Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - chuk_sk

#1
ого!
#2
сьогодні на вулиці замарстинівській біля 71го приблизно номеру. знайшли 5.45Х39 старий ржавий. просто нга вулиці еа тротуарі.  о цікаво звідки він ам взявся?  може ам які часини були?
#3
якось так

#4
апасно там..  ох ті тектонічні печери..
#5
прибилзно навпроти насоснгої станції на протилежному березі потічка появилась траншея в сторону винниківського озера і ніби там я навіть обмотки силових кабелів бачив..  можливо це йшли комунікаціїї до обєктів 17-117 (що збігається з дописом Diminni http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,209.msg45378/topicseen.html#msg45378)

червоною лінєю - приблизно траншея і напрямок куди вона йшла.
#6
короче ходив і не раз там. рельси йдуть до прийомної станціїї дріжджзаводу. далі тупик . і насип без рейок іде впевненно аж до виинників до очної поліклініки. далі колія мала переходити на строну заправки окко, (судячи з http://www.mapywig.org/m/WIG_maps/series/100K_300dpi/4072_LWOW_1921_IWG_300dpi.jpg ) але там дорогу досипали то не видно вже ніц. тож до винник прогулятись лісом гарно. проавда за самим тупіком там маленьке сміттєзвалище було але то обходиться.
цікаво що проходила та гілка недалеко обєктів 17 і 117 )) хоча побудовані вони вже були пізніше. бо міст що через дорогу винниківську взірваний ніби в другу світову був (то непевно. може хто знає точніше?) також було відгалуження до табачної фабрики(там по карті видно) проте того вже навіть натяку не збереглось  (хоча вулиця від галактики це напевне якраз колишння ота бічна тупікова гілка)