Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - STALKER

#41
Обговорення / Зубра
24.01.2013 02:55:48
Основна тема тут
#42
Шукаю відеокасети формату VHS-C. Пишіть якщо у когось таке завалялося.
#43
Плани / Лощина 4.11.2012
31.10.2012 23:10:15
Народ! Все таки я би хотів в Лощину сходити( я ше там ніколи не був). Хто хоче піти? Хто може файно провести і там все показати? Зустрічаємся на 11.00 в неділю біля входу на СКА.
#45
На техногенне озеро ми сьогодні сходили(були присутні Sunkatalano,Soulstorm і я). Про це я пізніше напишу. Після техногенного озера ми вирішили пройтися на вул. Лемківську. Давно мені вже мусолили очі дві невідомі споруди. Їх троха видно як їхати по проспекту Чорновола, вже ближче до залізничного моста. Знаходяться вони тут. Ми прийшли, трохи полазили, пофоткали. На території знаходиться якась здається меблева майстерня. Ми запитали в якигось майстрів що це за руїни. Нам сказали, що то був колись млин. Ми далі пішли фоткати. Через пару хвилин виходить якийсь дядько з майстерні і любязно каже, щоб ми пішли з території. От так приблизно було :)
Знайшов інфу про Львівські млини тут
Нижче пару фоток:













Більше фоток тут
Обговорення тут
#46
Отож зацікавившись дописом Ботлхантера вирішив створити тему. Хто би хотів зі мною сходити подивитися що там і як там? Зустрічаємся в середу на 16.00 біля Д. Галицького.
#47
Рішив тут написати, так як не зміг вирішити в який розділ краще. Зустрілися ми о 21.00 на мості при вїзді на Сихів з Зеленої. Спочтку прийшов я, потім HEL_2,потім Генріх. Перезнайомилися, стали чекати поки мені брат мій передзвонить. В результаті дочекалися до того, що Генріх мусив йти по справах, а ми з hel_2 рушили в напрямі станції Сихів.Це десь було о 21.15. Прийшли на станцію, хлопці перезнайомилися, рушили приблизно в то місце про яке я вже писав. Трохи постояли, пофоткали. Ніц не побачили. Стояли десь приблизно зо пів-години. Рішили потім йти на Сихів через Пасіки-Зубрицькі. Жаль звичайно , що ніц не повиділи, але я хочу подякувати хлопцям за хорошу компанію. Крім мене і hel_2 були ще присутні 2 моїх брательніка і наш спільний знайомий. Їх на форумі нажаль нема. :(
Нижче кілька фото.На них чітко видно хіба пару:

P.S. Якщо раптом хтось знову захоче туди йти-буду радий скласти компанію. Раптом щось появиться :)
#48
Я колись описував тут про типу так званого привида, якого ми зустріли з брателлом на Сихові. Я би хотів ще раз вночі сходити на то саме місце провірити що воно як воно.  Пропоную всім бажаючим зібратися в четвер 11.10.2012 та й піти на то місце про яке я писав. Думаю тре зустрітися десь на 21-22.00 на Сихівському мості.
#49
Хто може позичити тестер електромагнітного поля? З мене пиво. Хочу поміряти напруженість поля.
#50
Площа синагог є частиною колишньої єврейської дільниці в межах середмістя(за міським арсеналом). Тут стояли три важливі для єврейської спільноти будівлі-Велика міська синагога, Бейт ГаМідраш(Дім навчання), А також синагога Турей Загав(знана як Золота Роза). Вважається що на місці Великої міської синагоги колись стояла найдавніша у Львові синагога із XIV століття. Ці три споруди знищили нацисти під час Другої світової війни. Усе що від них залишилося-фрагменти однієї із стін Золотої Рози.
Ці розкопки провадяться в рамках Міжнародного конкурсу впорядкування місць, пов'язаних з єврейською історією Львова.
Деяка інфа тут і тут
Далі мої фотки:







































P.S. Кому буде цікаво прочитати інфу на фотках з описами то пишіть в приват- вишлю у більшій роздільній здатності.
#51
Не раз читаючи чи гортаючи якусь літературу про Львів, я знаходив інформацію про пасажі. Тому я рішив створити таку тему, куди би ми могли писати  інфу про залишки пасажів, про місця де вони є(ті залишки), про місця де вони були і звичайно доповнювати це все фотками. 
Отже перша моя прогулянка-це залишки пасажу Міколяша, які знаходяться на вул. Коперника 1.

Пасаж Міколяша був торговою галерею, розташованою між вулицями Коперніка та Крутою, а з 1903 р. – Сенкевіча (а наш час вул. Вороного). Пасаж вважається першим у Львові сецесійним об'єктом, його будівництво розпочалося у 1896-1898 і тривало близько шести років. Роботи виконувалися архітектурно-будівельною фірмою Івана Левинського за проектом Івана Левинського та Альфреда Захаревича.Пасаж Міколяша носить прізвище людини, яка була генератором ідеї його створення. Починався він з аптеки на Коперніка, 1, яка потім увійшла у склад акціонерного товариства, що було створено для проекту «Пасаж». Він складався з проходу зі скляним накриттям, з дебаркадером, де були розміщені і ресторани, і кафе, і бутіки, і кінотеатр, і магазини. Між усім цим була крита прогулянково-відпочинкова зона, яка була утепленою. Взимку відвідувачі Пасажу могли зняти пальто і вільно прогулюватися територією.Більшість людей у Львові вважає, що Пасаж Міколяша було зруйновано у 1941 році, хоча насправді це сталося у 1939 році, коли німці почали бомбардувати Польщу і, в тому числі, і Львів. За радянських часів відбудувати пасаж просто "забули". І до наших днів збереглися тільки залишки колись славетного пасажу.   Взято звідси
Додаткова інфа:
тут
тут
тут
Далі кілька моїх фоток:













Повна версія фоток тут
#52
Хочу в Лощину сходити... Я її провтикав як і більшість речей на форумі. Хто там не раз бував і зміг би провести- я би дуже просив.  А то затопить її до біса так ніц і не повиджу. Погода в суботу має бути полюдська.
#53
Хто може порадити якийсь файний сайт де можна дивитися в онлайн-режимі в першу чергу українські і російські телеканали а також всякі закордонні.
Або якусь програму через яку можна і тб втикати і радіо слухати?
#54
Куплю або виміняю за пиво:
-радянські компакт-диски фірми" Мелодія";
-вінілові платівки(з любою музикою, любих фірм-видавців, але бажано в більш-менш нормальному стані).
Чекаю на ващі дописи.

#55
Продаю модем D-LINK DSL-2500U в робочому стані. Всі шнури і спліттер є в наявності. Кого цікавить-пишіть в приват.
Ціна-200 грн.
#56
Говерла - найвища гора та найвища точка на території сучасної України. Говерла розташована на межі Закарпатської та Івано-Франківської областей, близько 17 км від кордону з Румунією, і належить до хребта Чорногора в Карпатах. Назва угорське, означає «сніжна гора» .Висота гори складає 2061 м над рівнем моря. Біля підніжжя знаходиться один із витоків річки Прут. Перший туристичний маршрут зі сходженням на гору був відкритий в 1880 році. З міст поблизу знаходяться Рахів, Ясіня і Ворохта . (взято тут)
Побував і я  на Говерлі.Враження просто супер.Хто ще не був на Говерлі,рекомендую туди помандрувати-не пошкодуєте
Далі 15 фото, а також фотоальбом тут і 2 відео: тут і тут
#57
Обговорюєм нижче
#58
Отож побував я у Карпатах і рішив про дещо написати звіти і закинути пару фоток. Почну я з водоспаду Гук.
Водоспад  Гук(або Гук Женецький-на річці Женець) знаходиться на території Карпатського Природного Національного Парку. Дорога до водоспаду починається відразу за селом Татарів(хто не знає-Татарів-це село, що знаходиться за 20 кілометрів від міста Яремче,Івано-Франківська область). Перед  мостом до села  Микуличин  можна побачити  вказівник ліворуч — це і є початок дороги до Гука. Далі буде стенд  Женецького лісництва і будиночок білетера. Від нього дорога йде  прямо до водоспаду. Відстань становить  приблизно 7 кілометрів.Десь до середини маршруту йде асфальтована дорога,далі  грунтова дорога.По боках від дороги знаходяться альтанки в яких можна перепочити. Чесно сказати місця там дуже гарні-одним словом є на  що подивитися.
В інтернеті є інформація так що посилання про цей водоспад не буду скидувати-знайти легко
Обговорення тут
Фото далі
#59
Рішили вчора з Пасею прогулятися по Винниках і знайшли ось таке: приміщення в досить непоганому стані, багато чого ще залишилося але таке враження що це скоро буде тотальний дестрой.Не знаю на якій воно вулиці у Винниках знаходиться-це вже Пася знає.Чесно кажучи-нагадує трохи Припять(судячи по фотках які я бачив у неті)
#60
Пропоную усім хто хоче зібратися в понеділок на 11,00(10,05,2010) в центрі біля памятника Шевченку і пройтися до Левандівки.По дорозі є як на мене багато цікавих обєктів і деякі з них ще не описані на форумі,або якщо і описані то не всі на них бували.
Підписуйтеся нижче