Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#801
А навпроти пивнички стоїть ось такий МЕРСЕДЕС-БЕНС Українського виробництва ;D

#802
Вчора я, YserL та Venick вирішили в вечері з'їздити в Рясне, оглянути тереторію. Приїхавши попрямували до Електрону, потім навколо нього до колії та по колії далі в сторону старої водонапірної вежі, від якої вже пішли в сторону ВАМу, так як наближалася буря, то вирішили припинити прогулянку та їхати до дому)))

Обговорення
Фото з вилазки:


Початок колії





Міст через колію





Проводяться дослідження)











Знайшли біля паркану завода якесь техногенне закинуте підземелля, велике за розміром і не зрозумілого призначення, вниз не спускалися.

















Далі був великий колектор біля колії, складений з 3-х будівель підряд, які були з'єднані 5-ма трубами







Смайлу присвячується)))






































далі попрямували до водонапірної вежі  


















Потім через хащі продерлися до закинутої електропідстанції
















запчастина від електрика













на зворотньому шляху йщли повз таку конструкцію над колією








Ну і для завершення кадр в стилі "Тілько ві Львові"




#803
Можна завтра в 9.00 біля входу в Оперний театр, де ми доволі часто зустрічаємось :) Хто з новеньких ні кого особисто не знає - то щоб впізнати - дивіться футболки з EXPLORER.LVIV.UA ;)
#804
Шкода Роя не буде :(
#805
Може народ хочє день перенести? кому коли краще? бо я на середу від фонаря поставив розраховуючи на себе, якщо хто інший день хоче - пропонуйте панове!
#806
Знахідки / Re: Знахідки
07.08.2010 10:46:04
О, ще одна болванка))) А де її голова?
#807
по-перше не бомба, а снаряд, а по-друге я і сам вже не пом'ятаю де то було ;D Краще взагалі з міста не виїзджай нікуди, бо війна була всюди, і такого добра також всюди вистачає ;)
#808
ОК, тоді як скаже шановне панство, поїдем о 9.00
#809
Ясно, цікав-цікаво) До речі сьодні чув історію від напарника, він живе на Левандівці, то розповідав що років 10 тому, на торфовищах за Рясним, 5 школярів знайшли авіабомбу, і вирішили її розібрати... корочше від них навіть тапок не залишилось... герої...
#810
Для стабілізації тиску в системі колектора, щоб тиском повітря кришки люків не повигортало нафіг.
#811
Спробую покапітанити - це каналізація! ;D
#812
A можна якось на карті позначіти приблизне місце? бо рясне велике
#813
це звісно все добре, немаю ніц проти велосипедів, але я навіть не уявляю як ви збираєтеся по горам тягати свої веліки ??? я останній раз тільки на форт затягував свій вел пів години, а за ним гора щє в 3 рази вища, та й до того ж ми не будемо їздити по доріжках, а будем пересуватись по дуже пересічній місцевості, з холмами, ярами, кущами, ямами та іншими цікавостями ;) тому панове якщо маєте бажання гарно потр@хатися, то ласкаво прошу туди на вєліках ;D
#814
Ну якщо ти затягнеш велік в переповнену маршрутку, то я не маю ні чого проти, але ми підем пішки ;)
#815
приблизно в 11.00-12.00 виїхати туди.
#816
В наступну середу, 11.08.2010, маю велике бажання перейтися по Брюховецькому лісі, а саме по цим місцям, плюс пошукати нові, ще не бачені земляні укріплення. З інструмента можна взяти тільки саперку, може порозриваємо той блєндаж (якщо звісно знайдемо його), доїзд до місця на маршрутці від добробуту - 1.75 грн. Хто має бажання - прошу зголошуватися ;)
#817
Знахідки / Re: Знахідки
31.07.2010 02:40:58
попадались і 86-го, то вони всі з переоснасткою. По фото бачу що в тебе багато гільз від пітерського манліхера, вони не маркіровані. Яким апаратом шукав?
#818
нехай Wexus розкаже краще про київських дігерів, бо більщість з з тексту, я чув від нього особисто))))
#819
Знахідки / Re: Знахідки
30.07.2010 00:46:18
Не було що сьодні робити, тому по обіді взяв рюкзак, маленьку лопатку та ведерко, сів на велосипед, та й подався в Брюховичі, знов досліджувати форт. Полазивши навколо, добрався до одного місця, яке було нами колись знайдене, місце багате на знахідки залишків патронів від руського Бєрдана. Апарата в мене не було, тому взяв лопатку почав повільно але впернено перекопувати ділянку 5 на 3 метрів і назбирав ціле ведерко цікавих знахідок ;)

в основному кулі від бєрдана та кілька гільз, знайшовся один навіть цілий, ще трапилась одна обойма манліхера, цвяхи, гільза від пітерського манліхера і якійсь ремінець. ще там на місці знайшлось кілька кісток, судячи зі всього людських, принаймні 2 ребра точно були людські, з чого капітан Очевидність підказав мені  що там хтось можливо вмер. Одже місце цікаве і потребує детального дослідження, відомо тільки що там стояли руські війська в першу світову.






#820
форт З'явленська гора ми вже бачіли в живу, а от тут я знайшов карту, на якій ще знаходиться форт Рясне, такої ж форми як і на схемі під номером Х. На тижні маю бажання пошукати його на місцевості.