Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - ІНТРОВЕРТ 997

#261
Ну щодо популярності фото/відео звітів тут є нюанси ( розвиток відео техніки ) і ще є нюанс я не вмію/не можу навчитися кидати фотки ( треба сенсея при боці ) та й фотоапарат річ дорога , більше для поціновувачів ракурсів ( треба вміти фотографувати ) . Щодо сходів я клав їх поперечно то є айн момент  ;D , і цвай момент вони вперті в колону ( хоча сцикотність від того не дінеться кудись ) . А ще мені бракнуло часу щоб обійти територію повністю ( є ще кілька будівель ) в цілому дуже виручила файна погода яка теж є спонсором відео.
#262
Ось зробив не так для конкурсу , як для повноти обстеження об"єкта ...

Шкода ,що редактор втулив рекламу ( перші 7 днів користування безоплатні , але з з найобом )
П.С. Вітання недільним користувачам форуму ( в неділю нечасто щось кидають сюди бо ж десь лазять експлорівці )
#263
Плани / Re: Полтва знову
13.11.2015 19:42:41
Ті гриби в мене навіть на ногах виросли ;D поки ходили ...
#264
Я знав , що це станеться Ейфелева вежа бейби ...
#265
Інтересно ти в тролейбусі спиш , то скільки входів-виходів ?
#266
Через одну подію ( 8 листопада ) потребую бахіли ( герметичного типу аля гумові чоботи 42-44 розмір  ) а бо щось цього штибу , тобто завтра їх вже треба мені мати в руках , натомість пропоную заставу ( більшу ніж сума оренди ) або оренду 50 грн можу сам до вас під"їхати якщо вам так буде зручно .
#267
В такому випадку , прошу взяти моє електронне око ( китайський аналог гоу-про ) для відео фіксації звіту і небезпечних ділянок , воно не важке і має запасні акумулятори ( разом до 300 грамів ) . На авторські права щодо відео не претендую просто так буде легше змиритися з обломом   :( .
П.С. Техніка безпеки групи і її членів понад усе !
#268
Як каже Стівен Кінг , є два типи письменників ті які пишуть щоб заробити і ті які себе переконують , що пишуть аби розповісти історію ( як правилот переконують себе в , тому ,що це не заради грошей ) . Думав прочитати цю книжку як розберусь із Вежею , а тепер мабуть пошукаю лише "локальний гумор " .
#269
Я міг би скласти компанію , але тільки знаючи бюджет ( транспорт )
П.С. А так афера чудова , пане Овшин  8) ...
#270
Торба заваджала , а так просувалися швидко .
#271
Були там недавно Madlife і я , теж був зняв відео ( забув фотки вставити :-\ ) 
#272
Я не проти халявного газу  8) , ляхтарки лампочні візьмемо точно не вдусимось ( біг бада бум )
#273
Можу дати 2 метри міцної мотузки і карабін ( обмотаєш довкола ременя і по всьому )
П.С. А що за вишка , тобто я міг би скласти компанію ( для тієї ж підстраховки )
#274
Скоріше затишшя запахів перед бурею аміачного смороду ( суб"єктивно певно через похолодання смердота не піднімається )
#275
Відео довге , тому беремо плед і чай .
#276
Бачив як учасники вилазки сперичалисі на кім висить звіт і дійшли консенсусу , вирішив відзвітувати першим , тому якщо звіт не там прошу перенести . Отже як і було домовлено о 8 годині 4 жовтня Ботлхантер , Драйвер ( велике дякую , що виручив нас із машиною і склав кумпанію  ;D ) Цезар і звісно я виїхали по шикарній трасі до Кременця ( Тернопільського ) по прибутті і купівлі батарейок ( пасхалка ) ми десантувались неподалік Замкових руїн , трішки розворушили занімілі дупи ( в кого як ) далі задоволено знімкували і споглядали краєвиди . Був ланч суто львівський ланч з кавою на трьох і замороженим соціопатом ( а вони " соціопати" такі ніколи не знаєш , що утнуть ( то я про себе , ще одна пасхалка ) ) .
Далі оглядини парку з чортовим колесом ( у нього рівно 19 кабінок , в деяких історіях це магічне число , а може програмний код  8) ) , амфітеатром , лавкою любовного зітхання і каштанами в смітниках ( щось уже багато пасхалок ) .Припаркувалися і пішли шукати штольню знайшли козацький цвинтар , навпроти якого заріс усім на світі будинок члена товариства книголюбів Сергієнко Макар Філімонович ( нині покійний )  , книги збірки творів Лесі Українки , Гете ( Фауст та інші ) грецьких класиків , листівки з привітаннями , піаніно , календар , підвал та великі павуки .
Хибна гора , "БРАК ЛЮДСЬКОГО СПІЛКУВАННЯ " , мирне козеня і "чиясь" рука , хибні стежки , чиїсь нори . Необхідна гора , штольня ( сексодромчик-камене-ломня ) блудили , фото-збочувались .Хата з клеймованою цеглою ( може жидівська ) і ще раз цегла , єврейське кладовище ( величезне на кілька схилів гори ) , спуск у місто , перекус від спонсора "НОРМА МАРКЕТ" і опісля повернення до Львова і кожен по своїх щілинах ...
П.С. Потім кину відео , разом із фото-вставками маємо десь 48 хвилин ( короткометражка )
П.П.С Вибачте як забагато розповів хто де на відео зрозуміють лиш знайомі ...
#277
Їїїїїїїїїїїїїїїїїїїїїїїїїду і лопатку візьму ;D . Прошу назвати прикмети за якими міг би впізнати автівку і її водія , також прошу почекати до 20 хвилин у випадку запізнення учасників  .
#278
Ботлхантер ( пити горівку не рекомендую , лише печаль відстрочиш ) і мене знов кинули з автівкою ,  жигулік за словами знайомого не заведеться вчасно ( йому тупо лінь підняти сраку  і приїхати , хоча йому було обіцяно грошову винагороду )  Словом в мене ідей немає ( ідей при яких буде час по прибутті до Кременця щось експлорити )  Якщо після такого паскудного випадку схочете мене бачити можемо в неділю залізти в Страдчцьку печеру ( близько 40 хв шлях зі Львова )  або полазити десь ві Львові .
П.С. Коли наступного разу буду обіцяти  щось наперед вмастіть ми по яйцях ...
#279
То завтра впустять чи як ?
#280
Я ніц не поняв ,  :o серйозно жрачку просять ?