Дах на Підвальній. 1-а міська комунальна поліклініка

Автор Vergaz, 21.05.2021 02:31:23

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Vergaz

Одним невеселим холодним вечором, сидячи самотнім на лавочці та роздумуючи про життя, подзвонив мені пан Тарас, покликавши на чергову вилазку.(Він же: «та ТаРАС Б#₴» та «ВІТЯ ШО ТИ РОБИШ») Судячи з погоди - дахи під закат відпали зразу, тому вирішили піти шатати бункери та спец'обєкти. Одразу згадали, що всі бункери у львові сто років як ушатані та пусті, а ті, що не ушатані - охороняються як Д6 в Москві, чи під'їзд консьєржкою карандаша на сихові. Тому засмучившись нашим невезучим руферським життям, ми пішли на Підвальну, оскільки майже всі дахи центру ми облазили, проте на цій риштовці ще не були.










всю вилазку Тарас вів себе як мєнт, який упорно шукає на даху офігівшого руфера










оце понакупляють Емтаку вашого, потім руферів від мінтів на криші хрєн відрізниш.


на цій фотографії трхи зупинимось. Тут чудово видно, що зі сторони вулиці поклали нову красиву черепицю, проте з внутрішньої залишили старий залізний дах, як то кажуть, зробили на показуху, щоб здалеку «виглядало» :)

це добре видно на якійсь фотці з дрону

погодьтесь, виглядає доволі колхозно.

наклеїли наклейку, звісно ж





та побачили, що в цьому «шпілі» дерев'яні вікна досить таки зйомні, тому попали всередину








«уд0лі фотку жопи»

ледве вийнявши драбину з-під сходів та якоїсь залізяки(ЯК ЇЇ ТУДИ ЗАСУНУЛИ? ми її вдвох дістати на могли)  підставили її на балки. звідти вилізли на балки, що вище, та підібрались до люка, який тримався на божому слові, суровому львівському маті та шнурочку.



дуже чистий Тарас вилазить подивитись на краєвид





вище цього віконечка не полізли (на сам шпиль), бо нова черепиця була настільки слизька, що нею можна літом обкласти площу ринок та продавати квитки на каток, тим більше стоїть під дуже крутим кутом. Єдиний варіант - громовідвід, проте він виглядає страшніше ніж та сама консьєржка в під'їзді карандаша, та не дуже внушає довіри своїм виглядом, ще ц просто під нами внутрішній дворік, падати є куди)







фотографії не з кращих, оскільки сидіти в кривому люку, триматись однією рукою, другою фотографувати, ще й в рукавицях, не дуже зручно. Добавив тільки через те, що практично з найвищої точки даху









дах доволі класний, якщо не враховувати те, що слизький пздц. Поки підіймались від риштування, в мене неочікувано прилетів телефон, який я ледве зловив, і сказав Тарасу, що до спуску вниз він буде в мене, бо якщо він його не проєбе чи зламає, то вб'є мене ним)

потім Тарас на ріштовці промахав свій блочок, який ми вночі з фонаріками курво під тим риштуванням шукали.



сфотографували якісь прохожі. шкода, що не виклали фото на Варту, хуйовий львів, блеклист, київОперативний, Шукаю тебе Львів, Пошук батьків, Пошук літаків, ищи себя на прошмандовках татарстана, Слив интим Львов, не викликали поліцію, швидку, ДСО, ДСНС, СБГО. а то понавилазять всякі, куди батьки дивляться?!?!? жах
ушатаю твою колодку

Bottlehunter

Шикарно написано, два плюси цьому руферу)

Тарік і справді в тих обладунках виглядає дофіга тактично. Побачив би десь на об'єкті, свалював би далі ніж бачив :D
Най жиє Гуцулія!

Golem

Вааав! Дуже прикольний звіт, гонські епітети і гарно розставлені фотки. Класна історія получилася! Однозначно "+" і пиши ще :) Окремий респект за наклейку в такому місці куди реально мало хто добереться. Головне шоб робочі її під час "реставрації" не здерли

Від себе лише додам що той ремонт і то риштування там вже от як два роки. Фотки з літа 2019 року є тут

Тоді лазив вдень на пофігу. Було сонечко і гарно получилося все пофоткати
Дігери всіх країн єднайтеся!

_Tarik_

Цитата: Bottlehunter від 21.05.2021 09:33:30
Шикарно написано, два плюси цьому руферу)

Тарік і справді в тих обладунках виглядає дофіга тактично. Побачив би десь на об'єкті, свалював би далі ніж бачив :D
зате зручно ))
Das Leben ist kurz - lebe mit Würde

Bottlehunter

Най жиє Гуцулія!

297 Гості, 0 Користувачів