Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Roy

#2661
Плануємо вилазку на з дні, з середи по пятницю.
#2662
на рахунок добирання:
Туди: електричкою Львів Мукачево, до Воловця. Відправлення о 07:01 -- прибуття в Воловець о 10:27
З Воловця до Верхньої Грабівниці залишається ще 23 км. Візьмем УАЗік добре, буде автобус - ще краще. Пішки таку відстань можемо здолати не менше як за 4,5 год.

Назад: З Верхньої Грабівниці до Воловця також розраховуємо на місцевий транспорт, як маршрутний так і приватний. З Воловця до Львова без проблем; то й же електрон Мукачево - Львів.
Відправлення з Воловця о 18:45 -- прибуття у Львів о 22:16 На крайній випадок є поїзд Чоп - Київ, котрий прибуває в Воловець о 22:45, до Львова прибуває десь по другій.

P.S.Ше доречі можна піднятися на гору Широкий Мунчел 1101м.
#2663
 ;D

#2664
Цитата: Stitch від 20.08.2010 16:17:48
уточніть дні поїздки  :) з радістю би махнула туди! :P
Думаю, десь після 24 серпня.
#2665
Цитата: AHD від 20.08.2010 14:46:13
А на коли приблизно це діло планується?

Пі.Сі. На цих вихідних я не зможу, і взагалі до 24-го включно

На наступному тижні!
#2666
Швидше за все потягом, а потім пішкарусом або на чомусь під'їдемо. Це ше треба взнати.
#2667
Є бажання відвідати один з найкраще збережених об'єктів Лінії Арпада, що знаходиться в селі Верхня Грабівниця, з перебуванням на місці 2 дні. Планується тщатєльно там все познімати (тобто пофотографувати), обслідити довколишню територію, облазити усі підземні закаулки, помилуватися красою карпат, та й побалувати себе чимось смачненьким, свіжозготовленим на вогні. Прихопив б собою й МД, також шось пошукати можна.


Можна на наступні вихідні, або й посеред тижня. Маю вільний час.

Звіт Wenderer'a з місця
Об'єкт входить у 7 чудес України  :) опис - http://7chudes.in.ua/info/643.htm

Тут є ще два фотозвіти:
1 - http://vkarpatah.com.ua/zakarpate/liniya-arpada.-bunker-v-sele-v.grabivnitsa.-chast-pervaya.html
2 - http://vkarpatah.com.ua/zakarpate/liniya-arpada.-bunker-v-sele-v.grabivnitsa.-chast-vtoraya.html

P.S. Хм..., там має бути цікаво...

В кого які пропозиції?
#2668
Ша...То затишшя перед бурею!
І до речі. На Лінію Арпада ідемо на вихідні, а?  ;)
#2669
   Я це явище, або ж закономірність, називаю просто - "всі в обоймі" (фраза з фільму "12"). В держустановах так змушені робити вже з різних причин. Спочатку не було грошей, а потім вони в декого зявляються та моментально появляється елементарна людська ненаситність. Але це не у всіх звісно.
Це стосується не тільки Львівської медицини, це розповсюджене на всю неньку-Україну, та й не тільки на неї.
  Проте не все так погано тільку тому, щоб принаймі є в нас можливість не робити того, що всі привикли бездумно робити. І з успішним результатом головне! Якщо б люди трошки задумувались за що платять такого не було б. Але в нас таке не скоро буде, ментальність не позволить. Починати завжди з себе треба. І ти дав хороший приклад!
Тобі красненький + за порушення цікавої теми!
#2670
Маю любительску кінокамеру Аврора, виробництва початку 70-х років. Робоча доречі. Можна навіть її якось оживити. Живлення не проблема, от тільки плівочку б десь 8мм дістати. Може в когось буде в загашниках? Хотілось б попробувати, як то воно колись було... :)





відсік для плівки


моторчик


РАГУЛіровочка


видошукач та кнопка відкриття плівочного відсіку
#2671
От такий красивий магазин в одному із сіл Житомирської області. От автентика збереглась!  За 50 років ніяких змін в екстер'єрі та в інтер'єрі. Працюючий, купував воду там. Коли вже напився води та від'їхав дальше, захотів вернутися щоб сфоткати його. Не встиг нажаль всередині зробити фото.. Обід з третьої до п'ятої...

#2672
Плани / Re: пл.Різні 13
18.08.2010 19:54:43
+1, можна лізти, десь зранку, на 09:00 наприклад
#2673
Складається враження що там екологічна,техногенна та культурна катастрофа. Всюди. Яка причому спокійно співіснує з шикарними віллами та приватними пляжами.
Щодо другого питання: чумаки цілком могли бути й у Саках. Крим входив в іхній маршрут завжди.
Ну і + за цікавий матеріал ;)
#2674
Цитата: Romchick від 17.08.2010 00:39:26
Непогано би було визначити точні координати цього колектора, щоб подивится як він розташований відносно ПдЗх колектора. Виникає питання, якщо це якийсь колектор, то чому в ньому сухо? Дренажна ситема чи може дощова каналізація, але такого розміру?..
До речі промвузол на Рясному практично не описаний на Експлорері. Колись ходив туда в розвідку, більшість заводів викуплено фірмами,є навіть охороняємі злими дядьками з автоматами, але ще є місця де можна легально/нелегально поексплорити.
Угу...Можливо навіть той колектор якось з'єднаний з ПдЗх. Варто відвідати ці місця ще раз, грунтовно поексплорити все кругом. Плануємо тоді.
Готовий спускатися?  ;)
#2675
Треба спуститись в той колектор, глянути шо там і як. Запастися правда треба мотузкою.
#2676
Недавно укомплектував й свою аптечку. За основу взяв автомобільну аптечку та перфектний пост Yzerl'a&Inkognito та ще зробив апгрейд того всього від себе, враховуючи також ліки по особистих потребувань. І спакував то все в таку красненьку спешл-сумку. ЇЇ плюси це 2 види кріплення, тобто на пояс або ж на рюкзак. Мінуси то шо вона не тверда. Удари не для неї, суміш йоду, зеленки і ше якоїсь зарази буде гарантована. Ніби є все, хотілось б ще до знеболюючих додати ІБУПРОМмакс, зі спазмолітичних НО-ШПА, а також як вже згадував дядько Yzerl не зашкодив би пінцет, рукавиці одноразові в к-ті двох штук, скарификатор від скалок загнених.
І ше, обов'язково презервативи, порою аптечка є останньою інстанцією куди звертаєшся :), так шо там їм бути обов'язково, так сказати страхівка.




Кріплення


Розгорнутий вигляд


Ну а коли всьо страшно і кепсько є в атечці для того така парочка:  :)
#2677
Молодець, респект великий від мене. Бракувало в нас якраз цієї ставки. Великий+ за наполегливість ;)
#2678
Порою цікаві цеглини валяються під ногами. Доводиться таким чином виколуплювати.))

#2679
Тут чотирьохлапий робот, рухливість просто вражає...!