Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Roy

#3181
Ок,я буду на Чернігівський о сьомій
#3182
Можна сьогодні десь о 21:00, якщо не виходить, тоді на неділю
#3183
Коли туди ліземо? вибираєм день, час.
#3184
Я можу сьогодні ввечером, та в неділю. В суботу невідомо чи вийде.
#3185
Повітря там таки чисте, що не скажеш про радіацію. Слід подумати про альфа випромінювання, що побутові дозиметри не ловлять. Місця з Овруча через Товстий ліс до станції Янів, що в Припяті не дуже чисті, є плями, можна "хапнути" забагато. А маршрут  там таки цікавий...
#3186
приблизне місце знаходження
#3187
Потрапити туди можна по Татарбунарзькій вулиці, потім не доходячи до трамвайного депо звернути направо вгору, вздовж дач і наверх. Можна було б якось разом розвідати цю місцину.
#3188
Під Кортумовою горою таки дійсно щось є. Колись у 2002 році натрапив на квадратний отвір в землі, спустився вниз по металевій драбині, вздовж якої була труба з німецькими написами. Внизу приміщення приблизно 40 кв. метрів, з чотирьохгранними стовбами, затоплене водою десь на 10см. З кімнати, я так зрозумів, був хід далі на рівень нижче, але він був затоплений і завалений цеглою.  Цього року був на тому місці але на жаль не міг віднайти цього отвору, можливо цвинтар коли розширювали, то засипали це місце землею. Це якраз навпроти тюрми.