Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#841
ЦитуватиОдин раз(з тиждень-два тому) відчув неприємний запах у цьому районі Майорівки власним носом. Проте постійного характеру тут це явно не має. Чим був викликаний запах не знаю.

Так, останнім часом не має. Але якщо не останнім, то смерділо моцно, гонорово, порядно та по-годи-нах. Що є дивно у цьому місці, категорично дивно.
#842
Цитата: stinger від 03.10.2011 20:56:57
Ну смердить так само і на Науковій-Стрийській, ранком на роботі добре чути, ходять слухи що дуже жорстко смердить біля Першої приватної блюварні, чи то не воно так пиво паскудить там?

Но-но-но! Не гнати ту на ППБ (вона в 400 метрах від мну роботи), явно у цій забаві участі не приймає! Здається мені, що то якийсь заговір проти нашого усіма улюбленого (чи ба "олюбленого") мера. Або порча  :)  :)  :)
#844
Цитата: Эдуард від 29.09.2011 23:59:38
Отже, 90% роботи вже позаду :), лишилася одна серьозна проблема - напис!

В суботу теж можна було б, але вітер 5-7 м/с... Тому остаточна дата запуску - НЕДІЛЯ 2.10.11. Трохи прохолодніше, ніж в суботу, але вітер вже 2-4 м/с. Підтягуємось на 16:00 до мене у подвір'я (навпроти юрфаку універу Франка) а звідти вже по маршруту на Цитаделі.

Газ не вийде за той час?
#845
+1 якщо в суботу по обіді(сраня буду збирав гриби, котрих не є по словах Зелі) або усю неділю. Але тут думаю варто орієнтуватись на погоду, від неї ж і танцювати.
#846
Цитата: zelja від 29.09.2011 19:07:50
inkognito Грибів галяк,так шо їдьте на вихідних ;D
А ось і ні, троха було накошено у минулі бухідні із усіма ознаками того, що на наступні бухідні (себто позавтра) грибів буде значно більше. Чи ми про різні гриби говоримо? Насправді, за минулу суботу видів лише одного мухомора та дві дебелі білі поганки.
#847
   Панство, здається забуває тему форуму. Шкода, не варто направду - йно політики нам тут і бракувало. Рекомендую вгамуватись, а власні політичні вподобання викладати на більш профільні місця - на Теревені чи шо?
#848
Властиво хтів машинов їхати, бо накрити більше об'єктів мона буде, Дашавське газосховище в т.ч. Мну на два дні не вийде, окрім того в суботу-неділю краще потратити на виїзд по гриби.
#849
     }{ммм, випадково оглядаючи рідну неньку із висоти птічєго пальоту здибав ще один об'єкт, що має відношенні до Роздільського ДГХП "Сірка", а саме Подорожненський Рудник "Сірка". Розташований він троха південніше Жидачова, точніше тут. Троха на Пн-Сх є якісь індастріал-об'єкти, що ймовірно мають відношення до самого рудника. Знимка нижче.
     Хто як дивиться на відвідини цієї місцини ближчим часом, скажімо у другій половині наступного тижня? - прошу дописувати, час та місце усталимо пізніше. Також необхідна машина(и).
#850
Цитата: Tankist від 22.09.2011 12:16:55
Я хотів викласти фото цього входу але не виходить пише завеликий формат(

Ось тобі у поміч Завантаження фоток на Експлорер
Дякую за інформацію, з нетерпінням чекатиму на фото!
#851
 За ніч набралось вже 12 запитів на реєстрацію від ботів. Мож, варто причепити мод Stop Spammer? Буде гаффтоматично чекати юзерів по базі на предмет спамерства?
#852
ЦитуватиDeadmeat ваш без димовушок відать жить неможе, то він пів поля нам зорбінгу задимив, тепер на роупі засмирдів ;D бідна бабуля в полі думала вже пожарних визивати.. ;D

Ех, знай наших! Чудові хфото, давно DeadMeat'a таким веселим не видів  :) Добре, що дописав, гадаю може троха дописувачів із своїми шашками долучаться до стрибків next time (про бабцю тра буде подбати)  :)
#853
Цитата: Bottlehunter від 21.09.2011 22:41:05
Чуваки, в нас від 2 вересня ніхто не зареєструвався! Засохнем!
Приєднуюсь, дуже прошу відновити реєстрацію користувачів. Поки не сохнемо, а варимось у "власному сцоку", а він має тенденцію до загустіння та пригорання.
#854
Цитата: YserL від 21.09.2011 01:40:37
Дякую, за поради, замовив асус, як на мене перевага живлення +12 екстернал і компактний розмір.

А якщо дивитися на cisco SR216 за 78$, теж не вписується в бюджет)

Тільки то не Цицька, а LinkSYS. Звичайно by Cisco  :) Asus буде чудовим рішенням!
#855
Цитата: YserL від 21.09.2011 01:27:03
Значить той люк за будинками інтрсіті справді відноситься до ПЗК, а малий шум можна пояснити глибиною залягання. Сполучення з полтвою значить відбувається знизу, і витовкується в основне русло знизу, а не з бічного приливу, тому його тайпмейкер не знайшов.

жирний + від мене

1) не факт, що знизу. Такий потік було б помітно за будь-яких умов
2) не забуваймо про люк на стоянці коло Арсену на Чорновола
3) 40 метрів глибини у цьому місці? Згадаймо, на якій глибині колектор на Липинського? Він же ж майже на поверхні! Хто і що(а головне де і як) може гівно так "прокачати" для підйому на таку висоту із -40 метрів? Так легко ми Водорозділ пройшли у р-н Вінниця...
#856
  А яка до кулєри різниця? ціна питання в $2? певно в асуса корпус буде метальовий, в D-Link'a пластмасовий, а ТP-Link'a ще шось. А всередині усе те саме від дядечка Цяо. І паше, і пахати буде.
  Все фуфло, цицьки рулять!
#857
+ заплюсив. Здогадувався, що дискусії там не буде = йно пропіаритись, Олесь Дзинра, "круті" художники, нереальні концепції, закриті очі на логічні доводи тощо. Чого чекати від зграї таких людей? Організації "відкриття" Полтви, де на 100 м3 припадає, гадаю, 1 м3 чистої Н2О? Ці люди знають про що говорять? Про екологічно-соціяльні наслідки хтось із них думав, не говорячи вже про фінансові? Чи можуть щось зробити окрім "талапкання" язиком?
 
  Ффтопку!!! Ффтопку надцять раз таке! Забийте, не заважайте кумпанії заробляти свіжі забугрові баксоҐранти, ібо без них вони вимруть (а скоріш за все змінять вид діяльності... А без "клоунів" дохолєри нецікаво).  Це все показуха. І не більше.
 
  Радий, що Лесику поталанило зустріти нормальних людей серед цієї сірої маси.

  З.І. Сижу, дописую тутка і вижу як "Музей Легенд", "Якийсь-там берег" під еґідою Дзиндри будує окремий, обхідний, виділений дощовий кулєктор, то як мінімум. А потому такий самий НЕканалізаційний, фекальний. І нові очисні споруди на обох, взаємно не пов'язаних колекторах. І бачу кристально чисту воду на виході, і рибалок, що рибалять(пробачте за тавтологію) після виливу очисних! Бачу чистий Західний Буг, міста та села через котрі він долає шляк до Балтики (не пива)...


#858
Некоректно висловився, інфа з сайту виробника: Is a trademark of the General Electric Company and is used under license to General Imaging Company, себто від GE тут тільки лейбл.
#859
Цитата: :-) від 17.09.2011 17:02:40
http://rozetka.com.ua/photo/c80001/filter/price=-1000;20808=103;23396=aa;23404=12256%2C12257/
Я би брав Дженерал Електрік.
Також по іншим магазінах пошукати можна, бо в розетці доставка 50 грн, але ГЕ лише в них і ще якогось. Як чаосм, то буду в Києві в четвер - можу забрати.

  Дуже влучно ти дописав "ГЕ лише в них". ІМХО "ГЕ" дійсно ГЕ, звісно нічого спільного General Electric не має, і мати не може.  :P :P :P
#860
Все має бути охфіційно...У мене також на роботі така проблема, певно нею ніхто і не буде займатись поки купа старої техніки наглухо не перекриє вхід в офіс.  :)