Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3661
Таде, мені в робочий час це нереально :( та й на вихідні теж купу роботи назбиралося, останніх три тижні хіба то й робив шо подорожував. Нічо, я ваш звіт почитаю :)
#3662
Можу помогти ломиками. Хоча думаю найбільш ефективно взяти ручну лебідку від автомобіля, там 3 тонни і довжина кілька метрів, є як зачепити за сусідні труби-двері.
#3663
Відчуття як іпсля середнього такого походу в Гори. ранком на машині в Київ, там рішаю свої візові справи, потім швидко в музей, поки не закрили, потім назад у Львів :) Ідея, до речі, належить Тарасу t309, за шо йому великий зачот!
#3664


По дорозі в Київ вартує заїхати в Музей Космічної техінки Корольова. Знаходиться він недалеко від вокзалів, є й в картах ЖПС-ів :) Зразу в дворі музею розташовані дві аркети - надійний орієнтир. Вхід всередину - 4 грн. за фоткання треба дати ше дві.



Всередині розташовано багато елементів які розказують про етапи розвитку космічної техніки, є багато зразків і макетів, наприклад реальний посадочний модуль чи модуль керування ракетою. Є й багато всяких костюмів, їжі і тому подібне. Одним словом дивіться фотки і не полінуйтеся туда заїхати - працює він з 10 до 17.

#3666
Синій Вождь: "Пролетарії всіх країн - Cпивайтеся!"



Всі фото тут
#3667
Дякую, скачав!
#3668
дякую, часто його бачив ззовні, тепер знатиму як він всередині. Але давай більше фоток!
#3669
Найшов ше одне відео тут
#3670
Ну коротке 5х відео Якраз з кінохроніки ДСВ я вже викладав на форумі тут Мені сподобалося. думаю такого має бути в природі ше багато, просто у власників ен ідйшли руки його на ютюб виставити. Ше одне найшов нині тут
#3671
Зачот! Книжка дійсно ТРУ. Матиму тепер у шо вечером вдивлятися :) Дякую!
#3672
Оооо, то мо на Сині Свята і дійсно поїдемо туда на пару днів з наметами. Буде видно
#3673
Супер, вітаю Зелю з надбанням мобільності. З нетерпінням чекатиму звіту. Приєднатися на жаль найближчими вихідними не зможу :(
#3674
Коротенький звіт тут
#3675
Там всьо відкрито. Нічого не засипано. Типовий підвал який у всіх багатоповерхівках. Порізані труби комунікації, болото під ногами. Напевно було закрито, поки всьо не ргозікрали. А будинок розібрали на матеріал, був напевно з панелей.

То ніякий не вузол звязку а РЛС, тип "Памір", 300км дальність. Для виявлення обєктів на території НАТО. Апаратура стояла в тому земляному бункері, решта адміністартивні приміщення.

Обєкт був мало захищений, знешкодити РЛС відносно легко, запустивши ракети по локаторах. Зєднувальні кабелі були закопані на 20-40см в землю, тобто перебивалися будь-якою бомбою. Решта будок тоді не має ніякої цінності. База зовсім не захищена і для ведення бойових дій не призанчалася.
#3676
Дякую! За лінк. до речі про фільм. Дійсно, ти був праивй. львова атм справді мало. Єдине шо потішило око - одяг акторів, він був справжінй :)
#3677
Багато фото. Нічого там нема. У зруйнованому будинку типовий підвал. Не віриш - сам полізь і  подивися (я всім пропонував зі мною). Звіт вже пишу, буде завтра. Баків теж багато. Апаратура стояла в тому присипаному землею бункері.
#3678
Ну так. Просто я мав на увазі негативний шлейф союзу, коли вся інтелігернція посилалася на сільгосп роботи, майбутінй лікар чи інженер мусів мити підлогу в свому навчальному закладі і тому подібне. Цікаво чи могло б таке бути, шо за австрії в інституті студенти малювали стіни в коридорах своєї альма матер? думаю ні, вони за анвчання платили і за ті гроші керівництво повинно було наймати робітників для такої роботи.

Про себе особисто можу сказати шо я старався всіма силами уникати громадської каторги, так як вважав і не безпідставно шо той час можу корисніше витратити і більше грошей заробити, чи просто відпочити.
#3679
тааааа, бачу закинуту військову базу прийдеться нам двом з t309 досліджувати
#3680
Так було за моєї юності. Зараз майже всі з моїх друізв тему копання картоплі вирішилив  користь краківського ринку, зоставивши старих бабусь самим конати на городах :) більш як впевнений шо вже наші діти про таке явище як копання бульби, розчищання снігу навколо школи, прибирання-малювання території гуртожитку першокурсниками чи носіння цегли інженерами вже не знатимуть і розказуватимуть то як анекдот. Так шо є позитивні зрушення!