Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1941
    Виникла ідея створити відповідну тему. Прохання дописувати на форум посилаючись на IMDB - там практично кожен фільм можна знайти. Дописи без посилань гафтоматично переміщаються у "Смітник" (tm)
    P.S. я ще ось тут закликаю створити кожного свій пост. А потому як хто згадає черговий тру-фільм не створювати новий допис, а апдейтити існуючий. Дякую!
#1942
    Як уже уже такий тренд на форумі пішов, прошу нік на рукаві у такому вигляді: Inkognito, просив би шрифт +1 чи +2 до минулого разу (у залежності як буде сі поміщати, головне - жеби цілком напис було видно збоку на рукаві)

    Дуже національно так виходить  :)
#1943
    Щира правда, перевірено на мому патроні (Манліхер як здається його yar-79 класифікуавав, першої світової). Від себе додам, що спочатку легка механічнка очистка, далі у банку де сі наливає не тілько "Туалетна Качка", але будь-яка срань для активної чистки кльозету + 2 частини H2O - туди ж патрони на час від години до доби (тут треба візуально пильнувати та трясти суміш час від часу).

    Протестив "Domestos" (фруктова свіжість курде, більш густа формула - як на банці писало) та HarPic MAX (тож супер сильний). Єдина спільна риса - наявність у складниках <= 5%гіпохлориту натрію - це саме та зараза, котра виділить кисень, кортрий активно окислить всяк заразу на поверхні. Теоретично дана штука мала б спрацювати також при полосканні у аптечному пероксиді водню, але то нечекнуто.
#1944
 А во тут для трудящихся розклад руху - мож кому у нагоді стане:
#1945
    Кур-де...8 шт. АА...При такій силі явно можна завидіти через ядро Землі якусь Австалію, бумерангти та кенгуру...Моцна штука...Судячи із тестів, Енержайзер не рулить зовсім...
#1946
ну то я приєднуюсь до вітань (правда троха запізно). Жеби усьо було пучками, всьо будо чотко та меньше москалів.
#1947
    Можливо двояка репутація власне пов'язана із тим, що на відміну від розкрученого ДураСell'ю Varta значно меньше продається? Себто веду до того, що дана продукція залежується на полицях магазинів - відси маємо такий розкид у показаннях.
    Хм, можливо було б варто нам провести власне тестування популярних батарок? Хто що думає із цього приводу?
#1948
  Радий за ДураCell Turbo і приємно здивований Varta High Energy - можливо наступного разу як батарки у Пецлі сядут візьму саме їх для тесту. GP-ки як були в mainstream'і, так там і залишились - гарні робочі "коники" при демократичній ціні та загальній розповсюдженості.
#1949
   Ось і маємо певну інформацію про Євро-2012 (нажаль інформація із мого минулого допису не справдилась принаймі по часу). Як було оголошено не пізніше як пів-години тому - Євро-2012 у Львові таки буде !!! Із чим вітаю усіх поціновувачів футболу! Троха інфи тутко
#1950
Плани / Re: Іскра
11.12.2009 10:48:34
   На форумі достатньо інформації. Правда для її отримання треба напрягтись та почитати, перед цим використавши функцію пошуку. Шоб ніхто не потів - ось тут написано здається доволі розгорнуто.
#1951
Дійсно божественний захід сонця!!! Безподобно!
#1952
 ДГХП "Яворівська "Сірка" - це під Шклом, під Яворовом, під Котами, під Немировом. Усе на форумі колєги!
#1953
а там і АС немає здається...Ідеш до Янівського цвинтрару маршрутов чи семим трамвайком з центру, на місці сі питаєш.
#1954
Про explorer.lviv.ua / Біда...
07.12.2009 16:23:26
   Шановні дописувачі форуму та гості! Маємо велику біду та горе. 2-го грудня вночі мала місце автокатастофа у котрій загинув батько нашого колєги Zelja'і, мати в тяжкому стані у реанімації, деякі деталі тут. Словами не передати наші співчуття, але завджи прошу знай, що тут є вірні тобі друзі та коліжанки котрі не НІКОЛИ не підведуть тебе, а наші серця б'ються у такт із твоїм. Усім нам болить, мучить серце та душу ця втрата. Проте це не кінець, це тільки початок. Маєш бути моцним та впевненим, а ми у цьому тебе підримаємо!
#1955
  це слід розуміти як те, що ти будеш?
#1956
  То старі споруди, шось там крутиться та вертиться - але не в курсі чи щось ощищається. Проте точно знаємо, що там міститься лабураторія котра бере проби води(якщо дан субстанцію водою можна назвати) на оцінку і щодня декілька раз рапортує про склад H2O санстанцію. Також коло неї розміщаються ремонтні майстерні. Маю надію, у неділю дослідимо більше.
#1957
    Боянисто звісно, але по желанію трудящіхся прошу записуватисі на 3 вилазку на Очисні Споруди Львова. Жеби кожен новий "дослідник калу" знав де має шанси виплисти на поверхню у разі недотримання ТБ. Місце зустрічі - готель "Львів", що на Чорновола, коло входу на 10-00 без запізднень у неділю 6-го числа грудня 2009 року від ДН чого чувака, котрого Христом звуть. Як то злий адміністратор Golem постив тут офісне фото - желаюсчі і сачуствуюсщі запрошуються!!!

 P.S. Хто зна, мож цього разу матимемо час та наснагу для відвідин ТЕЦ-2 та прилеглих об'єктів???
#1958
Класифікація "підземних мешканців" (моск.):
#1959
   Нині святкує День Народження Golem. Користуючись нагодою бажаю йому здоров'я та щастя, ще більше друзів (та куліжанок звісно), творчих успіхів та здобутків, вдалих походів та вилазок. Маси цікавих об'єктів для дослідження!!! Ще раз мої вітання!!!

  P.S. До вітань приєднується YserL - не матиме можливості дописати тут ближчим часом через відсутність в Україні.
#1960
  Маю празник today() - став щасливим власником МКС-05 "Терра", лежит ту коло мене і ніжно попискує, фон стабільний 9-11 мкЗв. За що йому ЙОТТАзачод (Мега, Гіга, Тера, Пета, Екса, Зетта - тут просто не пасують) - і ось воно чудо!

  Фото нижче, ліва - моя Терра, права - YserL'a. Тож уже це третя "чорна" Терра на форумі. А також Терра-П є у Roy'a. Вважаю ми достатньо заладовані. Моя Терра - Free-4-All, зазичу усім бажаючим котрих знаю особисто.

   P.S. Йотта = 1024