Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Fetole

#1
Вітаю вас шановне панство!
      Як Ви усі знаєте сьогодні нашому форуму виповнюється N років! Це одна з тих подій котра перевертає щось усередині мене і заставляє посміхнутись. Еxplorer - це не просто сайт з старими(та недуже) цікавими об'єктами Львова та околиць, Еxplorer - це така-собі міні-спільнота людей, для котрих є безмежно-цікавий навколишній світ, історія нашої Неньки та її людей; людей у котрих зомбоящики та алкоголь ще не відібрали, і не зможуть відібрати, останні краплі свідомості; і першим ділом духовно розвинутих, ерудованих та інтелектуально збагачених людей, і Я дуже пишаюся що Ви є і більше того, що Я вас знаю!
      Подивіться і усвідомте те, чого Ми добилися на сьогоднішній день:

  • 970 користувачів у добу, що є неймовірно похвально для тематичного форуму;
  • 1101 користувачів що також є показником так, як реєстрація потрібна тільки для створення дописів;
  • 2159 тем що є нічим іншим як кількість наших здобутків!
      Це неймовірні досягнення і я впевнений вони будуть рости експоненціально ;)
      За цих пару років, що Я є учасником нашої спільноти, Я здобув багато досвіду,знань та головне друзів котрі не є безтурботними овочами і про котрих Я можу із впевненістю сказати: "вони хороші люди!". Звісно за цих пару років були і погані моменти та люди, але це тільки засвідчує активність та розвиток нашої спільноти і надає нам досвіду.
      Хотів б подякувати людині котра написала приблизно 8.9% повідомлень, та прочитала приблизно 99.9% із них - шановному пану Олегу(Inkognito). Дякую, за те що Ти робиш наш форум чистішим та водночас наповненим)
Також особлива подяка пану Андрію (Golem) - співзасновник та адміністратор сайту,  пану Андрію(Roy) - чудовий фотограф та модератор, пану Юрію (YserL) - Активний дописувач та розробник БД об'єктів, пану Олександру(stinger) - певно ні-одної вилазки без нього не пройшло ;D, ну і звісно пану Ярославу(yar-79) за створення усім відомої пивнички :)
      Вибачте кого не згадав, вам не менша подяка! Саме Ви творите цей затишний куток всесвітньої мережі і цей форум саме Ваше  творіння.

VIVA EXPLORER!

П.С. Прошу адміністратора встановити замість N точне число) Мав деякі сумніви на рахунок того)
#2
Ось тут можна прочитати інструкцію "лома металічного":
http://qipstatus.ru/prikol_see.php?id=4
Warning! Матеріал на російській мові. Якщо б хтось переклав і найшов малюнок до нього (згадується в тексті) то було б супер!) В мене нажаль нема часу...
#3
Після деяких пагубних вчинків, які я робив біля свого комп*ютера (жарт), йому потрібно лікування, а саме:
Монітор 17 дюймів, не ТФТшка;
мишку, оптичну бажано;
хард - десь 120-160 ГБ;
дріт живлення;
шлейф до харда (ІДЕ);
Вроді все. Зразу попрошу вказати оріентовні ціни (зразу вказуйте чи приймаєте ви в пивному еквіваленті ;D).

П.С. Людей які професійно займаються торгівлею комплектуючими прошу не відписувати, я звертаюся до добросовісних юзерів, у яких ,може, завалялась не дуже потрібна деталька.
#4
Ех... Незнав куда це віднести - в гумор чи сюди, і вирішив всежтаки сюди... Тяжко  точно описати це народне творіння, щоб не помилитися. Скажеш: чтиво для програмістів - не воно. Скажеш для інженерів - теж не туди. На цьому творінні сам чорт ногу зламає. Звісно боян, старезний причому, але певно хтось тай не бачив, а твір того вартує. В основному гумористичний, але не тільки за живіт та ще й за душу хапає... А взагалі оцінюйте самі:
Хроники лабораторий
#5
Книжка відомого автора, творця серії дозорів. Має дуже цікавий та продуманий сюжет. Книга належить до жанру фантастики. В книзі описується багато нових видів зброї, та такої речі як аТан - віндновлення людини після смерті. Качати тут:
"Линия грёз" - Сергей Лукьяненко (592 Kb)
#6
Лазив я в неті і натрапив на розповідь чувака котрий йшов пішки у прип*ять... Як на мене розповідь варта уваги + вона з фото) правда навігація там не дуже... Ще нечитав, але як висплюсь - точно прочитаю)) http://real-stalkerzzz.ucoz.ru/publ/0-2
#7
Художня / Моє творіння
03.11.2009 22:22:40
     Хотів б викласти для жорстокої критики свою книжку - "Вісім ударів і ще трохи"... Тяжко сказати щось про своє творіння, але думаю користувачам цього сайта ця книжечка має бути по душі. І до речі, я отак почитав форум троха, і побачив що всі тут пишуть культурною українською, так от, в цій книзі є багато матів і суржиків. Чому? Ну тому що іноді це кумедно звучить) Наприклад коли росіянин (саме росіянин а не москаль) приїздить і пробує говорити українською - вмерти можна)
     І ще додам рецензію мого друга:
"Вісім ударів і ще троха"
Типовий постмодерн зі всіма наслідками, що випливають звідси - автор плює на канони і закоренілі моделі написання, використовує ненормативну лексику та не дотримується стандартних сценаріїв. Однак, в оповіданні можна чітко виділити зав'язку, розвиток сюжету, кульмінацію і розв'язку, що полегшує сприйняття.
Посилаючись на теорію літератури, віднесемо даний твір до жанру НОВЕЛИ -  тобто, це невеликий прозовий твір із несподіваним кінцем,  недовгою протяжністю в часі і невеликою кількістю персонажів.
У процесі читання читач не задумається над причинами та наслідками дій головних героїв, він просто із задоволенням спостерігає за розвитком їх відносин, за подіями і плавною зміною декорацій.

Фетісов Олег - Вісім ударів і ще троха

П.С. Деякі фотки з ілюстрацій - мої) ::)
#8
Викладаю для загального прочитання книжку братів Стругацьких книжку "Пикник на обочине". Як на мене - геніальне творіння аля Сталкер. Книжка трошки тяжка але маючи цікавість у сфері лазання по радіоктивним зонам з метою назбирати хабара(термін з книжки) читається на одному диханні. Книжка дуже стара, але всім раджу. Повторюю: КНИЖКА ПРОСТО МЕГА!
Ось лінк: http://planetafentezi.narod.ru/arhiv/rasskaz-pno.rar