Тру флеш-моб по Львівськи

Автор inkognito, 31.10.2009 19:52:04

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

   Отож, панство було так файно же словами не описати і у казці не розказати. Здибались коло пам'ятника Шевченку об 15-00 (там де москалів вішают), було багацько людей - зокрема іа із жонов, Zelja & Stinger, Едуард & DeadMeat, Dexter & Кшися, Fenriz & VeNick. Потім сі долучив ше RoMeL. Із тих нещасних, що незареєстровані на форумі були Андрій Artym, Юрко, &  miss_Po.

  Не встигли ми надіти написники, як нас почала фотографувати маса людей (зважаючи на безлюдність міста на той час, результат був супер). Приклеїлась до нас одна полька, котра повідала, шо вона репортер із Газети Польської із чи то Любліну, ти то із Варшави = не відпускала нас із своїм напарником аж до Оперного, де ми троха прикормили шальоних голубів. Репортерці повіли же ми із explorer.lviv.ua, не виступаємо  ні за кого із політиків, же ми грипу не боїмось і маємо його в сраці, що не всі тут студенти чи учні та те, що на форумі  300+ зареєстрованих писків. На тому сі вона втішила та тікла.

  Вітди попри Вернісаж (чули охи бабусь - "шо то вони із дітьми зробили") по Краківській поперлись на площу Ринок, де був короткий перекур та фотосесія із доїжеючими із столиці. Йдемо до Дзиги, по дорозі робимо фото коло Рудого Кота із пілотками-туристками і пару фоток із молодою парою, котра мала щастя нинька одружитись.

  Хоча Дзига була закрита, нас радо пропустили і дозволили трішки поексперементувати із фотографуванням.  Вже від Дзиги зайшли у PRIMUS, трохи нас фотографували, троха ми їх.

 (c) фотки by Romashka

 З.І. Посилання на альбуми із фото будут в понеділок тут у шапці.
Resistance is futile

inkognito

   ну і частина друга звісно

   (c) фотки by Romashka
Resistance is futile

Кшися

СУПЕР=)
просто клас=)
мені дуже сподобалось))

Skip

схожий флеш-моб був колись, але сьогодні це набагато актуальніше, шкода що запізно побачив тему...

YserL

Шкода що з вами не був. Фото респект) Фенріз +. Обитель зла на вулиці) В них немає фільтрів на протигазах. а в нас навіть є від сірководню)

Golem

Велике дякую усім учасникам і залік однозначно. Такі акції показують, шо Львів все ж таки не провінційне село, де крім пяних бійок і виступів кандидатів ніколи ніц не відбуваєсі. Шо Львів - це місто неординарних людей та несподіваних подій. І саме Ви є творцями цього. Саме на вас потім дивитимуться інші люди і думатимуть "Ухти. О гон! Жаль шо я того не бачив вживу" а потім надихатимуть. І саме такі акції формуватимуть ту неповторну атмояферу Львова як мистецького та цікавого.

Ну і, звісно, дякую за внесок у розвиток і рекламу Експлорера!
Дігери всіх країн єднайтеся!

Кшися

У, я тілики замітила, а Ромеля чого в список не внесли, він ж також був присутній на зустрічі=)
І також ходив разом знами в противогазах якось хлопаки не гарно виходить. :-\

inkognito

   Слушне зауваження - уже поправив у шапці. Справа в тому, що тема була написана мнов ше до того, як я взнав про те, що із нами був RoMeL
Resistance is futile

inkognito

 Не так же би багато чого дісталось із цікавих фото, усі викладати тут не буду - бо фактично ті самі фото, що були вище залиті - тільки із іншого ракурсу. Аффтар - Андрій Артим, власник "Старих Мурів". Ще як зловлю останнього фотографа, буде апдейт теми. Фото далі
Resistance is futile

Golem

Бачу знайому книжку :) А остання фотка і справді оригінальна!
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

   Таки книга була помічна, недаремно із New Роздолу забрав! А остатня фотка, э така сама але видом зверху. Але то вже потому як зберу усе і уся, зроблю гарну компіляцію від усіх&уся, залию на Пікасу - да лінк тут відпишу. Таки має вийти супер-файно.
Resistance is futile

Romashka

1. ХОЧУ сказати велике ДЯКУЮ всім хто наважився і виділив пару годин в суботу. Приємно було бачити, що ВАС так було багато.  ;D і всі такі одинакові і водночас різні.
2. На рахунок як було - було добре! Навіть враховуючи, що було не зібрано і без програми продуманої.
3. Фотографії народжувались одна за одною. І саме тоді, коли кожен робить щось своє - виходять живі фото  ;) Ще раз дякую всім моделям  8) (правда в лице ВАС певно не впізнаю  ;D ;D)

Lacerta

Насправді фото дуже кльові :D Неординарні, живі, та прикольні

Golem

Про вас вже пишуть у газетах Дякую Максиму за хорошу рекламу.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Andrey

 ;D Молодці, ідея хороша!  І з фоток ми поржали ;D
Аж надихнуло на свою ідею ;D

Golem

А повязка зшита з парашутної тканини, а не якоїсь там марлі, надіюсь ;)
Дігери всіх країн єднайтеся!

281 Гості, 0 Користувачів