Бомбік @ Біофізприлад

Автор inkognito, 03.11.2009 09:41:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

   В суботу, 31 жовтня власне перед "Тру флеш-моб по-львівськи" у компанії deadmeat, zelja, Venick'a, FenRiz'a & Чугайстра попрямували ми до бомбосховища №48038, що по вул. Курмановича, 9 на території Львівського заводу фізичних приладів.
   Без проблем минувши КПП відразу зауважили вхід у бомбік, але він виявився закритим на гарну колодку. Обійшовши цей "окремостоячий бомбік ІІІ класу на 1200 писків" знайшли другий вхід, котрий зараз слугує у орендарів території заводу сміттєзвалищем. Для розгрібання того всього сміття певне треба мати незлий екскаватор.
   Зверху над бомбосховищем побудований ангар, котрий також закритий із двох сторін і явно використовується у якості складу. По праву руку від ангару знайшлись-мо 3 ВШ:
   1) Властиво на ВШ не схожа, скоріше на каналізаційне кільце діаметром у 2 метри. Заляте водов, якщо добре приглянутись, то під товщею води видно герму (туди хіба у аквалангу можна попасти);
   2) Нормальна ВШ, але для спуску є тілько дві скоби, внизу до них підставлена дошка. deadmeat cпускався, герма закрита мертво;
   3) Остання неглибока ВШ, усі скоби на місці. Спускався deadmeat та Зеля. На дні знайшли супер-мега-зачотного лома (хтось вже пробував герму відкривати). Хлопаки пробували також це зробити, але марно - герма сильно притиснута осівшим бетоном.
    Висновок = треба шукати знайомства на "Біофізприладі" чи просто проситись в охорони за ГСМ на екскурсію. Інакше ніяк, бо дуже запально зривати замки на першому вході - на території в будні дні мабуть доволі людно, а проникнути туди вночі мені видається малоймовірним. Такі с мо деморалізовані були, же навіть фоток не робили. А потому поперлись через 5-ий парк на Левандівку, сілисмо у маршрутку, що мило довезла нас до Бомбіка під Добробутом. Там ми троха випили пива, перевірили протигази та пішлисьмо на флеш-моб по-Львісьськи.
   
   Р.S. На виході із бомбіку нас спалив патруль із двох поліцаїв без масок. Поки поліцаї чекали документи, FenRiz задав їм питання про наявність відсутності у них марлевих пов'язок на писках - на, що отримав відповідь "Зараза до зарази не чіпляється". Добре си із того пореготали та мирно розійшлись.
   
Resistance is futile

Golem

Файно. Я нинька сі спитаю за охфіційний прохід.
Дігери всіх країн єднайтеся!

zelja

і фотки з вилазки

ВШ через яку ми залазили :)

і  затоплнний вхід

Golem

Директор Біофізприладу сказау, шо вся територія навколо його приватна, крім того бомбосховища, яке є державне :( Проте лишив надію. Сказау шоб подзвонили наступного тижня. Тоді там буде якийсь чувак шо має від нього ключі. ТО мо пустить. Такі от пироги.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

йой Зелю, соррі за скліроз. Забув, шо ти встиг таки пару фото зробити
Resistance is futile

Chuhaystur

Справді шкода, шо не вдалося нам туди потрапити :-\
  Правда є одне питання котре мене дууже зацікавило в тому бомбіку. А саме: затоплений вхід. Отож. Якщо там така чудова драбина до низу, то це = шо там мали спускатися люди. Тому шонайменше там має бути кімната (хоча я думаю, шо там троха більше)))
   Те, що там є, є повністю затоплене. Дане приміщення є полюбе суміжним із стінами бомбіка, причому воно або на одному рівні з ним, або вище за рівень бомбіка. Отож вся та кількість води ( вона там не мала напевне) так собі, шо називається "легко сусідствує" із об*єктом міністерства оборони. . . Питаннячко, як воно до того запустилося і звідки там така кількість води + як воно впливає на сам бомбік (адже вода штука сильна, і шоч і повільно, але впенено точке камінь і сталь. . .гггг))) Лощина тому наочний приклад)
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

inkognito

   думав також над тим - рівень бомбіка є значно нижчим, ніж рівень води у ВШ №1. А також ВШ №2 є сухою, хоча вона по рівню значно нижче ВШ №1. Може то все що є під ангаром, то іно вхід у бомбік? Значилось 1200 писків -  а у мене є сумніви,  що там стілько влізе,  якшо рахувати по площі верхнього ангару.
Resistance is futile

Chuhaystur

Однак, ми не знаємо, на скільки глибоко є в затопленому люці. Рівень підлоги затопленої кімнати може бути достатньо низько (драбина ж, котра туди веде може бути дооовгою!)) Ехх. . .Зацыкавило воно мене! :)
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

Akella

потрібен хоча б ИП щоб туди спуститись(((
Akell me nice!

Chuhaystur

Або такий супер-мего костюмчик, як в Юзера на аві! ;D
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

deadmeat

"дело было вечером, делать было нечего") )

ну і ми поплентались на Курмановича 9, заїхали на територію десь 21:30 на машині (ніхто не звернув ніякої уваги і охорони ніякої не бачили).
Озброєбшись Опіллям відкрили вході на 3- му вході що його знайшов зеля. Внизу нас чекала величезна герма закидана смітсям і протигазами, розгрібши це і взявши кусок арматури (герма була заржавіла, але привідкрита) вдалось її відкрити і тут невдача - це виявився лише тамбор (який повинен бути у сховищах середнього розміру) а там ще одна герма закрита, заржавіла і беж круглого вентеля посередині (хтось зняв).

Ми пішли до машини, взяли ще Опілля і полізли в ту ВШ з прижатою бетоном гермою, довго мучались але все ж таки вона піддалась!
Всередині виявилось просто велмчезне приміщення, практично усі кімнати до половини висоти завалені апаратурою, або правильніше сказати її начинкою бо корпуса скоріш за все поздавали, вони ж алюмінієві. Повно якихось бабін з плівкою, якісь старі монітори, купа медикаментів, запечатаних повних ящиків з якимось препаратами, стелажі на яких сотні ртутних ламп, ящиків з різними шурупами і тоннами незрозумілих для мене речей. Одним словом це все схоже на якісь військові склади.

Масивний Генератор виглядає не рухнутим можливо навіть ще працює (чи заправлений не перевіряли)
Залишилася одна герма яку не відкривали за браком часу бо це вже була ніч і одні металеві двері закриті на замок і ОПЕЧАТАНІ (цікаво що там). Отже досліджувати є що і багато!

Виїзджаючи звідти ніхто не зупиняв і не задавав ніяких запитань а брама була як і вдень відкрита.

Фотки є але не в мене тому постараюсь завтра забрати і закинути.

Ну і звісно хотілося б ще раз злазити і до кінця дослідити ну і бажано з тими хто розбирається в військовій апаратурі бо я в цьому "0"
Смерть досить близько щоб можна було не боятися життя...

VeNick

Ну правильно, навіщо приміщення буде простоювати даром, якщо туди можна звалити непрацюючі лампи і на платити за утилізацію а також купу непотрібних речей
УКРЗАЛІЗНИЦЯ

Stinger

я б пішов на таку справу, маю тягу до різної військової апаратури))))

Chuhaystur

Я також з радістю до вас приєднаюся! :)
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

inkognito

йов, у плани пліз ваші повідомлення! Ось тут - Explore Lviv and Around > Форум > Для Своїх > Плани для Своїх > Йдемо у Бомбосховище на території біофізприладу
Resistance is futile

zelja

Прошло не запально і бомбезно
коли туди залізли я просто обкін"№ся :) кучі апаратури і всякої всячини
фото

Зачотний генератор










Сотні кілограм різноматнітних болтів







І всякі радіодеталі







І кучі паперів-документації








Знайшли також касовий апарат OKA



Також присутні Аптечки повної комплектації







І вска інша фігня :)























Гідравлічне реле








Урановий лом ;D










І саме бомбезне то шр ми знайшли запакований гідравлічний маніпулятор  :o :o :o









Так шо люди  той хто з нами не був кусайте локті :)

Stinger

Так, злазили просто супер! діяли як якійсь спецназ) В плані оперативно!

YserL

Фірма АвтоВАЗ - виробник маніпуляторів-роботів. Шкода що немає фото алюмінієсвих злитків)

Roy

Як би там не було злазили згуртовано. Результативно і пізнавально головне.
Meine Ehre heißt Treue

inkognito

вже обкінчався...супер місце!
Resistance is futile

225 Гості, 0 Користувачів