Захист від бактеріологічно зброї

Автор YserL, 29.10.2009 20:09:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

YserL

Для захисту можна використовувати марлеві повязки або противогази. Можна й викоритсати й ізолюючі. Цікавить наскільки ГП-5 захищає від різних видів вірусів і бактерій і яких концентрацій.

inkognito

 ОЗК + регенеративні фільтри, ось solution!
Resistance is futile

Golem

Йоу. А чи вважати теперішню епідемію грипу бактеріологічною зброєю? А чи радше зброєю інформаційною. Адже ситуація така ж, як і кожен рік. Просто більше розпіарена. Плюс прибутки. Попробуйте купити противірусні препарати. Ні у Львові, ні в Дрогобичі ніц нема - все вже розкупили. Отже вигідно. Памятаю в 1999р в школі 2/3 класу були хорі. І інц страшного. А від зааплення легень завжди гинули і завжди переважно молоді. Бо їм було пофіг. Чи пеерспав пяний в снігу, а потім дивується звідки запалення. Сам знав кількох таких. Особисто я до зарази ставлюсі просто: горівка і гори дають найкращий імунітет.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Fenriz

нууу якщо хтось мені позичить (читай подарує) регенеративний фільтр, то гарантую, шо буду в ньому їздити на пари в мушрутці :)

inkognito

   горівка + гори = forever best. Звісно багато надуто пресою, аптеки та аптечні склади ховають вітчизняні ліки у загашниках, задля того шоб розпродати забугровий неліквід, котрий місяцями(а то й роками деколи) не купується. Але ніяк не можу пояснити відсутність конкретних відповідей на питання а чим ся мені лікуватись-запобігатись від тої зарази у відповідях друзів-медиків...
Resistance is futile

Golem

Ага, є таке. Ну і зрештою. Якраз вчасно уряд з Юлькою на чолі встановив обмеження ан маржу. Чим створив штучний дифіцит ліків. Про це преса не говорить. Хоча скоро, впевнений, почне.

За словами медиків "Якщо ви почуваєтеся зле терміново звертайтеся за медичною допомогою –
вірусні захворювання достатньо ефективно лікуються в перші 48 годин
захворювання."
Дігери всіх країн єднайтеся!

Fenriz

гм. офіційно оголосили карантин завтра сплю до вобіду))
тсн

221 Гості, 0 Користувачів