Увага всім !!! Гриппер!

Автор zelja, 30.10.2009 13:38:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

 ага, Т-вірус із "Обитель Зла"  :) Ось і буде реальне Зомбі-Паті не тілько в Лощині :)
Resistance is futile

YserL

Гарний фільм. Тоже про нього згадув 2 дні тому. Якби приїхало б десь так чоловік з 8 у повному ізолюючому костюмі (білий такий, як у фільмах, хто знає скажіть його артикул) то через хвилин 15 у неті були б фотки із панічними висловами.

Romchick

Незважаючи на спростування  речника Головного управління МНС у Львівській області, тато казав, що сьогодні приблизно з 14 години з Аеропотра декілька раз злітав і приземлявся вертоліт червоного кольору. Так що ХЗ, але мені здається це розпилювання хімікатів трошки брєдовим, особливо в дощову погоду.

RoMeL

доречі, здаєся сьоня Хеллоуін, надягайте ці білі костюми  і го-го на вулицю ;D
Fruere vita, dum vivis

inkognito

Здається завтра ! today()...
Resistance is futile

Кшися

Легенева чума це легеневий тиф, що викликає висипи на легенях і симптоми подібні до пневмонії. І одним з ускладнень цього свинячого грипу є саме цей тиф. (Хоча толком нічого сказати навіть медики не можуть, через те, що все так намішалося, змутувало, і попереходило з одного в інше). + не хочуть оголошувати цю інформацію людям, щоб не почалась ще більша паніка... :(

dead cat

ну от навіщо вигадувати різні легенди про легеневу чуму та тиф. у цих захворювань зовсім інші збудники і схожі симптоми. лабораторно підтверджено що це саме свинячий грип, помирають від його ускладнень -  геморагічної пневмонії (двосторонньої). за легеневої чуми, тифу та свинячого грипу смерть наступає від того що легені "згорають", людина помирає від браку повітря (і як загалом при інфарктах) обличчя її чорніє, в тернополі у більшості померлих були чорні обличчя, а значить вони задихнулись бо не залишилось легень для дихання, у них виявили свинячий грип, у них не могло бути ні чуми ні тифу.
з посипанням хімікатами вони явно прогадали, єдине що б реально пришвидшило стерилізації вулиць - це мороз, хоча б -10. вірус живучий, 30 хвилин може жити без живого організму, у живому організму катастрофічно швидко починає поширюватись та розвиватись.
зараз багато хто каже що от у мене теж температура була, тіло боліло, але від пневмонії не помер, от який у мене організм сильний. просто зараз окрім свинячого грипу (якого у пресі та на ТБ встигли каліфорнійським охрестити, мабуть в тих лабораторіях його і зробили) у львові люди ще хворіють на захворювання грипу трьох різних штамів. от така лотерея.

Кшися

ну так...це до мене дійшли тільки чутки :-\

а в результаті всі люди перетворяться на свиней ;D

Stinger

Гріппер-тріппер... едине що ясно, так це те що комусь ця эпідемія потрібна, бо сталася вона саме перед виборами, та ще й на західній україні...

Roy

Сьогодні на привокзальному базарі марлеві пов'язки продавали по шість гривень за штучку. Ну і піар з тим грипом...Ще й держрезерву йде марля на продаж. Так що, хто має запаси, то може розбагатіти при тому становищі :)
Meine Ehre heißt Treue

inkognito

 вчора намордники ся купували коло Добробуту по 1 грн. за штучку.
Resistance is futile

yar-79

Сьогодні дзвонила дівчина з Києва, говорила з якимось депутатом, так той взагалі казав, що то не грип а холера, ніби на Львівському аеродромі проводились земляні роботи по розширенню до Євро, і копнули якесь старе кладовище-звідтамти і пішло... Може то і брехня, але я вже від херурга чув, що привезли хлопака 15 років до лікарні, зранку флюра нормально а ввечорі вже всі легені чорні-на ранок помер! Щось то на грипу не схоже...

inkognito

  Брехня чистої  води, кладовища там ніколи небуло(наскільки я знаю). А головне, холєра - це бактерії, а не віруси. А бактерії гарно гасяться форсованим вприском в організм антибіотиків. + у холєри симптоми не ті, що коло нас творяться.

ЦитуватиМоже то і брехня, але я вже від херурга чув, що привезли хлопака 15 років до лікарні, зранку флюра нормально а ввечорі вже всі легені чорні-на ранок помер! Щось то на грипу не схоже...

   а перед тим 4 дні лежав із температурою під 40оС
Resistance is futile

yar-79

Дай Боже щоб так, але на грипер все одно не схоже, спалити легені за день вірусом нереально.

inkognito

   Реально, але справа уся в тому же покійний при страшно високій температурі ніц си не лікував (чи не лікували його, чи не спромігся за себе подбати) доволі довгий час...
Resistance is futile

Fenriz

Цікава ще одна теорія, сорі шо лінк буковками
http://www.youtube.com/watch?v=DLvASTUasyY

ponchyk

Інфа, що ходить між лікарями: вчора в обласній лікарні померло дві вагітні жінки, при ростині з'ясували, що легені перетворились не месиво. Діагноз - легенева чума. І як завжди офіційної інфи про це нема.
Wasssssaaap!!!

Golem

Дякую Деад Кет за детальну інфу. Той тіп, шо про нього писау Khimik - був барменом в Ляльці. Думаю багато хто його знау.

На рахунок кладовища - я б не був атким категоричним. Там є одне, його паркан впирається в злітну смугу і його прекрасно видно з літака. Може саме цю ділянку і не рухали. Але завжди поруч була земля де ховали самогубць і так далі.

Щойно вернувсі з гір. Там мороз і паніка значно менша, якшо не відсутня взагалі.
Дігери всіх країн єднайтеся!

yar-79


Lacerta

А я вважаю, що це занадто роздуто. Бо тітка Юля потім захоче сказать яка вона героїня і як вона Україну врятувала. Я так вважаю не тому, що я за чи проти неї, але факт є фактом. На цих вихідних їздила до тата з мамою до Житомира і не повірете мене чудово пропустили

269 Гості, 0 Користувачів