Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#181
А ниині вітаємо Marichka з Днем Наародження!Щастя та здоров'я!
#183
З Днюхов старий!!!
#184
ЦитуватиP/S в цьому випадку варто використовувати поняття "ВОХР" - воєнізована охорона.

Повністю з Вами згоден колєго. Будем чекати цікавих звітів від топікстартера, якщо вони звісно будуть взагалі...
#185
ЦитуватиПля там який термінатор ходив.

То був п'яний Зеля з ломом  :)
#186
ЦитуватиВперед, хулє
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=48.518107&lon=24.576775&z=18&m=b

   Чув що там дуже атмосферно та присутні зачотні ПОПи (це так українською буде "Частное Охранное Предприятие" = "Приватне Охоронне Підприємство")  :) То є правда?
#187
Ми теж, якщо доживемо.Але не в БуСьк, а до Гавареччини.Ібо місце ще зеленіше та тихіше, а до того ж чисте й затишне.І заведемо си окрім іншого стадо москалів.Будемо їх тренувати у цирковій якості, організуємо вистави від Гавареччини до самого Станіслава.Головного ж москаля назву Владзіком, буде виступати у ролі "комара кровососущего".
  З.І. Ніц не курив,не вживав - просто висер душі.
#188
Гарно. Вихлоп "кукушкі" нагадав мені дизельку Рава-Руська-Львів - там не можливо і на 2 хвилини висунутись із вікна, щоб не стати схожим на Санечку на знимку. Дизель нещадно палить та розпилює масло. Ловіть +
#189
-1, на жаль в суботу робота...
#190
Чи є можливість підчепити по СиньоЗубу до рутованого/нерутовваного Аndroid 4.2.x ??? Останнім часом запав на забаву, що зветься Ingress: GPS у мого Sigma PQ-22 троха кривий(МТК в тому плані рулить), жре неадекватно багато незважаючи на батарку в 4500 mA, про точність взагалі мовчу...
#191
Цитата: Bottlehunter від 15.09.2014 19:47:00
Я навмання спробував купити квитки на кілька подій - всюди їх вже розкупили  :(
#192
Цитата: Drusja від 11.09.2014 11:25:36
Може хтось знає координати чи телефон організації, куди можна занести чорну терру - для повірки і калібровки, бо тупить страшенно?

Угу, Екотест, тел: +380 32 242 15 15
#193
ЦитуватиМаю подаровану мору, точно не пам'ятаю яка саме, але теж казали занурити в кока-колу - після чого сталь стала дуже страшною на вигляд (потемніла, покрилась плямами) але ріже норм і все одно де не де іржавіє.
Тому треба добре подумати перед тим як обмивати в кока-колі

Можливо, це через те, що соса-сола містить ортофосфорну кислоту - колись нею покривали джелізні поверхні для захисту від іржавіння. Гадаю, достатньо буде ножа в чистій ортофосфорці вимочити недовго.
#194
Цитата: Нелегал від 07.09.2014 20:56:37
дякую. просто перша думка коли створив тему: "от холера... це ж якось дивно - писати таку пропозицію людям, які, переважно, підпільно залазять в такі заводи, об'єкти "
::)

Так, але вони в першу чергу громадяни своєї Країни, отож її доля у них на першому місці.
#195
Чому оффтоп?Дуже навіть кортсна інфра за що +.Дуже б хтів допомогти,але із роботи мене явно не відпустять...
#196
ЦитуватиНа рахунок іо.уа, то хз. У мене жодних проблем за декілька років не було. До того ж там лежать усі альбоми з різними машинами і проектами, так що перезаливати кудись по новій зовсім не хо. Але дякую за попередження.

На жаль, малис-мо неодноразово прикрий досвід, тому навіть охфіційно просили дописувачів викладати знимки на Google.Ну нема жодної довіри до того, що хоститься на теренах колишнього, великого унд могучого...

  З.І. Прийміть мої навіть не Мега,, а ГІГА респекти за дописи вище! Надзвичайно приємно було читати! Чи можемо чекати нових дописів на подібну тематику?Дякую!
#197
Тепер ми знаємо усю сутність москалів!!! Продуктовий магазин у Варшаві.
#199
Не злюкайся будь-ласка дядько, я знаю як ти ревниво любиш свою Nokia. Дійсно, тут не місце для холіворів(але так хочется,бо маємо багацько eXperience'y з Nokia та Віндов).Захоліворимо краще під пиво десь face2face.

З.І. А у мене Ондроїд 4.4.4, я всяко задоволений та щасливий.І дійсно, для Вінди аплікух достатньо, але вкрай мало, якщо порівнювати із Гудроїдом.На свій час ZX Spectrum також злий не був
#200
Не розумію аналогічно.Хоча джелізово телефон дуже гарний.Можливо, Linuxoid накінець-то вирішив перейти на платформу, що більш нативна його ніку?  :)