Запутана подорож, або казочка на ніч

Автор _Tarik_, 30.08.2021 02:39:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

_Tarik_

Одного чудового теплого літнього дня я з Дімою пішов прогулятись по Сихову, начебто все було добре, зайшли на старий "баян" і знайшли дивний люк, якого я раніше не бачив



Дивний тунель і спавн пива на трубі дає знати що я начебто бачив щось подібне, але згадати де не міг



Ідучи ніби по рефлексу ми дійшли до дивної розвилки, якої там не могло бути взагалі



Ідучи з пляшкою пива в руках і розмовляючи про життя і будуючи здогадки що ж все-таки може бути далі ми і не помітили як випили її, тому в подальшому це дало про себе знати (Дімі так точно).
Блукаючи подібними розвилками ми не змогли згадати де вихід, тому вирішили іти далі до кінця, де нас чекав цікавий сюрприз.
Згадавши старий контент Суса, а саме відос про підземну погоню ми випили ще одну пляшку пива і вирішили вилізти в люк над нами.



Я це вже точно бачив, подумав я.
Але якось забув про це і вирішив просто пофоткати, спуститись назад і йти гуляти далі, бо теплак йшов далі і не закінчувався. Ну, довго тут сидіти теж не варік, так як тут все гуде, працює і в будь-який момент наша подорож може закінчитись в райвідділку, а в якому ми навіть і не змогли додуматись, так як начебто ми вже і вийшли за межі Сихова.
Ще монотонних хвилин 20 по теплаку прямо і нас зустрічають двері



Як видно вони зачинені, а так як Експлорер культуууурна організація і нічоооого не ламає обійшлось без цього



Знайшовши щілину поряд просочуємось і виходимо в підвал з впавшою гермою



Начебто все йшло норм, простий підвал, нічого цікавого, як тут мені на очі кинулось щось цікаве, Діма підсвітив, а це виявився більярдний стіл !!!!!



Піднявшись по сходах в цех якогось заводу першим нас зустрів стоматологічний кабінет



Далі гінекологічний кабінет і відчинене вікно, за яким якась не зрозуміла парковка



Тут мене теж не покидало відчуття того що я тут був, але на той момент нам якось було байдуже і ми далі гуляли і веселились.
Тут якийсь кабінет, табличку хтось зняв



Ще кабінет зв'язаний з кардіологією. Зрозумів по табличкам з назвами сердечних захворювань.



На другому поверсі дестрой, часто бувають люди. Ну і бог з ним. Вийдемо на дах по можливості і глянемо чи хтось є і де ми взагалі знаходимось, бо зв'язок в цій зачарованій будівлі не ловив від слова "взагалі".

Тільки вийшовши в головний коридор я почув крик на всю будівлю. Щось з серії "е, бл*дь, сюда!". Так як ми випили ще пляшку пива ми навіть не помітили чопа позаду нас, який схопив мене за плече. Тут в мене різко побіліло в очах і захотілось пити. Відкриваю очі, а я в себе вдома, на ліжко і в мене дуже сильно болить голова. Тю, наснилося ж канєшно, нічо не скажу, оце напились !  ясне діло це просто сон і нічого подібного не існує !

Дякую за увагу!
Das Leben ist kurz - lebe mit Würde

104 Гості, 0 Користувачів