Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1921
    Видрано із допису Зелі во тут, фото внизу - так само як цитований текст маскальською:

Стоит ли покупать фонарики Fenix?
В данном случае Вы платите за корпус и бренд. Весьма вероятно лучшее качество сборки, однако тестирований данного факта не проводилось (велокрепления без люфта для Феникса - редкое исключение). Качество пайки при проведении вскрытий существенно НЕ отличалось от других китайских фонариков.
Элементарная база тех же производителей, однако обновляют они ее медленнее китайских конкурентов, от чего наличие устаревших диодов обычное явление.
Следует обращать внимание на форму светового пятна. Из-за особенностей оптики у большинства моделей выделяется узкое пятно света в центре и неравномерная(!) боковая засветка, выглядит примерно так (слева Aurora-AK-P7-5-Max - освещение равномерное, справа Fenix-TK40-Max - боковые колонны, средние части потолка и пола очевидно не освещены):


    А ще троха інфи тутко
#1922
І ще раз дозвольте погратулювати вам за щирі вітання!
#1923
Цитуватиа таке бачили?
Ужос...Автор відео очевидно амбіцил-самогубець чи перед цим жульєну із чорнобильських грибочків засмакував два рази просивши добавки...
ЦитуватиВ чому проблема з водою?Не зрозуміло? Якщо буде велика групка можна просто рівномірно розділити воду(добавивши декілька літрів запаски)=)
На писок треба 5 літрів води у день як мінімум - і врахуй, що це не легка прогулянка, себто вантаж на хребті буде відчутним. Відси треба ще більше води. На один день туди не сходиш, думаю 3-4 дні як мінімум. Отож отримуй, 15-20 кг за хребтом на кожного учасника (а в наплечнику багацько чого іншого треба нести) як мінімум! А вода для приготування їжі?
Цитувати
    Як ніде якшо вище було вказано що для працівників привозиться в бочках і її там можна набрати=)
А во ті бочки стояті кожні 5 км по Зоні, а над ними написи "Безкоштовна вода для нелегальних дослідників! Спеціально підібране незапальне місце"
ЦитуватиА без нагрузки можна поїхати на платну екскурсію...
Наприклад для мене платна екскурсія просто нецікава як така...Видів уже мабуть сотні, якщо не тисячі однотипних фото - не цікаво  ходити там, де до тебе купа народу була.

#1924
Страшенно вам усім дякую!!! Не можу знайти навіть слів щоб висловити вам свою вдячність!
#1925
  Файний рецепт! + тобі. Можна трохи інакше зробити (для тих хто пряних сирів не любить) - не тримати сир до появи стійкого запаху, а завернути його в марлю та варити у молоці (у котре сіль по смаку + чайну ложечку соди) до готовності. Як сир уже дойде, вийняти його із марлі, засипати кмином (чи іншими приправами по смаку), добре перемішати засунути у чисту марлю та відтиснути зайву рідину. Прям у марлі покласти на пласку дощечку та зверху покласти гніт у вигляді кастулі з водов - та у холодильник на добу. Усьо.
#1926
 і повертаючись знову до наших реалій --> новина на ЗіКу. Бидлу закони не писані...  >:(
#1927
Цитата: YserL від 22.12.2009 11:02:48
Ще досить смачні канапки виходять із плавленим сирком, але тра щоб він був новрмальний, по досвіду КОМО, бо як їсиш руский стандарт враження що порошок хаваєш.

Як на мене у цьому аспекті рулить також ТМ "Добряна".
#1928
   Все зло, навіть кубіти (як не прикро...). Але те, що може розширити/підтримати/broadcast'ти наші ідеї та цінності - будь-де заслуговує на всебічну підтримку дописувачів ІМХО!
#1929
мну із ДП-5а іно джерело цікавить... І не хімрозвідки, а радіологічної... :D
#1930
   Най би вам усім всохло такий дестрой салу робити! Бог вас за те НЕ покарає іно у одному випадку - коли пасту буде щедро заготовлено у тяжкий похід для швидкого насичення шлунків дослідників.

  Пропоную для широкого кола дописувачів свій (НАголошую св'ятковий, а не в похід) варіант того чудового єства котрим є дароване Богом українцям сало. Оскільки раніше не зустрічав схожого рецепту, то використаю своє авторське право і назву цю страву True Explorer MAX kanape(tm). Не САНДВІЧ, не КАНАПКА а власне КАНАПЕ as original.
  Рецепта на перший погляд проста, треба:

  1) Тру сало. Це головне! Для себе тру вважаю домашнє виварене, потому засолене, зрештою підкопчене та покрите шаром гострого червного перцю+паприки та витримане із місяць у зимному льоху. Оскільки таке задоволення на нашому столі буває значно рідше, ніж скажімо  ікра - яко замінник підійде Виварене Сало у суміші червоного перцю та паприки від Родинної Ківбаски за ціною, що в минулу субото складала 34,50 грн. за кільо. У Родинній то сало складають із 3-4 окремо змариновано-заперчених тонких шарів, потому пресують до цілісної купи. Тру сало має бути насамперед смачне, без ознак сторонніх смаків чи запахів, рівномірно засмачене. Має залишатись цілісним після різки навіть найтоншими шматочками! Нарізати продукт тонкими шматочками у 2-3 мм.

 2) Тру Хліб. Чорний або напівчорний із висівками + зернятка соняшника. Ніколи НЕ білий! Беру Житньо-Пшеничний від (TM) Просто Добрий Хліб (ТзОВ "Хліб-Трейд", Львів, вул. Туган-Барановського, 24). Гарно піде і чорний Бородинський. Нарізати шматками до 10 мм.

 3) Тру цибуля та часник. Цибуля має бути солодкою, часник ніколи тоу білов хірнев без ознак землі на собі. На часнику має бути земля, купувати у старшої бабці на будь-якому стихійному базарі. Законає така фіолетова цибуля, котру лохам на ПБК продають на кожному кроку чи біла сорту Рислінг (дивно, я завжди думав, що Рислінг то сорт винограду із котрого вино роблят) у Арсені. половину цибульки нарізати тоненькими пластами у 1-2 мм товщиною (другу кубикми), часник пропустити через часникодавку на тарілочку.

 4) Тру муштарда. Хто яку полюбляє, але тут люблю м'яку, наприклад суміш 60% Європейської гірчиці + 40% Хфранцузької від ТМ "Верес".

 5) Тру ТАРАТУТА. То саме марудне - варимо кільо вітчизняного буряка просто у воді. Як закипит - заливаємо столовю ложкою оцту чи соком половини середнього лимона(же би колір не втратило). Варимо із добрих 2-2,5 год (жеби бурак м'яким став, не переваріть), почому зливаємо воду і чекаємо най бурак сі остудит - по чому чистимо його від лушпайок та тремо на терці. До нього додаємо половинку цибульки кубиками із пункту №3, так само квашених вогірків кубіками + троха соку із вогірків квашених + 5-6 столових ложок рафінованої соняшникової (чи оливкової, а найкраще  неочищеної кукурудзяної) олії +NaCl +чорний перець. Перемішуємо багато, в холодильник ТАРАТУТУ на добу. Декілька разів мішайте.


 ОСНОВНЕ: На Тру-Хліб №2 ніжно кладемо Тру-Сало №1. Ні замало, ні забагато мастимо МУШТАРДОЮ №4, вкладаємо перинкою солодку цибульку (половину, №3) та посипаємо кубиками часничку (№3). Отримане добро криємо ТАРАТУТов із №5 товщиною як мінімум 50% попередніх шарів. І на 2 хв. у мікрохвильовку на 600-700 Ват, просто щоб розігріти жири і дати їм екстрагувати смаки та запахи часнику, цибулі та суміші перців.
#1931
  Ну фотографував Roy та Venick, маю надію скоро напишуть який звіт.

  Update: звіт во тут
#1932
Цитата: YserL від 19.12.2009 22:26:48
На рахунок кубиків і гарячих крушок - негативно ставлюся, там стільки хімії. В шоколаді також, зараз то не шоколад і сурогат. А найпоживніше сало :)

Во-во! Пропоную домашнє сало залити чеколядою домашнього ж приготування, +троха різних горішків  :)
#1933
  Є ідея зацінити завтра рейковий автобус котрий курсує від ст. Підзамче до ст. Психів, вартість усього 1,5 грн.. Здибанко завтра на ст. Підзамче об 11-40 сраня, поїзд виїжєї об 12-02 згідно розкладу любо наданого УкрДжелізницею. Наразі підтвердили участь Stinger та Roy.
#1934
 Гарно, дякую! Дуж сподобався протигаз і ретифікаційні колони (здається так зветься то чудо)! +
#1935
Оргструктура підприємства
#1936
    ніц ту боянистого немає старий, головне же би усі дописали свої уподобання. А може хтось не видів МегоЗачодногоКіна, котре мав за щастя спостерігати інший щасливий дописувач форуму?
#1937
Цитуватиале якщо ти не збираєшся носитися з ввімкненою рацією цілий день по місту і висіти в ефірі - нічого страшного не буде

    Без образ, але 5 Вт потужності ІМХО це не забагато (по штандартах здається допускається чи ват, чи два). А штандарти ІМХО не йолопи писали...
#1938
  старожили кажуть же так буває іно за несприятливих гідрометеорологічних обставин  :D
#1939
 УкрЧастотНагляд нервово курить осторонь... Цікаво скільки вони заплатили за свої пересувні лабораторії? Щось ми каже, що значно більше 25 кБакса...
#1940
 1) The Saint (Святий);
2) Тор Gun (Стрелок);
3) A Beautiful Mind (Прекрасный Разум);
4) Pianist (Піаніст);
5) Zwartboek (Чорна Книга)
6) Трансформери
7) Трансформери: Помста Полеглого
8 ) SwordFish(Гасло: Риба-Меч)
10) Дев'ятий округ (District 9)
11) Нot Shots(Гарячі Голови)
12) Hot Shots! Part Deux (Гарячі Голови-цвай)
13) Interstate 60 Траса 60