Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3621
25 грн
#3622
кажан не одобрюю. Це традиційний знак спелеологів. "Черепушка" - по дитячому :) Якшо валсне з діггерством - то чувак шо вилазить з люка. Але в анс форум ширший, я б в емблему вбудував Львів з Полтвою замість 100 метрівки. Буде і діггерство, і краєзнавство. Індастріал можна приліпити на задній фон, типу взяти з будівлі за податковою чи Іскри. Аел то треба добре попрацювати над деталями, шоб воно нормально дивилося.
#3623
99 грн раз в темі Гумор :)
#3624
Мені варіант футболки підходить. Важливо прослідкувати за якістю самого носія. Моя "Смерть Москалям" дуже добре носиться і то в горах, влітку під навантаженням "тяжкий рюкзак".

Про прапор. Робили минулого тижня на сплав, вийшов 99 грн в Феніксі. Витримав нехилий вітер і воду.


#3625
Хто має бажання засадити мені в сраку кілька болючих кульок - заходьте і реєструйтеся тут
#3626
Ок. Хто має дизайнерські навики - зробіть кілька ескізів. Потім всім форумом виберемо і  роздрукуємо. На рахунок прапорів - то зайва вага в рюкзаку то не є дуже добре.
#3627
Я ше не знаю. Зможу сказати ближче до кінця тижня, чи поїду.
#3628
Дякую! Справді зачот!
#3629
Координти компанії

Константа Код
Лемківська 15а, 2 поверх
+380672844224
Ростик

Самі футболки можна брати як в них, так і самому свої привозити. А вони нанесуть тільки надпис. Вони роблять методом гарячого пресування. Після того надпис тримається краще ніж сама футболка 

Я брав в них рік тому за 35 грн футболку. І ходив в ній багато у походи. Футболка ше досі як нова. Є на базарі по 10 і навіть по 8 грн. Ну то вже на Ваш вибір. При великих партіях думаю вигідніше прокататися в Хмельницьк.

Лемківська 15 це якшо їхати по Проспекту Чорновола, проїхати під мостом і повернуим в перший поворот направо. Це вулиця Хімічна. З цієї вулиці знову повертаємо в перший поворот направо. По правій стороні бачимо будинок з надписом назви вулиці. Там внизу є якийсь магазин. Троха далі вхід у двір. Заходимо, йдемо прямо у двері і піднімаємся на 2 поверх. Повертаємо наліво і заходимо в двері шо є зправа. Це вони.
#3630
Піднімався наверх - молодець! Правда класні сталактити і сталагміти? ;)
#3631
Тааааа, обєкта дійсно шкода. Як і вежі цитаделі. Зато хто встиг там полазити - матиме шо розказувати нащадкам. От побудують якийсь матьорий готель на тому місці і через 10 років всі забудуть шо там стояло. Тоді показуєш фотки старої будівлі, розказуєш як там лазив, в пастки попаадвся, менти брали :) І народу буде цікаво, ніхто не віритиме. :)

На рахунок тих малих. Досить толкові пацани (якшо то ті, але 99% шо так). Вони живуть недалеко і там гуляють. Всьо облазили, всі пастки знають. Казали шо найбільше їх саме в підвалі(ну бо темно). Але шо ніяких ходів далі вони ніколи не бачили. Хіба шо вони якось спеціально закриті. Але не вірю. На цьому місці колись був спортивний майданчик товариства Сокіл, які можуть бути підземні ходи на пустирі!

#3632
На жаль відер в гаражі не знайшов :( певно викинув під час ремонту
#3633
Ну та, мандрівка по самих алкогольних місцях :) Причому їдемо з самим Ярославом Козаком (jarko) якого за алкогольні погляди виключили з Бескиду. Пропасти не дасть ;D

#3634
Народна прикмета: Як ітльки ан експлорері починають говорити про Полтву - йде дощ :)

На жаль я пас. Організував для фірми де працюю корпоратифф, сплав по Дністру. Так шо Випю за ваш успішний похід Микулинецького Пива в барі на острові р. Стрипи. Гарно вам злазити!
#3635
Ги-ги, такий от офіційний сайт в українського товаровиробника :)
#3636
Упс, Соррі. Вже виправив. Дякую.
#3637
Альтернатива Гугл Мапс - карти від майкрософта

На мій погляд мають кілька пеерваг:
- Хороша промальовка і за межами Львова
- Місцями краща розпізнаваємість фотографій
- Значно вища швидкість
- Значно новіші фотографії
- Краща привязка до реальної місцевості, доріг і так далі.

Недоліки:
Відкривати тільки в Інтернет  сЕксплорері

ПС: Шоб зйомку з супутника - тиснем кнопку Aerial
#3638
Та то ше я як в школі вчивсі десіть років наазд нас тим страшили, шо от-от і впаде. А як бачимо - всьо стоїт. Думаю просто гроші вибирають з держави.
#3639
Ну та бо воно всьо сертифіковано, пройшло випробовування, з десяток різних комісій і інстанцій. Собіварітсть копійки. але мусять наші вуйки якось жити. І заодно китайців-конкуренітв не пускати. Харакетрний приклад такого підходу - завод маяк За ціну одного пристрою можна купити з десяток ноутбуків. які робитимуть те саме, а може й краще :) Але ж то українська конкуренція...
#3640
Гляну в гаражі. Колись були, як робив ремонт. Не памятаю чи викинув, чи лишилися.