто не знайшов.


виглядає мегаеффектно.

В планах - притащити сюди всяких автентичних бомбарських плакатів, поставити стіл - і можна жити. Своя треп хата, і сусіди знизу не будуть жалітись :-)



Приблизно щось таке планую, доречі, мабуть мало хто впізнає





Вже багато людей перепитували «що за бомбарь такий ви ушатали?» Після моєї відповіді, що це ЛАЗ, люди такі «ніхера собі, а так і не впізнаєш». Ну так, головне все красиво розставити і добавити ліберального червоного ліхтаря - залог успіху!

ушатаю твою колодку

284 Гості, 0 Користувачів