Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - mitncik

#2
Тут в чатіку трохи пообговорювали ідею влаштувати синхронний стрибок з літачка у люк Полтви з парашутом :) пострибати з парашутом. Ціна задоволення десь від 500 до 600 грн + можливі розходи на відпочинок. Хто за/проти, висловлюємося за дату, яка би влаштувала
#5
Старий боянчик вирішили відновити. Зібрали підписи і успішно добилися можливості щось робити на території. Але як то буде насправді - невідомо

Ссилк
#9
Плани / По Львову
27.07.2014 12:56:15
Всім привіт. В кого є бажання десь серед наступного тижня полазити у Львові? Поки що без прив'язки до конкретної дати - хотілося би знати взагалі хто може/хоче :)
#10
Вже так швидко 2013й підійшов до кінця і вже завтра буде 2014й. Тому пропоную такий собі "звіт за рік".
Не знаю як у кого, але у мене почався "новий сезон" прямо 1 січня 2013го року з досить унилого сховища.




Але вже через пару днів настало "покращення" :) Затоплені сховища мають особливо атмосферу


Незабаром спустився досить глибоко під землю


І перший колектор в сезоні




А далі знову цілий ряд сховищ










Іноді заводи




Трошки історичних підвалів




Шахт і колекторів






І знову сховищ


Трохи поїздок в сусідні(і не дуже) міста. Далі майже без коментарів бо мені лінь :)






















І під кінець назад до рідних країв


















І завершуватимуть рік руф-фотки






Ну, і, звісно, Полтва. В якій мені все-таки вдалося побувати


Загалом цікавий рік. Очікую, що буде в новому році. Також пропоную всім хто осилив це всьо до кінця прочитати - викладати тут також і свої "новорічні" звіти :)
#11
Плани / Львів вночі
17.12.2013 22:00:06
Ніч з 28.12 на 29.12. Шукаю людей яких замучало безсоння і є бажання провести в пошуках чогось цікавого і незвичайного. Котіруються любі обєкти починая від колекторів і закінчуючи дахами.



Упдейт: Поміняв дати тому що по технічним причинам саме на цю суботу(а планувалося 21.12) не виходить. Якраз може й більше людей назбирається
#13
Всім привіт. Не так давно в планах була створена тема щодо поїздки в Чернівці. В кращих традиціях експлореру, звісно, ніхто не поїхав тому їхати прийшлося одному. В принципі можливо це і краще, на всякий алкотреш не відволікався :3

Власне, в цьому пості буде заявлена в планах дренажно-штольнева система.
Як вияснилося пошуки цієї дренаги в попередні подорожі до Чернівців не вдавалися тільки через те, що шукав в зовсім іншому місці. Але, навіть знаючи місцезнаходження в межах +- метрів 50, шукати довелося відносно довго. Та й сам вхід в неї майже ніяк не виділявся - провалившіся дві балки під землею. Це майже самий початок, тому звідси і починаю рухатися.


По дорозі декілька раз зустрічалися камери з люками на поверхню, а також невеликі різноманітні розгалуження-тупіки. А так, все досить одноманітно.


Перше розгалуження.


Фонарік приходилося влаштовувати на залізну скобу з якої він декілька раз падав в самий відповідальний момент.


В цьому місці в дренагу підключили якийсь колектор. Також тут найбільш засмічена частина.




В цьому розгалуженні доволі багато мутної води, тому підійти і заглянути в трубу колектора у мене бажання не виникло


Трошки далі починається "волога" частина ДШС-ки. Тут зі стін і стелі просочується вода і ростуть підземні рослини :)


А тим часом я вже підійшов до кінця. Тут валяються мішки з пластмасовими пляшками.


Тому розвертаюся і йду назад.


Фотографувати було вже за великим рахунком нічого, тому вирішив зняти відео. У деяких місцях тряска камери була через те, що по жолобу посередині пройти не завжди було можливо і доводилося ходити по "бортікам".


На цьому все, дякую за перегляд

Обговорення
#14
Плани / Чернівці
09.10.2013 22:58:33
Привіт всім. Планую на наступні вихідні(19 або 20 жовтня) завітати до Чернівців(нагадую, що того року приблизно в цей час була теж досить непогана поїздка в Чернівці). Цього разу планую відшукати декілька об'єктів і просто прогулятися містом.

Першим об'єктом, який в планах шукати, є дренажно-штольнева система. Відомо її приблизне місцезнаходження, але літом відшукати її не вдалося.

*ссилка веде на тему де автор запостив фотографію*

Іншим об'єктом є "міфічний" колектор під Прутом. За нього відомо лише з деяких ресурсів:
1
2

Це "основна" програма поїздки. Тобо ці місця мені хотілося би обійти першочергово. Як проводити час далі - вже буде вирішуватися на місці. По крайній мірі на що подивитися там знайдемо :)
#16
В слід гарним звітам по київській підземлі напишу і я дещо :) Так як в свій час доволі часто бував в Києві - то і на деяких об'єктах зміг побувати. Звісно це мізер з того, що можна відвідати, але тоді я ще не був і особливо прошарений :)
Так от, одного разу прибувши перед днем перемоги в Київ і прогулюючись ботанічним садом побачив я дірочку на схилі.




І звісно не зміг втриматися і заліз всередину. Фоткав на вспишці, тому якість скажімо так не дуже..


Всередині був відносно вузький колектор




Трошки пописаний на вході "ігрунами"


Досить швидко дістався до камери з люком. Вигляд від неї до входу(або виходу) в колектор


Скоба була лише одна, але і вона досить високо


Звідси йшов кірпічний рачник по якому журчала водичка. Чомусь сфотографувати його у мене бажання не виникло. Лізти по ньому теж бажання не було. Лишив це до кращих часів. І через те, що всередині робити більше не було що - пішов на вихід


Обговорення
#19
Всім привіт! Давно вже в планах відвідати це місце але самому їхати не цікаво. Якщо у кого-небудь буде бажання - пишіть. Попередня дата поїздки 3.11, субота.

Подивитися на об'єкт можна тут.
#20
Трошки не розрахувавши, на об'єкті зламав свій бовторіз(одна з ріжучих частин переломалася по середині). Через це шукаю де можна придбати "запасні" губки. ТТХ: довжина бовторізу 600мм, губки 24'' з "пропускною" можливістю в 10мм. Якщо хтось десь буде бачити, стукніть мені в лічку. Я би приїхав і придбав би.