Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3581
В горах погано не буває в принципі. там завжди добре :)
#3582
На цей раз багато ходити не буде де
#3583
Гарні фото. Для історії пригодяться. ПОки не зенсли як будівлю за Податковою.
#3584
Само собоу. Пиво питимемо в горах!
#3585
Цитата: cdromchyk від 24.06.2009 15:06:20
Та, та точно... Але на всяк випадок тре починати якийсь бомбік рити... ;D

Якшо захоч копати бомбік - ось тобі компанія :) :) :)
#3586
Давайте на 19. В мене робота до 18. Прям в апрку і здибаємся. Заодноі  деталі обговоримо.
#3587
Видалив лишнє. Причина найшвидше в нет каналі - браузер не встиг догрузити ше всі малюнки кнопок. Повідомлення користувача не видаляються з тих причин, шоб афтор теми не зміг витерти її разом з усіма коментарями інших учасників. Часто досить цікавими.

Так, саме ТЕЦ-1 подає тепло на СИхів. Лазив навіть тими теплотрасами.

ПС: Якшо організовував пейнтбол - то ми занчить пересікалися. Наша фірма там колись пейнтбол грала.
#3588
Я напевно в пятницю :) Занадто різкий контраст. Та й прокидатися мені завтра об 3 ранку (легше не лягати). Шоб поки поїздом в амстердам, там ше дві години в аеропорту, ну короче. Довго :) Йдіть напевно без мене, шоб я вас не затримував.
#3589
ЮзерЛ здається ше в мою валзився. Я го згадував. Натомість Ромчика і Скіпа міг би взяти
#3590
Ну то візьми і поміряй розмір своєї макітри, таку і виріж. Нашо тобі стандартного розміру.
#3591
Файно. Ми їдемо в суботу зранку. Наскільки я зрозумів - т309 їде окремо і десь атм нас вже буде здибати. Ночувати можемо прям на базі. Але я один намет на всяк випадок візьму, їсти не просить.
#3592
Можна пішки, 3км до повороту, далі 6 км до самого села. Ти врахуй шо туда аткож і рейсові маршрутки ходять :) Так шо доберешся.
#3593
Та думаю можна буде в пятницю десь. Вихідні поїздка в закинуті ВЧ.
#3594
Цитата: perohanych від 22.06.2009 20:58:36
Цитата: Golem від 22.06.2009 00:16:21
То ж педвікія, шо ти в них хоч :)
До речі, за приведений вами вище вираз вас би заблокували  :(   спочатку лише на день :)

Якісь ви там зажаті та закомплексовані. Елементарних жартів та каламбурів не розумієте :(
#3595
Кияни вирішили ан ЧОрногору. Так шо 3 імсця вільні. Хто зі мноу, ставайте в чергу :) Інкогінто - ЮзерЛ - Чугайстр (в порядку зголошення). Реєстарція в силі?
#3596
Нє, просто влом. То безгосподарність. Адже музей шо така штука шо раз відкрив - посадив "бабушку-божий адуванчік" на вхід і рахуєш гроші. А ше всякі екскурсії, атракціони, сувеніри втридорого з черепом і кістками :)
#3597
Думаю журналіста туда пустили в якості промо-туру для майбутнього музею. А про саму Вязницю читав я багато, практично в кожних мемуарах згадується. От місце! Колись австіряки, потім пшеки, далі совіти, потім Німці, далі радянська влада а тепер - незалежка Україна. Всі її використовують. Нє шоб закрити нафіг і зробити музей.

А як окерму атракцію музею пропоную їм - ночівля в камері. Враховуючи кількість вирваних нігтів, відбитих нирок, виколотих очей, відрізаних членів і просто вбитих і замордованих у тих камерах, - сни снитимуться там ше ті :)
#3598
Коли побував всередині, то фотки Стінгера вже дивляться зовсім по іншому :) Викладаю кілька своїх фоток зроблених не телефоном, може комусь поможуть.

Думаю це колись була чиясь пивниця (тіпа підвал у землі). А потім власника шляк трафив (а швидше всього не шляк,а радянська влада) і він лишився без господаря. Ну і коли робили ту споруду з "образками і свічками" ((с) Стінгер) то вирішили вхід засипати, жеби не завсідали там різні асоціальні елементи прямо під їх святинею. Адже пляшки і етикетки не такі вже і старі, хоч дат нема яле торгові марки типу "Олімпія" чи існували вже після 2000р.

Обмотку кабеля ти в вентиляцію засунув, чи так було? Ну і обмотка яскраво свідчить, хто і чим тут займалися.
#3599
Винглядає як ліфт вниз. А де саме це? Подібні споруди я бачив біля Шахт шо попри дорогу Дрогобич-Трускавець. Вони йшли досить глибоко під землю.
#3600
То ж педвікія, шо ти в них хоч :)