Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Drusja

#381
А це попередження для Хуст-ських електриків що сидять у трансформаторній
#382
У п'ятницю зранку спостерігав цікаву картину біля колишнього кінотеатру "Дзвін". Здавалося б звичайний вивіз сміття, баки підвозять до сміттєвоза закріплюють, перевертають і висипають туди вміст. Але щось мені здалось дивним. Придивившись, перший бак був із написом "Скло", а наступний, вміст якого попрямував у той ж сміттєвоз, з написом "Папір".

От і закралося питання - чи справді у нас є роздільний збір сміття - чи це просто бутафорія для громадян і гостей міста, а насправді все йде в одну велику купу в Грибовичах без ніякого сортування.

ПЕС. А може у сміттєвоза декілька відсіків під різні відходи  ???  щось тут все ж таки нелади з організацією вивозу сміття компанією "AVE"
#385
Хард продано, тема закрита.
#386
Хард в резерві до вечора
#387
Замовлення приїхало - залишилось ще 5 штук по 40 грн. з штуку.

Кого зацікавить звертайтесь.

Ось так він безпосередньо виглядає.
#388
Залишилась одна пара.
#389
за все - 160грн, окремо передні чи задні по 80.

Залишилась одна пара інша в резерві до вечора.
#390
Продаю передні і задні гальма Shimano Acera V-Brake BR-M422 чорного кольору.

Користовані один раз у спокійній велопрогулянці, після чого продав велосипед, а гальма зняв і залишив собі, от вони і лежать у мене з кінця літа. Стан ідеальний, не покоцані, колодки як нові - ледь почали притиратись, повна комплектація, болти, пильники, інструкція, коробка (правда лише одна бо другу викинув).

Ціна 80 грн. за пару.
#391
Samsung M2 Portable 500Gb USB 2.0

PartNumber      HX-M500UAB/GO
SerialNumber    E2DNJ10b503120
Розміри           111 x 18 x 82 мм
Вага                155 гр.
Колір               Чорний
Формфактор    2.5"

Deshevshe      
Rozetka   
   
Придбаний був у серпні минулого року на ТДБ, гарантія ще два роки і 3 місяці. Користувався ним буквально пару раз – залив фільми бо не було куди подіти. Стан відмінний - не покоцаний, не потертий, без бадів і глюків – короче ніц му не бракує. В комплекті коробка, кабель USB, інструкція.

Продаю - бо маю WD-шку терабайтову а цей просто лежить в хаті без діла.

Ціна 500грн.
#392
Цитата: Soltik_ZL від 02.05.2012 22:41:03
скільки ват має підсилювач, в ньому два канали ?

А відкрити посилання і почитати!!!


Технические характеристики:

Выходная мощность 2х150Вт (8 Ом); 2х230Вт (4 Ом)
THD < 0.5%
Частотный диапазон 10Гц - 20кГц
Соотношение сигнал/шум 95 дБ
Демпинг фактор 250
Габариты 540 х 310 х 160 мм
Вес 12 кг
#393
Дуже дякую за змістовну відповідь. А яким макаром попасти у вагон за півтори години?

Так саме туди + руїни фортеці і + Ужгород та може ще мукачево якщо встигнемо.
#394
Народ порадьте будь-ласка, загальні вагони у Солотвинському поїзді - це типу плацкарт чи типу електрина з дерев'яними лавками?
Бо зібрався сьогодні їхати в Хуст, плацкарту нема, а цілу ніч товктись на дерев'яній лавці нема ні найменшого бажання.
#395
Цитата: Soltik_ZL від 28.04.2012 15:11:55
в середині травня хоче хтось скласти компанію ?

А де хоч приблизний опис куди ти хочеш йти?
Десь вже на форумі одному такому розумнику доступно пояснили, що з незнайомою людиною у таку вилазку ніхто не підпишеться йти. Тебе на форумі хтось знає? Хтось знає як ти ведеш себе у екстремальних ситуаціях і що від тебе можна чекати у випадку небезпеки чи палєва? Тому раджу не флудити, а для початку трохи поспілкуватись з людьми які туди ходили і перечитати відповідні темами на форумі.
#396
Масажери з'явились - тож зголошуйтесь кому треба.

Замовляти буду в наступну п'ятницю, хто ще бажає заносьте гроші в пивницю або пишіть в ПП.

Розмір такий як і був приблизно 42х42см., кольори темно білі, біло темні і ромби.
#397
Цитата: strilec від 26.04.2012 18:01:14
ЦитуватиЗверніть увагу на
WOUXUN KG-UVD1P
QUANSHENG TG-UV 2
Обидві дуалбендові.
якшо брати їх з dealextreme не буде проблем на кордоні?
вони легальні для цивільного користування?
На кордоні головне щоб не перевалило за 200 ойро бо прийдеться платити мито, а так прямої заборони до ввезення рацій немає, хіба що скажуть - що ввозиш спецапаратуру, як було у недавньому інциденті з ручками.
Хоча ввезення радіопередавальної апаратури теж регламентується рішенням "Про затвердження Переліку радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв, для ввезення яких, в тому числі переміщення у міжнародних поштових відправленнях, міжнародних експрес-відправленнях, не потрібні дозволи", а при ввезені понад норму треба вже дозвіл оформляти - це описано тут

Про легальність для цивільного користування, доречі цьогорічна редакція рішення! "Про схвалення узагальнених умов застосування радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв"

та у вкладеннях додатки.

Тобто ці рації по потужності однозначно не проходять.
#398
У неділю 29 квітня, Львівська федерація історичного фехтування та реконструкції, запрошує на безкоштовну екскурсію по музеях Львова - "Львів Стародавній".
Збір на 11.00 год. біля входу в Ратушу. Екскурсію буде проводити Олександр Олешко, науковий співробітник Львівського Історичного Музею, відділу зброї «Музей-Арсенал».

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до дійства.
#399
І ось, за вирішення проблеми взявся сам президент. Віктор Федорович дав доручення уряду розібратися зі смородом. Спеціальна урядова комісія розробила комплекс заходів для подолання неприємного запаху у Львові на час проведення чемпіонату європи з футболу. Зокрема, пропонується:

- розмістити в об'єктах євро (стадіон, аеропорт тощо), а також біля пам'яток архітектури близько 20 тисяч картонних автомобільних освіжувачів повітря типу "ялиночка".

- сформувати, на базі львівського батальйону хімічного захисту, аерозольні бригади, для розпилення освіжувачів повітря у місцях скупчення вболівальників.

- забезпечити заповнення центрального фонтану, що знаходиться на місці майбутньої головної фан-зони, водно-парфумним розчином у пропорції 3 до 1 (до речі, цей пункт нічого не коштуватиме платникам податків. Парфуми безкоштовно погодився надати один з львівських парфумерних бутиків – ред.)

- під час матчів на Львів Арені, забезпечити розкидання пелюстків троянд над стадіоном з гелікоптера, або малогабаритного літака.


Джерело
#400
Не радив би тобі китайця брати, а та що з батареєю від нокії взагалі довіри не викликає, ще й потужність мала.