Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1181
І я там був :) Тудою відбувався мій перший залаз в далекому 2008 році. Цікаво подивитися як воно зараз






#1182
Цитата: stinger від 15.11.2018 09:30:38
Супер! Мені подобається!))

дякую!

Правда мені щось не дуже подобаються це

З Експлорером завжди багато пригод
Із ними на дах я полізу
Бо з роду несхильний до хибних думок
З Експлорера я ані на крок.

буду дуже вдячний за ідеї по покращенню.
#1183
Цитата: Maksym Tkachenko від 14.11.2018 15:00:24
Винищувач МіГ-23М Мукачівського 92-го винищувального авіаполку розбився в районі Осмолоди 13 жовтня 1983р. Через невірну команду офіцера бойового управління КП. Гора 1587м. Додаю лінк : http://zolotislova.blogspot.com/2017/01/33.html?m=1

Дуже дякую! Якщо це Ваша стаття - добре було б її перепостити до нас. Щоб з часом не пропало. Ну і на тематичному ресурсі без огидної реклами навколо якось комфортніше статті буде жити
#1184
Цитата: Wolff від 13.11.2018 22:33:25
Фото 2015 р.  -  думаю більша частина цих деталей вже пропала ((((

Ні, не пропали. Ці місця лише спеціальні таківо гуцули знають. Питалися недавно Худяка, казав шо не чув жеби металхантери їх найшли.
#1185
Як і планували - сходили. Звіт тут

Можливо вартує глянути на і Торфяну знизу? Хто за - створюйте етму в ПлаНах.
#1186
Якраз вчасно все пофоткали.

Show must go on!



#1187
Звіт з Аршиці тут Там досить підказок шоб його найти самостійно.

А ось фото з відомого альбому


Це тільки мені здається шо воно лежить посеред стежки? І не прикрите лісом.

Ну і якшо туди йти то можна взяти дрона і так суттєво підвищити ефективність пошуків. З Миндунка Підїхати позашляховиком можна доволі близько до Яйка і там дрона заряджати. Потім дома передивитися відзнятий матеріал.
#1188
Перша версія для обговорення. Не бийте сильно а краще допоможіть допиляти.

Тільку Експлорер!


Най інші тупіють як м'яса шматок
Читаючи стрічку вконтакті
Мене ж Бог боронить від хибних думок
З Експлорера я ні на крок!

Бо хто всі вентшахти у Львові хитав,
Тільку Експлорер
Бо хто гермодвері з ноги Відкривав,
Тільку Експлорер

Напишемо Звіт з пригод наших всіх
І Урбан нема чо читати
Лощина для нас задача на сміх
Промзини доступні для всіх

Якби ще десь раз я вродитисі вмів, то
Тільку у Полтві
Так люблю Хабар що бракує ми слів
Діг то є Діг!

На світі є порно ru.нет і даркнет
Я нігди туди не полізу
Бо з роду несхильний до хибних думок
З Експлорера я ні на крок..

Бо хто всі вентшахти у Львові хитав,
Тільку Експлорер
Бо хто гермодвері з ноги Відкривав,
Тільку Експлорер

Напишемо Звіт з пригод наших всіх
І Урбан нема чо читати
Лощина для нас задача на сміх
Промзини доступні для всіх

Бо хто гермодвері з ноги Відкривав,
Тільку Експлорер
Залізуть, зламають ще й копів набють,
Тільку Експлорер

Якби ще десь раз я вродитисі вмів, то
Тільку у Полтві
Так люблю Хабар що бракує ми слів
Діг то є Діг!
---------------------------------------------------

Оригінал

#1189
Хочете познайомитися з живою легендою описаною в Крим Мій - Сергієм Копанським та його кумпелем Ярком Козаком?

У вас є нагода! Ось текст звідси
"
Експедиція "Ісландська весна - 2019". Умови участі.
Шановні мандрівники, перш, ніж писати коментарі, прохання дочитати цей пост до кінця :)
Ми визначилися з датами експедиції: старт 28/29 березня, повернення в Україну 9 квітня 2019 року.
Ми підготували файли з програмою експедиції, її вартістю, умовами участі в експедиції, списком рекомендованого одягу, спорядження, особистих речей, цікавою інформацією про країну та цінами в ній на сьогоднішній день.
Щоб отримати цю інформацію, надсилайте запити на електронну пошту club@dobre.club
Будемо раді бачити в нашій команді щирих, комунікабельних і позитивних мандрівників :)
Прохання не писати в коментарях запитання стосовно вартості, що входить і коли здавати гроші - все це надсилаємо по запиту на пошту
"

Не сприйміть це як рекламу, я їх знаю багато багато років. Просто хочу допомогти старим знайомим набрати цікавих людей у свою групу. Ну і Експлорерівцям розширити географію подорожей :)








#1190
Також В нас є колориметр. Погоджуюся. Кламна ідея зібратися і в лоб поміряти люкси і температуру. Десь в лощині;)
#1191
Велике дякую що запостив це тут! Хай буде для історії. За кілька годин під 200 переглядів набрало, дуже добре :)

Питання:
1) Якщо йти суто на місце падіння Літака, то по часу це буде ближче з Мислівки підніматися? Ну бо багато хто не завжди має в розпорядження стільки днів на такий тру горганських похід.
2) Наскільки я зрозумів воду хіба з собою нести, коло літака немає нічого і близько? А зимою туди чого ломитися, ітак ніц не побачиш ?
3) Чи можна тебе рекомендувати як Експерта який по секрету розкаже-покаже як туди йти? Тільки надійним людям які входять в таємну спілку "Своїх" на Експлорері і хто точно не спалять це місце ?

Ну і плани на наступний рік - Юнкерс! Ти вже гугл карти штудіюєш? ;) Думаю з експлорера б зібралося достатньо охочих шоб як в Американських фільмах обшукати все і вся по квадратному сантиметрі.
#1192
Додаю ще кілька фоток від Колєги з роботи











Також 21 червня 2015 року відбувалася ліквідація складу шляхом його підпапу :) Ми в тому участі не брали, просто віднесли свої речі подальше від паркану







#1193
Заходь!

UPD: Але завжди дзвони перед тим шоб я був на місці!
#1194
Можу підтвердити - це не ліхтарик а холодна зброя в руках маніяка. Вона запросто осліпить і зупинить банду гопників шо несуться на тебе в Лощині підсвічуючи собі шлях мобільними телефонами. Ну і дякую що не полінився описати його в 3-30 ранку. Скоро цю тему зі 150тис пеерглядів занесуть в книгу рекордів України :)

Щодо покращень - то занесу тобі якось прикольний і дуже простий синьозубий модульок шоб передавати статусну інформацію на телефон. А також розкажи будь-ласка як і чим ти заряджаєш акумулятори?
#1195
Цитата: Electri4king від 11.11.2018 11:19:10
Ну я казав що зарядку беру. Відкласти її хіба не можна щоб потім взяти, чи вже горить позбутися її?

Ні, не горить абсолютно. Це просто моя особливість така шо я все роблю або швидко, або не роблю взагалі. І підсвідомо думаю що інші так само посутпають. Приходь коли матимеш час, може лежати на роботі в ящику хоч роками :) Не заважає
#1196
Цитата: STALKER від 11.11.2018 08:52:09
Я би то всьо забрав) я хлоп хазяйський)) мені може любе з того згодитися)

Ну так нечесно все в одні руки. Але якшо ніхто більше не претендує то мені яка різниця
#1197
Дякую за класні фото і намагання зберегти історію!

Додам кілька фото від 10 вересня 2015 року. Тоді в той цех можна було попасти цілком легально і купити за безцінь будь-що шо сподобається. МИ тоді набрали мікроскопів, старих ламп, магазинів опорів та іншого. Цех вже тоді планували під знос, тому щоб не викидати це розпродували


















#1198
Короче хард Сталкер забрав. Все решта далі в наявності. Хто швидше прийде того і буде :)

МОжливо комусь треба старий і троха покоцаний, але все ще робочий рюкзак. Найгірше шо в нього замок розходиться і шлейка відірвалася. Так би не віддавав. :) Нам зараз видали нові, старий вже ні до чого. А ремонтувати його всі відмовляються, той замок складно міняти. На фотках замок востаннє був защіплений :)






#1199
Привіт Всім!

Недавно після розмови з Нелегалом зрозумів шо запросто можна робити "франшизу" нашої ідеї Експлореру. Тобто якщо у Вашому місті нема нічого подібного на Експлорер а дуже хочеться щоб було - ось вам готовий рецепт.

1) Робиться відкрита інтернет спільнота куди будь-хто може вступити. Не має значення чи це Фейкбук, чи телеграм чи будь що інше. Називатися може не тільки Експлорер
2) Повинен бути як мінімум один організатор що хоча б раз на два тижні робитиме якісь вилазки на які активно запрошуватиме всіх охочих. Навіть якшо це буде нуль людей вилазка повинна відубтися полюбе. Таким чином залучатимуться нові люди бо вони бачитимуть що є можливість кудись подітися на вихідні
3) З вилазок повинні бути написані якісні звіти які можна буде розсилати всім кого знаєш + журналістам шоб так залучити нових людей

Ось і все. Простий рецепт на три кроки за яким існує Експлорер от уже 10 років і за яким існував колись Бескид, Екстрем і багато інших ресурсів. З часом люди здружуються, стають родиною і в буквальному сенсі також, таку спільноту вже нічим не розвалиш!

Спочатку організаторам буде тяжко бо праця це невдячна і їх навіть Гугл не знає, не кажучи про інших людей. Але головне не покладати рук і старатися робити все в повну силу. А потім, зазвичай до півроку, як підтягнуться нові люди то все так закрутиться шо не будеш встигати.

Спочатку ресурс має бути суто некомерційним. Інакше це відлякуватиме людей. А потім якщо захочеться косити бабло - то кожен може придумати свою схему. Платні вилазки, змагання з вступними внесками, , регулярні Екскурсії, реклама і все таке.

Ну і це універмальна схема, вона працює не тільки по Діггерству. Багато хто їздить велосипедами по Львову і боїться виїхати в Карпати: бо не стягну, бо шось поламається, бо не знаю куди. Якшо їх за ручку вивести і все показати так шоб вони знали шо ти відповідаєш за успішність мандрівки - люди будуть тільки вдячні і матимуть море позитивних спогадів. Далі діляться ними з знайомими і пішло поїхало. Те саме по автомобілях: я регулярно чую питання куди б то поїхати на вихідні на один день. От тобі і готова тема шоб себе реалізувати на соціальному полі. Робиш АвтоЕксплорер і вперед, а по дорозі Хот Доги ОККО рекламуєш ;) З такмими більш "цивільними" темами навіть легше працювати ніж те, чим займається Експлорер. Бо охоплення народних мас значно ширше.

Одним словом - Звертайтеся, З радістю допоможу порадою, поділюся досвідом! (ну і решта команди адміністарторів-модераторів думаю що теж не відмовляться).

Кілька Старих фотографій від Зелі і Гіппа



#1200
Цитата: stinger від 09.11.2018 19:44:05
Пропоную переробити пісню "Тільки у Львові" на "Тілько Експлорер!" Ну і текст який прославлятиме форум: " А хто всі ВШ у Львові шатав? - Тілько Експлорер! " і тд

Дякую за натхнення! Типу

"Мене ж Рой боронить від хибних думок
З Експлорера я аніна крок!

А де ще є людям так файно як тут
Тілько Експлорер!

А де ще зубачиш таку красоту
Тільки у Полтві!"

Побухаю тиждень, мо шось получиться. Головне шоб я себе почував погано, тоді включається творчість як захисний механізм шоб зняти напругу. І тоді креатифф так і пре