Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3681
Гарно. ше б саму ТЕЦ перефоткали. До речі. аналогічні труби йдуть під ТЕЦ-1, але під землею. Тудою можна навіть пролізти, див фото з Полярону місцями їх навіть позрізали

#3682
Народ, зголошуйтеся хто йде, шоб я міг вже шось планувати. Похід на два дні. в неділю ввечері у Львові. В залежності від складу групи їдемо туда мукачівкою (в Воловці об 11) чи Ужгородським, там в 4 ранку.
#3683
ок. тараньки привезу обязатільно. Тіко лізьте в неділю, в суботу прогнозують до прутня дощу
#3684
Троїться.:)

Файний мікрозвіт. Перепрошаю за неточну вказівку, напрямок наліво я якось мав на увазі само собою, бо туда до центру :) Ну і раз ти не любиш темного а воно тобі все ірвно сподобалося - значить і справді файне пиво там варять. То як добрий рок, в живу пре навіть тих, хто його не любить :)
#3685
дякую за лінк. Фільм скачав успішно, буду ввечері ффтикати
#3686
Під час походу на ПІЧ один з учасників тєжко шялкував і дуже відставав. Дивимся всі відео про його героїчний вчинок 
#3687
Однозначно :)
#3688
Як доказ мусиш привезти ось таку фотографію ;)
#3689
Дякую. Справді є шо почитати на дозвіллі.
#3690
Ги. Я го з собоу взєу і дома тестірував
#3691
30-31 Травня їду на сЕкскурсію у Вилково. Хто хоче - приєднуйтеся. Акційна ціна, 300 грн.
#3692
Гумор / Re: Смішні Фотки
19.05.2009 10:36:02
Так в нашому імсті боряться з Діггерами

#3693
Одразу ж при вїзді в пустомити зі Львова, після моста з правої сторони можна побачити вивіску "Живе пиво". Заїхав проетстувати. досить культурний заклад, за склом всякі блискучі бачки і трубки. Пива тут два сорти: Світле і темне. По 6 грн за пів літри, втричі деешвше ніж у Кумпелі. Можуть і налити з собою в півторалітрові фляги.

Темне пиво було дуже смачне. Нічим ен ігрше за кращі німецькі та американські зразки, якістю задоволений ан всі 100%. Світле вийшло в них троха недоброджене, більше схоже на квас. Хоча теж смачне і легко пилося.

Але ж в тому і перевага мініброварень,ь шо пиво кожен раз виходить все краще і краще, є можливість напряму впливати на процесс. Рекомендую всім хто буде в Пустомитах.
#3695


Тут колись стояв наш офіс, білий будинок в додатку. Потім його розібрали ТВД-шники. А нам дали новий, перероблений з котельні.

#3696
Дякую. Справді цікаво, можна побачити Львів, про який неодноразово читав в різних історичних книжках. дуже гонсько!
#3697
Молодці Хлопаки! Так тримати! Кусаю лікті шо не зміг піти з вами. Андрію зачот за вдалу першу вилазку. Фото гонські. також правильно зробили шо не полізли в Полтву, то якби грянуло - змело аж у Балтійське море.

Єдине шо маю зауваження до цегли - не впевнений шо її треба було валити, не ми одні ж ходимо індастріал. Прийдуть інші, а там вже всьо розвалено. Це таке загальне праивло для всіх обєктів.

Конденсатори зачотні, на радіобазарі коштуватимуть не менше 10 грн. Якшо, звісно, не провисихали до цього часу. Якраз в якийсь підсилювач гарно підуть.

Якшо поломитеся дивитися той бомбік - обовязково постараюся приєднатися.
#3698
Вони втричі менші за упсові, такі йдуть в китайські ліхтарики, ті шо з магнітофоном і лампою денного світла. Явно менше кілограма.
#3699
Ага, для SOC там лазити-неперелазити. Біля Яворова навіть досить ціла труба збереглася. орієнтовно метрів 200 заввишки. Принаймні перший ярус вже був над всіма корпусами, а їх там 6.  Дивися сюда
#3700
Повторюю ше раз. Якшо буде добра погода - ліземо наступними вихідними на Боржаву. Explorer. ти  з нами?